Canva

Kaikki arvostelut

Canva

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Canva

Oletko järjestämässä juhlia ja tarvitset juhliisi omaperäiset kutsukortit? Tänä päivänä on helppo tehdä omaa taidetta tai designia netissä. Saatavilla on monia erilaisia ohjelmia ja applikaatioita, joita voit kokeilla ja luoda todella omaperäisiä kutsukortteja, esitteitä tai päivittää oman CV:n ja työhakemuksen. Yksi tällainen sivusto on nimeltään Canva, josta löydät kaiken mitä tarvitset luodaksesi ammattitasoisia malleja. Millainen sivusto Canva on ja miten se toimii? Miten voin kirjautua sivuston käyttäjäksi ja mistä saan apua jos kohtaan ongelmia. Pyrimme seuraavaksi vastaamaan näihin kysymyksiin Canvan osalta. Lisäksi kannattaa tutustua toisten käyttäjien kokemuksiin Canvan sovelluksesta, jotta voit itse päättää alatko itse kyseisen ohjelmiston käyttäjäksi. Toisen käyttäjän antama arvostelu ja kokemus palvelusta on tärkeä lisä omalle ostopäätökselle.

Tietoa Canva
Canva on perustettu vuonna 2013 ja siitä asti se on kasvattunut käyttäjäkuntaansa netissä ja siitä on tullut suosittu ohjelmisto käyttäjien keskuudessa. Tällä hetkellä Canvan käyttäjiä on yli 60 miljoonaa 190 eri maassa ja ohjelmisto toimii 100 eri kielellä. Canva on Australialainen yritys, joka työllistää yli 2000 työntekijää Sydneyssä, Manilassa ja Pekingissä. 

Canva palvelut ja tuotteet
Mitä Canva sivusto ja sen palvelut tarjoavat käyttäjilleen? Canvan avulla voit luoda itsellesi helposti erilaisia malleja. Näitä malleja löytyy useista eri kategorioista kuten sosiaalinen media ja videot, markkinointi, toimisto, painotuotteet sekä kortit ja kutsut. Ehkö olet kiinnostunut tekemään itsellesi näyttäviä sosiaalisen median sivuston ulkoasuja tai haluat tuottaa ammattimaisia videoita, joissa on näyttävät tehosteet. Canvan avulla voit tuottaa oman näköisiä ulkoasuja sivuillesi tai omalle youtube videolle. 

Ehkä olet etsimässä itsellesi uutta työtä? Tässä Canva on omiaan tekemään uniikin CV:n tai työhakemuksen. Valmiita malleja ja pohjia pystyy selailemaan palvelussa ja niistä on helppo rakentaa juuri itsensä näköinen malli. Canva on myös ammattilaisten käytössä julisteiden ja mainosmateriaalin valmistuksessa ja apilla tai sivustoilla on helppo tehdä itselle tai vaikka yritykselle omalla uudella logolla varustettu mainos tai juliste. Logoissa on myös suuri määrä valmiita pohjia, joita voi käyttää juuri oman uniikin logon valmistamiseen.

Canva tarjoaa myös powerpoint tai yritysesityksiä parantavaa visualisointia, joilla voi luoda näyttäviä malleja omaan esitykseen. Samoin omien tai yritykselle tarkoitettujen mainostuotteiden visualisointi on mahdollista Canvan avulla. Voit suunnitella itsellesi paidan, mukin tai vaikka käyntikortin, joka on varmasti uniikki. Nämä voi myös tilata palvelun kautta itselleen kotiin asti.

Palveluun voi liittyä rekisteröimällä itselleen tilin palveluun, joka onnistuu helposti googlen, facebookin tai oman sähköpostin avulla. Tilin luomisen jälkeen voit valita haluatko käyttää ilmaisversiota tai otatko pienellä kuukausimaksulla käyttöön täysversion, jossa on pääsy suureen valikoimaan valmiita malleja. Canvassa on myös oma versio tarjolla yrityksille, jossa voi rekisteröityä yrityksen avulla ja saada monille yrityksen työntekijöille käyttöoikeudet palveluun tai applikaatioon. Huomioitavaa on myös, että Canva Pro versio on ilmainen koulutuslaitoksille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille.

Canvan sivustoilla on kattava asiakaspalvelu osio, josta löytyy kysymyksiä ja vastauksia useimpiin ongelmiin. Lisäksi tässä osiossa on tarjolla tietoa muun muassa maksutavoista, asiakastilistä, omasta tilauksesta ja painatuksesta ja toimituksesta.

Suositukset valitukset ja vinkit sivustolle Canva
Oletko sinä jo kokenut Canva ohjelmiston käyttäjä? Tai oletko harkitsemassa sen käytön aloittamista. Nyt voit tutustua toisten käyttäjien kokemuksiin ja lukea heidän arvosteluja SuomiArvostelut sivuilla. Näiden kokemusten perusteella saat selville, miten Canva ohjelmistona todella toimii. Voit myös jättää oman arvostelun ja kommentit Canvan palveluista ja tuotteista. Niiden avulla autat muita uusia käyttäjiä tekemään omalta osaltaan oikean valinnan.