LED-Valot

Kaikki arvostelut

LED-Valot

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

LED-Valot

Moni meistä on vaihtanut vanhat hehkulamput led-valoihin. Led-valoja onkin monenlaisia ja niitä on sekä ulos että sisälle. Yksi led-valoja myyvä verkkokauppa on Led-valot.fi. Se on suomalainen verkkokauppa. Haluatko tietää, onko Led-valot.fi luotettava yritys? Onko heiltä turvallista ostaa? Sujuuko Led-valot.fi -yritykseltä ostaessa kaikki vaivatta? Lue minkälaisia arvosteluja muut heiltä ostaneet ovat kirjoittaneet Suomiarvostelut -sivuille. Tämä voi auttaa sinua päättämään, ostatko lamput ja valotuotteet heiltä vai jostain muualta.
 
Mikä on Led-valot.fi?
Led-valot.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy led-lamppuja. Se on osa Edututor Oy yritystä, joka on tukkumyyntiin ja verkkokauppaan erikoistunut yritys. Se on perustettu vuonna 2010. Led-valot.fi varasto ja konttori sijaitsee Kangasalalla. Yrityksellä on asiakaspalvelu, johon saa yhteyden puhelimitse arkisin kello 10-16 välillä numerosta 010 322 6940 tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu(at)led-valot.fi. Yrityksen verkkosivuilla on myös chat, jonka kautta voit keskustella asiakaspalvelun kanssa. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Tässä sinun tulee ensin valita yhteydenoton aihe, jonka jälkeen pääset kirjoittamaan viestin Led-valot.fi -yritykselle.

Mitä Led-valot.fi myy?  
Nimensä mukaan Led-valot.fi -yritys myy led-lamppuja. Se onkin siis led-lamppuihin erikoistunut verkkokauppa. Led-valojen toiminta perustuu hohtodiodiin, joka säteilee valoa. Se siis eroaa hehkulampusta sen valontuottamismenetelmän mukaan. Hehkulampussa valo tulee hehkulangasta. Monissa kodeissa led-valot ovatkin korvanneet hehkulamput, sillä led-valo vie vähemmän energiaa, mutta pystyy tuottamaan enemmän valoa. Lisäksi led-valot kestävät käytössä pidempään eivätkä hajoa niin helposti kuin perinteiset hehkulamput.
 
Led-valot.fi verkkokaupassa led-lamppuja on myynnissä moniin eri tarkoituksiin ja monissa eri kategorioissa. Kategorioita on muun muassa led-nauhat, led-alasvalot, valopeilit sekä tallivalaisimet. Valoja löytyy niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Esimerkiksi led-nauhat voi olla toimiva vaihtoehto keittiön kaappien alle valoksi, kylpyhuoneeseen taikka luomaan tunnelmaa. Led-nauhan asentaminen on kohtuu helppoa.
 
Led-valot.fi:stä osto, tuotteiden toimitus ja palautus
Mikäli haluat ostaa led-valoja Led-valot.fi -verkkokaupasta, sinun tulee lisätä tuotteet ensin ostoskoriisi ja sitten siirtyä kassalle. Kassalla pääset täyttämään tilausta varten tietosi sekä maksamaan tilauksen. Tilauksen maksu onnistuu suomalaisilla verkkopankeilla, postiennakolla, laskulla tai korttimaksulla. Jos haluat maksaa laskulla tai postiennakolla, tulee siitä pieni lisähinta tilaukseen.
 
Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Myöhemmin sähköpostiisi tulee myös toimitusvahvistus. Toimitustapoina on valittavissa toimitus Itellan tai Matkahuollon kautta. Tilauksen voi myös halutessaan noutaa Kangasalan varastolta. Tuotteet toimitetaan 1-2 arkipäivän sisällä ja ne lähetetään päivittäin.
 
Jos mielesi muuttuu tilauksen tekemisen jälkeen, voit myös palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä tuotteen noutamisesta. Tuotteen saa palauttaa, jos se on käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Led-valot.fi verkkosivuilla kerrotaan, että tuotteeseen saa tutustua, mutta siihen ei saa tulla mitään jälkiä, jotta sen voi palauttaa ja he voivat myydä sen edelleen. Palautus onnistuu Postin toimipisteiden kautta. Led-valot.fi maksaa palautuksen postikulut, kun se palautetaan normaalina kirjeenä tai pakettina.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Led-valot.fi verkkokaupasta
Oletko ostanut Led-valot.fi verkkokaupasta? Kerro meille kokemuksestasi Led-valot.fi verkkokaupassa asioinnista. Haluamme kuulla, miten asiointisi sujui ja oliko siinä jotain parantamisen varaa. Löysitkö etsimäsi tuotteet helposti verkkokaupan valikoimasta? Saitko heiltä asiantuntevaa palvelua valaistukseen liittyvissä asioissa? Kuinka kauan tuotteiden toimituksessa kesti? Entä onnistuiko palautus vaivatta ja saitko rahasi takaisin? Jaa meille arviosi, ajatuksesi ja kokemuksesi Led-valot.fi verkkokaupasta. Näin voit auttaa muita ostoa miettiviä päättämään, kannattaako Led-valot.fi -verkkokaupasta tilata.
 
Jos mietit Led-valot.fi -verkkokaupasta tilaamista, lue mitä kokemuksia muilla on ollut heidän verkkokaupastaan! Näin saat lisätietoa siitä, miten yritys toimii ja onko yritykseltä vaivatonta ostaa.