SuomiArvostelut

  Arvostelut Lamppu Express

  Onko yrityksesi tai kotitaloutesi vailla valaisimia? Tarvitsetko valoa pimeyttä vastaan? Kiinnostaako sinua energiansäästö valaisimissa, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaisi. Lamppu Express voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Lamppu Expressistä
  Lamppuexpress, kuten nimestä voi päätellä on erikoistunut myymään lamppuja ja valaisimia, sekä näihin liittyviä varusteita. Lamppuexpress on osa Euroopan Philips valaisintuotteiden verkkokauppakonsernia Any-Lamp BV:tä. Lamppu Expressillä on yli 25 vuoden kokemus valaistuksesta ja heidän palveluitaan käyttää vuosittain jopa yli 10.000 asiakasta. Lamppuexpressin asiakkaina ovat sekä yksityishenkilöt että yritykset, esimerkiksi toimistot, tehtaat, jälleenmyyjät, koulut ja henkilöasiakkaat. Lamppu Express pyrkii olemaan vihreä yritys eli sen vuoksi se ei enää lähetä paperilaskuja ja tulostaa vain välttämättömimmät dokumentit. Lisäksi he suosittelevat asiakkailleen vain sähköä säästäviä ratkaisuja aina kun se mahdollista. Esimerkiksi LED-lamput säästävät sähköä noin 80%. Lamppu Expressin asiakaspalvelu toimii numerossa 0942599591 ja asiakaspalvelusähköposti on info@lamppuexpress.com

  Lamppu Expressin tuotteet ja palvelut
  Lamppu Express siis myy kaikkea valaisimiin liittyviä, jolloin tarjotaan ilmainen toimitus koskee yli 100 € tilauksia ilman alv ja kaikenkattava takuu on jopa 5 vuotta. Lamppu Expressillä on jopa jopa 5500 tuotteen valikoima. Lamppu Expressistä löytyy myös halogeenilamppuja ja lukuisia kaasupurkauslamppuja. Kyseiset lamput tuottavat paljon valoa jokaista Wattia kohden ja niiden elinikä on noin 15.000 - 20.000 tuntia. Pienkantaloistelamput ovat myös edustettuina olipa ne 2-4 nastaisia: esimerkiksi Dulux D LED- lamppujen elinikä on 3 kertaa pidempi kuin perinteisillä energiasäästölampuilla eli ne kestävät jopa 15 vuotta. Loisteputket ovat myös edustettuina 7 eri kategorialla pyöreistä loisteputkista perinteisimpiin. Kaiken kaikkiaan valaisimista voi hankkia esimerkiksi: upotettavia LED-valaisimia, pinta-asennettavia valaisimia, vesitiiviitä valaisimia ja vaikka mitä valaisintyyppejä paneeleista valonheittimiin. Lamppu Expressissä maksutapoina toimivat luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja MobilePay tietysti Collector bankin lasku ja eri osamaksupalvelut

  Kiitokset, valitukset ja vinkit LamppuExpressistä
  Toimiko tämän palvelun valaisimet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  AUTORETKI VERKKOKAUPPAAN

  Lamppu Express
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  3.2
  50% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  4
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  5
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  en saa vastausta

  Sain toimitus ajoissa.

  Paketissa oli 4:stä 1 väärä tuote.

  Palautus-kesittäly on tosi hidas, en saa vataus yli viiko ajan.

  : bela 01-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Välttäkää!!

  Ostin verkkokaupasta Noxion LED waterproof 150cm 1x58W kattovalaisimet. Kuvaus antaa ymmärtää että kyseessä on LED valaisimet, mutta näin ei ole. Kyseessä on vain pelkät loisteputkivalaisimien kuoret ilman edes virtalähdettä tai loisteputkia.
  Palautusehdot ovat huonot, minä jouduin maksamaan lähetyskulut Alankomaihin tuotteille.
  En tilaa näiltä enää koskaan!!

  : Jani Långström20-05-2021
  Kiiski Risto08-07-2021

  Tilasin 10 kpl ledlamppua niitä oli epäkuntoisia 3 kpl ,olisi pitänys saada kuva kaikista yhteen kuvaan joka oli mahdoton, kun olivat eripuolilla huoneistoa. eivät suostuneet vaihtamaan lamppuja uusiin,

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lamppu Express

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lamppu Express luotettava yritys?

  Lamppu Express on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.2/10 tähteä, ja asiakkaista 50% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lamppu Express tarjoaa?

  Lamppu Express on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lamppu Express-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.