ExpressVPN

Kaikki arvostelut

ExpressVPN

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo Mobrog

Mobrog

5 arvostelut

Oman mielipiteesi ilmaiseminen voi olla todella hyödyllistä sekä sinulle että muille ympärilläsi. Ja itsesi ilmaisemi...

Logo Toluna

Toluna

1 arvostelut

Haluatko sinä muiden kuulevan mielipiteesi ja pidätkö väittelemisestä? Miltä kuulostaisi mielipiteidesi ilmaisem...

ExpressVPN

ExpressVPN on virtuaalinen ja yksityinen verkkopalvelu, jonka on perustanut brittiläinen Neitsytsaarille perustuva yritys, ExpressVPN International Ltd. Tämä yritys on palkittu ohjelmisto, joka on optimoitu Windowsille, Macille, iOS:lle, Androidille, Linuxille, reitittimille, pelikonsoleille ja äly-TV:lle. Yrityksen palvelu on myös helposti yksi nopeimmista ja suosituimmista markkinoilla.

Tämän palvelun avulla voit katsella, kuunnella, suoratoistaa ja nauttia sensoroiduista sekä estetyistä sivustoista ympäri maailman, jopa silloin kun matkustat. Jatka lukemista oppiaksesi lisää yrityksestä ja millaisia ominaisuuksia heidän ohjelmistonsa tarjoaa. Jos sinua kiinnostaa, mitä muut ajattelevat heistä ja heidän palveluistaan, lue muiden asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja täällä.

Tietoa
ExpressVPN tarjoaa nimetöntä verkon selaamista, jolloin sinun ei koskaan tarvitse paljastaa oikeaa IP-osoitettasi ja sijaintiasi, ja voit jopa vaihtaa IP-osoitteesi heidän turvallisten VPN-palvelintensa kautta. Heillä on noin 160 palvelinsijaintia 94:ssä maassa ympäri maailman, ja voit vaihdella niiden välillä kuten itse haluat.

ExpressVPN käyttää 256-bittistä salausta ja SHA-512 HMAC -todennusta, jotka ovat suurinta salaustasoa tänä päivänä, joka tarjoaa samalla myös hyvän suorituskyvyn. 256-bittistä salausta käytetään suurimmassa osassa nykyaikaisia algoritmejä, protokollia ja teknologioita.

ExpressVPN:n palvelut
ExpressVPN:llä on monia edistyneitä ominaisuuksia, joita he tarjoavat asiakkailleen. Yksi näistä tarjotuista palveluista on VPN sovelluskohtainen yhdistäminen, joka sallii asiakkaan reitittää jotakin laitteen liikennettä VPN:n kautta ja loput käyttävät suoraan internetiä. ExpressVPN tarjoaa myös verkkolukon katkaisukytkin-ominaisuuden, joka auttaa pitämään kaikki henkilökohtaiset tietosi turvassa kun yhteys katkeaa, estäen kaiken internetin liikenteen kunnes suojaus palautuu.

Nollatietotodistuksen DNS on oma yksityinen verkko, joka tekee yhteyksistäsi nopeampia ja turvallisempia. Tietoa, jota voitaisiin käyttää sinun tunnistamiseen kuten liikenteen tietoja, DNS-kyselyitä ja muita ei kirjata ExpressVPN:ään, joten se tarkoittaa sitä, että se tarjoaa täyden yksittyisyyden käyttäjälle. 

Löydät heidän verkkosivultaan myös todella hyödyllisiä koulutuksellisia ominaisuuksia kuten nopeustesti, joka antaa sinun valita nopeimman ja sopivimman VPN-palvelimen sijainnin verkollesi. ExpressVPN:n virallisessa blogissa löydät turvallisuusvinkkejä, uutisia digitaalisesta vapaudesta ja internetin yksityisyydestä ympäri maailman sekä yksityiskohtaista ohjausta. Voit myös suoratoistaa urheilua internetissä yksityisesti ja turvallisesti.

VPN:n avulla voit ohittaa palveluntarjoajien aiheuttamat ongelmat ja se sallii sinun selata sisältöä ja suoratoistaa videoita paljon nopeammin. Se tarjoaa myös rajattomia latauksia ilman rajoituksia internet-palveluntarjoajilta. ExpressVPN:ää voidaan käyttää kaikilla laitteillasi ja se tukee jopa 3 laitetta samanaikaisesti. Mutta voit myös ladata heidän sovelluksensa langattomille reittimille ja yhdistää niin monta laitetta kuin vain haluat.

ExpressVPN tarjoaa kaikki nämä ominaisuudet ja monia muita 100% riskittömällä 30 päivän rahat takaisin -takuulla. Jos et olet 100%:sesti tyytyväinen ExpressVPN:n nopeuteen, turvallisuuteen ja mukavuuteen, sinun täytyy vain ottaa yhteyttä asiakastukeen live chatin tai sähköpostin kautta. Löydät lisää tietoa rahat takaisin -takuusta heidän verkkosivustoltaan.

 

Valitukset, kiitokset ja vinkit
Mikä sinun mielipiteesi on ExpressVPN:stä? Luuletko, että heidän palvelunsa on luotettavaa ja laadukasta? Onko heidän palvelunsa liian kallis vai juuri sopivan hintainen? Onko palvelun käyttäminen liian monimutkaista vai onko se helppo ymmärtää, jopa myös sellaiselle ihmiselle, jolla ei ole kovin paljoa kokemusta näistä asioista? Oletko jo käyttänyt heidän palveluitaan? Kerro ajatuksesi ja mielipiteesi meille heidän tarjoamistaan palveluista. 

Mitä ExpressVPN:n käyttäjät ajattelevat heidän ohjelmistostaan ja palvelustaan? Toimiko ohjelmisto heille täydellisesti ja onnistuiko se vaihtamaan IP-osoitteen heidän laitteilleen? Kirjoita ja lue asiakkaiden arvosteluja täältä ja päätä itse, onko palvelu kovalla työllä ansaitun rahasi arvoista!