match4me

Kaikki arvostelut

match4me

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

match4me

Etsitkö itsellesi parisuhdetta ja tietyn tyyppistä seuraa? Deittailu netissä on nykyään todella yleistä ja verkosta löytyy paljon erilaisia sivuja, joista voi etsiä itselleen kumppania. Monille on tärkeää löytää itselleen omanlaista seuraa ja monet sivut nykyään erikoistuvatkin tietyn tyyppisten ihmisten yhteensaattamiseen. Toiset etsivät itselleen kumppania, jolla on samoja harrastuksia tai kiinnostuksen kohteista ja toiset etsivät seuraa saman luonteisista ihmisistä tai vaikka samalla koulutuksella olevaa seuraa. Tällainen sivusto on esimerkiksi Match4me, joka yhdistää korkeasti koulutettuja ihmisiä yhteen. Voit lukea Suomiarvostelut sivuilla toisten käyttäjien kokemuksia kyseisestä sivustosta. Olemme myös keränneet sivuillemme erilaisia yrityksiä ja sivustoja, jotka tarjoavat deittipalveluita verkossa. Voit lukea, mitä toisen käyttäjän arvostelu kertoo näistä yrityksistä ja onko niistä löytynyt itselle seuraa. Käymme tällä sivulla läpi, miten voit hakea seuraa Match4me sivuilta ja mitä muuta sinun tulee tietää sivustosta. Kerromme myös miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Sinun on tämän jälkeen helpompi päättää haluatko käyttää Match4me sivuston palveluita.

Tietoa Match4me
Match4me sivusto on ollut toiminnassa vuodesta 2002 ja se on siitä asti tarjonnut seuran etsimiseen palveluita erityisesti korkeasti koulutetuille. Sivusto on tällä hetkellä aktiivinen Hollannin lisäksi, Belgiassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa mutta kyseessä on kuitenkin kansainvälinen palvelu, joka keskittyy paikallisiin markkinoihin. Sivusto kuuluu Thuiswinkel.org sivustolle ja se on rekisteröity Hollannin Tietosuojaviranomaisten lisenssin alle.

Tuotteet ja palvelut Match4me
Sivustolla voit etsiä itsellesi korkeasti koulutettua seuraa helposti ja voit chattailla tai lähettää viestejä henkilöille palvelun kautta. Jos etsit itsellesi vakavaa suhdetta tämä palvelu voi olla juuri oikea sinulle. Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen, joka onnistuu helposti verkkosivuilla. Rekisteröinti on ilmaista ja se tapahtuu luomalla itselleen ensin profiili sivustolle. Lomake sisältää paljon tietoa, josta ei ole pakko täyttää kaikkea mutta mitä paremmin sen täydentää niin sitä parempia yhteensopia ihmisiä palvelu löytää sinulle. Palveluun voi myös lisätä viisi kuvaa itsestään, joilla voi täydentää oman profiilin. Palvelussa säädetään hakutoiminnon asetukset kohdalleen, jonka jälkeen löytää palvelusta itselleen soveltuvia ihmisiä. 

Palvelusta on käytössä ilmainen ja maksullinen versio. Ilmainen versio on rajoitetumpi ja se ei sisällä henkilökohtaisten viestien lähettämistä, profiilin katsoneiden henkilöiden näkemistä, messengerin tai Things2Share palvelun käyttöä. Maksullisessa palvelussa kaikki toiminnot ovat käytössä. Maksulliseen palveluun voi valita haluamansa maksupaketin, joka on joko yhden kuukauden, kolmen kuukauden, puolen vuoden tai vuoden paketti. Yksi kuukausi maksaa 29,95 euroa ja vuoden paketti maksaa kuukaudessa 9,95 euroa. Pakettien hinnat tippuu, mitä pidemmäksi ajaksi se ostaa itselleen.

Verkkopalvelussa on myös usein kysyttyjen kysymysten osio, josta löytyy paljon vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos omaa vastausta ei löydä täältä voi asiakaspalveluun lähettää viestin verkkolomakkeen avulla. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Match4me
Sen oikean todellisen rakkauden löytäminen voi olla vaikeaa pelkästää käymällä ulkona. Tämän takia verkon useat deitti palvelut ovat hyviä ja auttavat löytämään enemmän kiinnostavia ihmisiä. Oletko sinä kokeillut Match4me palvelua? Voisitko kertoa kokemuksistasi meille SuomiArvostelut sivuilla. SInun palautteesi on kiinnostavaa toisille käyttäjille, jotka haluaisivat käyttää kyseistä palvelua. Palautteen avulla myös palveluntarjoajat voivat kehittää omia palveluitaan. Myös sinä voit hyötyä palautteesta ja voit myös vertailla vastaavia palveluita sivuillamme. Vertaileminen on järkevää, koska sen avulla voit löytää toimivimmat palvelut itsellesi. Muista myös käydä palveluntarjoajan sivuilla tutustumassa palvelun käyttöehtoihin, jotta voit varmistua siitä, että tiedät mihin sitoudut kun rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi.