Italki

Kaikki arvostelut

Italki

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Skill Share

Skill Share

0 arvostelut

Oppiminen on tärkeää. Jos katsotaan maailman kehitystä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, huomataan, että vain muutos ...

Logo Digi Kuva

Digi Kuva

0 arvostelut

Digi Kuva on pohjoismaiden suurin valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti, joka opastaa ihmisiä digitaalisen valokuvauksen osaajiks...

Logo Edureka

Edureka

0 arvostelut

Haluaisitko oppia jonkin uuden taidon? Tänä päivänä oppiminen on helppoa ja sitä voi tehdä vaikka omalta kotisoh...

Logo FutureLearn

FutureLearn

0 arvostelut

Ei liene millään muotoa kiistanalaista sanoa, että oppiminen on tärkeää. Jos ihminen ei opi uutta, jämäht&a...

Italki

Maailmamme on nykyisin niin kansainvälinen, että uusien kielten oppiminen on hyödyllisempää ja helpompaa kuin koskaan. Tästä on seurannut myös kielenopiskelijoiden yhteisön kasvaminen. Yhteisö tarvitsee kuitenkin alustoja, joilla tavata uusia ihmisiä ja parantaa kielitaitoja. Tähän tarpeeseen pyrkivät vastaamaan iTalkin kaltaiset yritykset. Tässä yhteenvedossa saat tietää, miten iTalki toimii. Lisäksi voit lukea käytännön kokemuksia oheisesta palkista, johon iTalkin käyttäjät ovat jättäneet arvosteluja yrityksestä. On todennäköistä, että jos kielten oppiminen kiinnostaa sinua, pidät itsesi kehittämisestä ja uuden oppimisesta yleensäkin. Jos näin on, voit lukea lisää tämänkaltaisia tekstejä tutustumalla muihin yrityksiin Koulutus & Kurssit -kategoriassa.

Tietoa iTalki-palvelusta
iTalki on vuonna 2007 perustettu kiinalainen kieli- ja koulutusalan yritys, joka tarjoaa palveluja kielten oppimisesta kiinnostuneille asiakkaille. Perustamisvuonnaan iTalki keskittyi ennen kaikkea niin sanottujen kielivaihtojen järjestämiseen. Kielivaihdolla tarkoitetaan tilannetta, jossa kaksi eri kielen puhujaa tekevät yhteistyötä siten, että he auttavat toinen toistaan oman kielensä oppimisessa. Vuodesta 2009 lähtien yritys on kuitenkin pikkuhiljaa vähentänyt yhteisöllisen kielenoppimisen painotusta ja siirtynyt yhä enemmän yksityisopetuksen suuntaan. iTalkin kautta on mahdollista opiskella useaa eri kieltä. Nykyisellään valikoimassa on noin 150 eri vaihtoehtoa. Sivuston käyttö vaatii tosin jo itsessään kielitaitoa, sillä vaikka sivustoa on mahdollista käyttää monella eri kielellä, ei iTalkilla ainakaan nykyisellään ole tarjota suomenkielistä käyttöliittymää. Suomalaiset asiakkaat ovat toisin sanoen tervetulleita sivustolle, mutta sitä ei ole suunniteltu millään muotoa suomenkielisten asiakkaiden tarpeita ajatellen.

iTalkin tuotteet ja palvelut
Nykyisellä liiketoimintamallillaan iTalki markkinoi itseään ennen kaikkea alustana, jonka kautta yksityiset opettajat ja kielen oppimisesta kiinnostuneet opiskelijat voivat löytää toisensa. Kun menet opiskelijana iTalkin sivuille, voit selata opettajia useiden eri suodattimien avulla. Voit totta kai määrittää, mitä kieltä haluaisit oppia, mutta myös esimerkiksi sen, mistä maasta toivoisit opettajasi olevan kotoisin. Tämä toiminto voi olla erityisen kätevä, jos opiskelet kieltä, jota puhutaan monessa eri maassa ja jossa on siksi paljon murre- ja aksenttikohtaisia eroja. Tällaisia kieliä ovat esimerkiksi espanja, englanti, saksa ja ranska. Lisäksi voit suodattaa opettajia sen perusteella, mitä muita kieliä he puhuvat opettamansa kielen lisäksi. Näin voit esimerkiksi etsiä opiskelemasi kielen äidinkielistä puhujaa, joka kuitenkin osaa tarvittaessa auttaa sinua myös suomeksi. Opettajia voi selata myös hinnan perusteella. Vaihtoehtoisesti voit valita, oletko kiinnostunut ammattiopettajan palveluista vai riittääkö sinulle niin sanottu yhteisötuutori, joka ei ole koulutukseltaan opettaja mutta haluaa auttaa ihmisiä oppimaan opettamaansa kieltä.

iTalki ja yhteisöllisyys
Vaikka iTalki ei enää nykyään keskity kielivaihtojen järjestämiseen ja on siten vähentänyt yhteisöllisyyden painotusta toiminnassaan, elää vanha liiketoimintamalli edelleen yhteisöllisyyden edistämisen muodossa. Yrityksen verkkosivuilta löytyy erillinen yhteisöalue, jolla sivuston käyttäjät saavat osallistua keskusteluun. Lisäksi iTalkilla on oma blogi, jonka kautta voi lukea artikkeleja erilaisista kielenoppimiseen liittyvistä aiheista. Yhteisöllisyyttä pyritään edistämään myös sillä, että ajoittain iTalki järjestää kampanjoita ja haasteita, joissa ihmisiä kannustamaan opiskelemaan ahkerasti.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä iTalkin asiakkailta
Toivon mukaan tämä yhteenveto on selventänyt sinulle sitä, millainen yritys iTalki on. Saatat kuitenkin kaivata vielä maanläheistä kokemustietoa tällaisen yleisluontoisen kuvauksen lisäksi, ja sitä voit etsiä oheiselta arvostelupalstalta. Halutessasi voit jättää palstalle myös oman arvostelusi iTalkista, jos olet jo ehtinyt asioimaan yrityksen kanssa. Jos kirjoitussuoni ei oikein syki ja kaipaat inspiraatiota, voit kertoa esimerkiksi siitä, löysitkö hyvän opettajan iTalkin välityksellä tai siitä, koitko sivuston suomalaisille käyttäjille sopivaksi. Entä mitä mieltä olit iTalkin yhteisöpalveluista? Näin muutkin lukijamme saavat tietää, saattaisiko iTalki olla myös heidän tarpeisiinsa sopiva kielenoppimispalvelu.