SuomiArvostelut

  Arvostelut Kotisivukone

  Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esimerkiksi monet yksityiset elinkeinoharjoittavat ovat tehneet tuotteilleen ja palveluilleen omat verkkosivut. Mutta, mistä saisi tehtyä itselleen edulliset kotisivut? Minkälaisia palveluita on olemassa sitä varten? Kotisivukone olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä kotisivuntekopalvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen käyttää aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, siksi kannattaa lukea käyttäjäarvosteluita kyseisestä sivustosta.

  Kotisivukoneesta
  Kotisivukone on, kuten nimestä voikin päätellä, verkkopalvelu kotisivujen luomiseksi. Palvelua ylläpitää Fonecta Oy. Yrityksen käyntiosoite on: Televisiokatu 4, 00240 Helsinki. Itse Fonecta-konserni on suomalainen yhteystieto- ja mediayhtiö, joka on osa kansainvälistä European Directories -nimistä konsernia. Fonectan tarjoaa erikokoisille yrityksille digitaalisen markkinoinnin palveluja kuten verkkomainontaa, kotisivuja, data- ja analytiikkapalveluja ja verkkolöydettävyyden palveluja Fonecta työllistää noin 300 ihmistä kuudella eri paikkakunnalla. Vuonna 2017 Fonecta-konsernin liikevaihto oli 114 miljoonaa euroa. Kotisivukoneen asiakaspalvelu onnistuu seuraavin yhteyskeinoin: Puhelimella: 0600 411 450 (puhelun hinta on 2,97€/min + pvm), mikä on avoinna arkisin kello 9.00-16.00, mutta myös chatilla ja sähköpostilla osoitteissa: asiakaspalvelu@kotisivukone.fi ja laskutus@kotisivukone.fi

  Kotisivukoneen tuotteet ja palvelut
  Omien kotisivujen luominen on jokaisella yritykselle tai yksityiselle elinkeinoharjoittajalle varsin järkevä asia tehtäväksi. Tuolloin oma tuote tai palvelu erottuu edukseen. Kotisivuja varten suomalainen Kotisivukone tarjoaa keinon päästä mukaan kotisivujen ihmeelliseen maailmaan. Kotisivujen luominen Kotisivukoneella onnistuu noin 15 minuutissa ja siitä maksaa tietyn kuukausimaksun. Sen lisäksi palvelua saa suomen kielellä ja 2 viikkoa sitä voi kokeilla maksutta. Lisäksi Kotisivukone-palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Kotisivujen luomisen jälkeen on mahdollista ottaa lisää ominaisuuksia käyttöön, kuten muokata sivuston ulkonäköä ja lisätä alasivuja, sisältöä ja kuvia. Kotisivukoneen perustunnuksen myötä saa myös oman verkko-osoitteen, jonka avulla verkkoselaajat löytävät kotisivun. Lisäksi voi seurata kävijätilastoja sivuston hallinta -tilassa. Kotisivukoneen hinnasto lähtee liikenteeseen 3.95 € yksityiselle kuukaudessa, mutta yritykselle 17.90 € ja yhdistyksille 13.90 € per kk. Perustiliin kuuluu muun muassa: Erilaisia ulkoasu- ja värimalleja, joustavat sivupohjat, ylläpitosivusto, selkeät, suomenkieliset käyttöohjeet ja asiakaspalvelu, oma verkko-osoite kotisivuille, palautelomake ja kävijätilastot ja 500 megatavua levytilaa kotisivuille, kuville ja muille tiedostoille. Kuitenkin Kotisivut myy monia maksullisia lisäominaisuuksia, esimerkiksi verkkokauppa on 10 €/kk ja uutiset sekä blogi lähtevät liikenteeseen 4:llä eurolla. Bannerit maksavat noin 4 euroa kuukaudessa. Lisäksi ominaisuuspaketit, kuten Päällikkö ja Myyntitykki lähtevät liikenteeseen 22 ja 30 € kuukaudessa. Palvelu on siis tarkoitettu sekä yksityis- että yritysasiakkaalle ja jopa lemmikille.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Kotisivukoneesta
  Toimiko Kotisivukoneen kotisivut kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen kirjaimellisesti omille kotisivuille ja oliko se paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta jotain ikävää palautteesi ansiosta.

  Näin aktivoit Connected-palvelut autoosi

  Kotisivukone
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Kotisivukone

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Kotisivukone luotettava yritys?

  Kotisivukone on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Kotisivukone tarjoaa?

  Kotisivukone on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Ohjelmistoratkaisut, Online-kyselyt ja Paneelit, Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Kotisivukone-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.