Valaisin Mestari

Kaikki arvostelut

Valaisin Mestari

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Valaisin Mestari

Arvostelut Valaisinmestarista
Kiinnostaako sinua valaisimet? Tarvitsetko valaisimia tai muuta lamppuihin liittyvää esimerkiksi häälahjaa varten? Etkö selviä ilman hyvää valaisintehoa antavaa pöytälamppua? Haluatko tilata jotain värikästä ystävällesi lahjaksi vai haluatko muuten vain kokeilla jotain uutta valaisimien saralla? Siinä tapauksessa Valaisinmestari voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Valaisinmestarista

Valaisinmestari on verkkokauppa, mutta, joka tulee alunperin Tanskassa, jossa sijaitsee sen suuri kivilajlaliike. Itse verkkokauppa kuuluu yritykseen nimeltä Wiese A/S, joka kuuluu sähköalaan. Yrityksen johtajana toimii alunperin sähköasentajan koulutuksen saannut Morten Brændgaard. Valaisinmestarin hallitukseen kuuluu sen omistaja ja myös toimitusjohtaja Morten Brændgaard, Rasmus Skov Skisportilta, Peter Bur Andersen briqgroupista ja Gitte Brændgaard sekä Jørgen Bækgaard. Valaisinmestarin ydinarvoihin kuuluu yrityksen mukaan asiakastyytyväisyys, ammattitaitoisuus ja laadun tarjoaminen. Yhteensä Valaisinmestarilla on noin yli 30 työntekijää ja sillä on noin 8 verkkokauppaa, jotka kaikki sijaitsevat Euroopassa. Yritys pyrkii välttämään muovin käyttöä tuotteissaan, joten se suosii tuotelaatikoita ja pyrkii kierrättämään pahvia ja muuta kuljetustavaraa. Sen asiakaspalvelu löytyy numerosta 0207871616 ja sen sähköposti on info@valaisinmestari.fi Yritys tarjoaa kahden viikon palautusoikeuden sijaan 100 päivän palautusoikeuden valaisimilleen. Itse yritys sijaitsee Tanskassa osoitteessa: Lampemesteren.dk A/S, Birkmosevej 18, 6950 Ringkøbing ja sen yritystunnus on 2900789-8. Valaisinmestari löytyy myös Youtubesta, Facebookista ja Instagramista.

 

Valaisinmestarin tuotteet ja palvelut

Valaisinmestari on erikoistunut ennen kaikkea designvalaisimiin, mikä näkyy luonnollisesti myös hinnassa, mikä lähtee ainakin 50 eurosta eteenpäin. Yleensä valaisemisesta joutuu maksamaan tuolla sivustolla noin parisataa euroa. Itse valaisimet voidaan jakaa esimerkiksi tuotekategorian mukaan, kuten riippuvalaisimet, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, seinävalaisimet, kattovalaisimet, ulkovalaisimet, lasten valaisimet, kattokruunut, LED-spotit, Philips Hue, valoketjut ja LED-kynttilät. Lisäksi löytyy sekalaiset kategoriat, josta löytyy kaikkea valaisimiin liittyvää maan ja taivaan väliltä, kuten arkkitehtivalaisimet, romanttiset valaisimet, yöpöydän valaisimet, sänkyvalaisimet, saksivalaisimet, jaloillaan seisovat valaisimet, jouluvalaistus. Lisäksi voi jaotella valaisimia esimerkiksi käyttöpaikan suhteen, kuten keittiöön, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai jopa galleriaan. Kaikki valaisimet ovat ennen kaikkea design-valaisimia, kuten valmistajilta Louis Poulsen, Flos, tai Secto. Valaisimia voi myös etsiä suunnittelijan mukaan, ja suunnittelijoita löytyy tuolta sivustolta helposti yli 30. Lisäksi voi etsiä inspiraation mukaan. Valaisinmestari tarjoaa tietoa myös eri valaisimista suomen kielellä, jotta voisi esimerkiksi inspiroitua ostamaan sellaisen Palvelu tarjoaa myös 103 prosentin hintatakuun eli jos löytyy tuote kilpailijalta halvemmalla, niin saa päälle vielä 3 prosentin alennuksen, mutta kannattaa lukea ehdot siihen liittyen. Usein kysytyt kysymykset palsta vielä auttaa selvittämään, mikäli jää jotain hampaan koloon valaisimiin liittyvässä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Valaisinmestarista
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko valaisintarve tyydytettyä ja samalla sait valaisimiet päivitettyä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.