Renkaat

Kaikki arvostelut

Renkaat

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Mprengas-online.com

Mprengas-online.com

0 arvostelut

Arvostelut Mprengas-onlinesta Pitääkö vaihtaa renkaat? Vai hankitko uuden ajoneuvon ja sinun pitää hankkia sen alle uudet...

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 arvostelut

Arvostelut AutoEuropestaTäytyykö sinun vuokrata auto lomamatkaa varten? Tekeekö mieli mennä moottoripyöräilemä&a...

Logo AutoJerry

AutoJerry

0 arvostelut

Onko aika käyttää auto määräaikaishuollossa tai tuliko autoon jokin vika? Kun tulee tarpeita auton huoltoon liittyen,...

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

Renkaat

Arvostelut Renkaat.com
Onko tarvetta uusille auton renkaille, mutta et ole oikein varma, mitä kautta verkon syövereistä sen voisi oikeastaan tehdä? Pitääkö vaihtaa autoon öljyt ja muut voiteluaineet ja haluat vertailla parhainta mahdollista tarjousta? Haluatko muuten vain tutustua uuteen aihealueeseen kuten autoiluun ja haluat siten löytää parhaimmat julkaisut ja yksinkertaisia vinkkejä sekä oppaita siihen liittyen? Renkaat.com voi vastata näihin kysymyksiin, mutta miten hyvin tämä palvelu toimii? Onko palvelu turvallinen? Onko sen käyttäminen riittävän simppeliä? Miten sen vertailulaskurit toimivat oikeastaan? Lue muiden käyttäjien arviota tästä saadaksesi rehellisen ja kokonaiskattavan arvion tästä verkkopalvelusta.

 

Renkaat.comista
Renkaat.com on vuonna 2015 auennut autoiluun ja sen tarvikkeisiin liittyvä vertailusivusto, joka kokoaa yhteen monilta eri valmistajilta autoiluun, ennen kaikkea renkaisiin liittyviä tarvikkeita, jotta käyttäjä voisi yhdeltä sivustolta vertailla, mitä kaikkea on mahdollista löytää omiin tarpeisiin.

 

Renkaat.com tuotteet ja palvelut
Renkaat.com on, kuten nimestä pystyy päättelemään, on palvelu, jossa pystyy vertailemaan hintoja monien erilaisten autoiluun liittyvien tuotteiden sekä palveluiden kesken. Renkaat ja niiden vanteet, auton peseminen, moottoriöljyt, vuokraaminen, korjaamot, rahoituspalvelut  ja jopa vakuutukset, niin tällä palvelulla voi etsiä sekä vertailla halpoja hintoja. Renkaat.com avulla löytää verkon syövereistä esimerkiksi luotettavia kesä- ja talvirenkaita eli käytännössä jokaisen kelin renkaat pitäisi löytyä. Palvelun valikoimaan on lisätty monia eri rengasvalmistajia, kuten Bridgestone, Continental, Pirelli, Goodyear, Dunlop ja Michelin, mutta myös vähemmän tunnetut valmistajat kuten Hankook, Vredestein, Nokia ja vastaavia on mahdollista löytää. Kun syöttää halutut mitat renkaalle (leveys, korkeus, halkaisija ja nopeusluokka), palvelu löytää oikeat tuotteet nopeasti. Renkaat.com palvelun avulla voi etsiä muun muassa laajasta valikoimasta teräksisiä ja alumiinisia vanteita. Palvelun vertailussa on mukana muun muassa tunnetut valmistajat, kuten Oz Racing, Rial ja Discreet.
Renkaat.com palvelun voi nähdä myös eräänlaisena hubina kaikkeen autoiluun, mutta myös moottoripyöräilyyn liittyvässä, koska rengaissa on edustettuna autojen rengaiden lisäksi pakettiauton, kuorma-auton, off-road renkaat (all-terrain maastorenkaat, mutarenkaat jne) erikoisrenkaat rakennuskoneiden renkaista maatalous, teollisuus ja golfauton renkaisiin, mutta myös kaksipyöräiset renkaat moottoripyöristä jopa polkipyöriin. Renkaat.com on edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, Twitter, Youtube ja Pinterest ja se tarjoaa myös blogin eri autoiluun liittyvine julkaisuineen sekä rengaslaskurin, jotta saa yksityiskohtaisesti halutut syötteet hakukenttään löytääkseen tiettyjä tuotteita. Palveluun yhteyden ottaminen onnistuu erillisen yhteydenottohakukentän avulla sekä tilauksiin liittyvissä asioissa: order@renkaat.com ja affiliate-tapauksissa affiliate@tyres.net. Palvelusta saa tilattua myös uutiskirjeen.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Renkaat.com
Löysitkö kaiken tarvittavan renkaisiin liittyvästä tästä palvelusta? Toimiko vertailupalvelu hyvin ja päädyit ostamaan tarpeelliset renkaat? Oliko palvelu riittävän simppeliä käyttää ja se vastasi kaikkia odotuksiasi sekä tarpeitasi? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkokaupasta, koska se on ensiarvoisen tärkeätä uusia käyttäjiä kohtaan, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Näin Renkaat.com palvelua tutkistelevat tietävät, kannattaako heidän käyttää tätä palvelua.