Kumiukko

Kaikki arvostelut

Kumiukko

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Shy to Buy

Shy to Buy

0 arvostelut

Arvostelut Shy To Buysta Onko tarvetta intiimiasioihin liittyvissä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko penispumpun isompaa ...

Logo Seksilelut

Seksilelut

0 arvostelut

Kuluneen vuosikymmenen aikana entistä yleisemmäksi yhteiskunnalliseksi puheenaiheeksi on noussut seksi. Mitä pidemmälle ol...

Logo Sexshop.fi

Sexshop.fi

0 arvostelut

Joskus on tarve piristää yhteistä rakkauselämään tai olisi mukava ostaa kumppanille jokin intiimi lahja. Toisille rii...

Logo Wish

Wish

0 arvostelut

Nykypäivänä netin kautta voi ostaa melkein mitä vain. Muotia, työkaluja, leluja ja elektroniikkaa on saatavilla hurjat val...

Kumiukko

Seksuaaliterveys ja muu seksiin liittyvä on varsin ajankohtainen kysymys, joka saattaa jäädä varsin vähälle huomiolle. Kuitenkin on mahdollista saada nekin puitteet kuntoon hankkimalla ison läjän kondomeita ja vastaavia tuotteita. Mutta, mistä löytyisi kunnon kondomeita? Kumiukko olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.  


Kumiukosta
Kumiukko on suomalainen verkkokauppa, jota pyörittää yritys nimeltään MaWe Trading Ab, jonka yritystunnus on 2529584-5 Se on eräänlainen suomalainen perheyritys, jota pyörittävät veljekset Magnus ja Mathias Westerlund. Magnus työskentelee kommunikoinnin sekä markkinoinnin parissa. Mathias vastaa tuotteista ja logistiikasta. Mathiaksen takia palvelussa on laaja kondomivalikoima ja hän vastaa myös tuotteiden lähetyksestä. Kumiukon mottona on se, että pyrkii olemaan enemmän kuin pelkkä kondomikauppa. Se valistaa, selittää ja neuvoo kaikessa ehkäisyyn liittyvässä, ja kertoo muun muassa, että vain kondomi suojaa sukupuolitaudeilta, raskaudelta ja on edelleenkin lähes ainoa ehkäisyväline miehille, ellei ole kiinnostusta leikkauksiin tai vastaavaan. Yrityksen asiakaspalvelu toimii osoitteessa info@kumiukko.fi ja sen osoite on Metsäniityntie 4C 64230 Närpiö.

Kumiukon tuotteet ja palvelut
Kumiukko tarjoaa siis verkkokaupassaan lukuisia erilaisia kondomeita makukondomeista, nautintoa viivästyttäviin erikoiskondomeihin, mutta myös nautintoa stimuloiviin sekä muihin eri kokoisiin ja käyttötarkoituksiin oleviin kumeihin. Palvelu on pyrkinyt myös valistamaan kondomeissa tarjoamalla oppaan oikean kondomin valitsemisessa, jossa ympärysmitalla ja halkaisijalla on enemmän väliä sekä tarjoamalla oikein mobiilisovelluksen oman peniksen mittaamiseksi ja sopivan kondomin löytämiseksi, sillä liian tiukka kondomi ei joko mahdu tai menee rikki ja liian suuri aiheuttaa kitkaa tai saattaa luisua pois. Palvelusta löytyy myös maailman ohuin kondomi nimeltään Pasante Unique, joka on ainoastaan 0,015mm paksu ja myös lateksiton. Sitä ei rullata päälle, vaan se asetetaan vaan. Kondomi reagoi ruumiinlämpöön ja se vetäytyy ja muotoutuu peniksen mukaan. Kumiukko tarjoaa kondomien ohella muitakin tuotteita, kuten seksiasuja, liukuvoiteita, seksileluja ja kaikkea seksuaaliterveyteen liittyviä tuotteita penisrenkaista, penispumppuihin ja lisäravinteisiin ja muihin hyödyllisiin voiteisiin ja vastaaviin puhumattakaan ehkäisyyn liittyvästä, kuten pessaarit ja siittiöitä eliminoivat geelit.


Kiitokset, valitukset ja vinkit Kumiukosta
Toimiko Kumiukosta tilatut tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.