SuomiArvostelut

  Arvostelut Pandafeet.fi

  Oletko sinä joskus omistanut siniset tai punaiset nahkatossut, joita käytettiin päiväkodissa tai alakoulun liikuntatunneilla? Lasten vaatteiden muoti on onneksi kehittynyt eteenpäin vuosien saatossa ja tarjolla on ainutlaatuisia ja erikoisia vaatteita, joista lapset voivat valita mieleisensä. On myös tärkeää, että lapset saavat valita itselleen juuri omanlaiset asut ja omanlaiseen tyylin. Nykyään myös suurten design ketjujen rinnalle on noussut monta pienempää lastenvaate tuotemerkkiä, jotka panostavat tuotteet uniikkiin ulkonäköön ja laatuun. Palataksemme entisajan liikuntatunneille, esittelemme tällä sivulla yrityksen nimeltään Pandafeet.fi. Millainen yritys on Pandafeet? Mitä tuotteita sieltä voi ostaa? Miten olla yhteydessä yritykseen? Selvitämme nämä asiat ja voit lisäksi tutustua muiden käyttäjien kommentteihin ja arvioihin Panfeet.fi verkkokaupan toiminnasta.

  Tietoa Pandafeet

  Pandafeet verkkokauppa on Olio Oy:n verkkokauppa, joka on erikoistunut lasten tossujen myyntiin. Yrityksen kotipaikka on Porissa ja se on ollut toiminnassa vuodesta 2013. Sillä on myös muuta verkkokauppatoimintaa, joka on keskittynyt puhelimenkuoriin, seinätarroihin ja leivontatarkikkeisiin. Olio Oy maahantuo korkealaatuisia kuluttajatuotteita ja ylläpitää verkkokauppoja tuotteiden ympärillä.

  Pandafeet tuotteet ja palvelut

  Pandafeet verkkokaupasta löytyy lasten nahkatossuja kaikenlaiseen makuun. Kaupan valikoimasta löytyy todella hauskan näköisiä tossuja erilaisialla tyyleillä. Nimensä mukaan löytyy pandatossut mutta saatavilla on myös paljon muita malleja. Mallistosta löytyy muun muassa kissatossut, robottitossut, prinsessatossut, vesimelonitossut, autotossut, sydäntossut, monsteriautotossut ja paljon muita kivoja malleja. Kaupan tossut on valmistettu aidosta nahasta ja myös tossujen pohjat ovat mokkanahkaa, joka kestää kulutusta.

  Tossujen ostaminen kaupasta

  onnistuu perinteisen verkkokaupan tapaan lisäämällä tuotteen ostoskoriin ja suuntaamalla kassalle. Kaupassa ei ole erikseen omia käyttäjä sivuja, joten tilaaminen tehdään lisäämällä omat tiedot lomakkeelle ja maksamalla tilaus. Verkkokaupan maksutapoina on verkkopankkimaksut, jotka toimittaa Paytrail. Muita maksutapoja ovat Visa, Mastercard ja Amex, PayPal, etukäteismaksu sekä Bitcoin / Bitpäy. Toimituskulut ilmoitetaan erikseen tilauksen yhteydessä ja toimitukset hoituu postin kautta. Sivuilla mainostetaan kuitenkin toimitusten olevan ilman toimituskuluja mutta oikeus muutoksiin löytyy toimitusehdoista. Toimitusaika on normaalisti 1-3 vuorokautta siitä kun tilaus on vastaanotettu.

  Vaihto- ja palautus asioissa

  tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja kuljetuksissa vahingoittuneiden tuotteiden osalta pitää olla yhteydessä asiakaspalveluun 5 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen support@pandafeet.com tai puhelimella numerossa +358 400 410 204. Vaihtoehtoisesti voi verkkosivuilla jättää palautteen myös verkkolomakkeella ja huomioitavaa on, että palvelua sekä suomeksi että englanniksi. Pandafeet verkkokaupasta voi etsiä kysymyksiin vastauksia usein kysyttyä osiosta. Sivuilla on vinkkejä, miten tossut kannattaa puhdistaa, miten maksaminen onnistuu tai miten jälleenmyydä tuotteita. Erillinen koko-opas kertoo, miten lapsen jalka tulee mitata ja miten valita oikean kokoinen tossu. Täältä löytyy myös esimerkkejä, miten huomioida lapsen kasvaminen ja valita juuri oikea tuote, joka kestää myös lapsen kasvaessa.

  Suositukset, valitukset ja vinkit Pandafeet.fi verkkokaupalle

  Oletko ostanut lapsellesi tai jollekin tossut lahjaksi Pandafeet.fi verkkokaupasta? Kuulisimme mielellämme sinun ostotapahtumasta. Miten verkkokauppa toimi? Saitko tuotteen luvatussa ajassa? Millaisen laatuisia tuotteet olivat? Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla suoraan verkkokaupan asiakaspalveluun yhteydessä, jotta ongelmat selviää. Kerro myös siitä, saitko apua ongelmatilanteeseen? Suomiarvostelut sivuilla on käyttäjien kokemuksia ja arvioita verkkokauppojen ja eri toimijoiden palveluista. Nämä kommentit auttavat jokaista, kun pitää tehdä päätös tuotteen hankkimisesta. Olisi todella hienoa, jos sinä voisit jättää oman kommenttisi tai palautteesi juuri tämän verkkokaupan palveluista ja tuotteista! Voit myös lukea muut palautteet ja päättää lähdetkö ostamaan tuotteita kyseisestä kaupasta.

  Pandafeet.fi
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Pandafeet.fi

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Pandafeet.fi luotettava yritys?

  Pandafeet.fi on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Pandafeet.fi tarjoaa?

  Pandafeet.fi on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Pandafeet.fi-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.