Cloudways

Kaikki arvostelut

Cloudways

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Cloudways

Oletko ajatellut perustavasi blogin tai omat verkkosivut, joissa kerrot esimerkiksi omasta harrastuksestasi? Omien sivujen perustaminen on yleistä nykypäivänä ja monet perustavat blogin tai verkkosivun joko harrastuksena tai tavaksi tienata itselleen lisätuloja oman työn ohella. Monille bloggaajille blogien kirjoittamisesta on tullut hyvätuloinen päivätyö. Jos haluat perustaa itsellesi blogin et tarvitse siihen paljoakaan osaamista koodaamisesta tai muusta. Tarvitset kuitenkin tiettyjä palveluita, jotta voit päästä eteenpäin. Verkkotunnuksen eli domainin lisäksi tarvitset itsellesi hostingpalvelun eli yrityksen, joka säilyttää sivuasi ja domainia yllä serverillään. Verkossa on monia yrityksiä, jotka tarjoavat hosting palveluita. Minkä yrityksen palveluita kannattaa hankkia? Tätä voi selvittää helposti esimerkiksi lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia eri yrityksistä. Toisen arvostelu on helppo tapa saada tietoa palveluntarjoajasta ja siitä, miten hyvin yhteistyö on sujunut. Voit myös tutustua yrityksiin meidän Suomiarvostelut sivuillamme. Haluamme kertoa sinulle mahdollisimman paljon tietoa erilaisista yrityksistä. Tällä sivulla kerromme Cloudways yrityksestä, joka tarjoaa hosting palveluita. Käymme läpi millaisia tuotteita se myy ja miten niitä voi tilata. Kerromme myös, miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulle tulee kysyttävää. Voit sen jälkeen päättää haluatko ostaa palveluita Cloudways yritykseltä.

Tietoa Cloudways
Cloudways on rekisteröity Maltalle ja se on ollut toiminnassa vuodesta 2012. Yritys tarjoaa verkko ja hosting palveluita. Yrityksellä on pari työntekijää ja liikevaihto on noin 150 000 dollaria. Yritys haluaa tehdä hosting palveluista mahdollisimman käytännöllisiä  yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. 

Tuotteet ja palvelut Cloudways
Cloudways verkkokaupasta voit ostaa erilaisia hosting palveluita ja pilvipalveluita. Valikoimassa on muun muassa Wordpress hostingia, PHP hostingia, ja useisiin verkkokauppoihin tarjottavaa hostingia kuten Magento, Woocommerce ja Ecommerce. Voit ostaa tuotteita useista eri eri hintaisista paketeista. Hinnat ovat alkaen 10 dollaria kuukaudessa ja peruspaketilla saat tietyn määrän tallennustilaa serveriltä, kaistan nopeutta määrätyn määrän ja yhden prosessorin käyttöön. Kalliimpien pakettien kanssa nopeudet, kaistan määrä ja prosessorien määrät kasvavat.

Tuotteiden ostaminen on helppoa ja voit aluksi koettaa valitsemaasi palvelua ilmaiseksi ennen kuin joudut maksamaan siitä. Kun kokeilujakso päättyy pitää ensimmäine tilaus maksaa. Tilaus laskutetaan aina kuukauden alussa. Jos Cloudways tililläsi on rahaa, veloitetaan kuukausimaksu sieltä. Voit myös maksaa laskun PayPal palvelun avulla. Lasku perustuu kulutukseen ja maksat siitä mitä käytät. Voit maksaa Cloudways palvelut myös luottokortilla. Cloudways asiakaspalvelu ja tuki palvelee asiakkaita kolmessa tasossa 24/7. Asiakkaat saavat helposti yhteyden asiakaspalveluun chatin välityksellä vuoden jokaisena päivänä milloin tahansa. Voit myös tarvittaessa saada kehittyneempää asiakaspalvelua ja jossain tapauksissa tarvitaan välitöntä tukea järjestelmiin ja muuhun liittyen. Voit myös selvittää palvelun kysymyksiä tieto sivustolta, josta löytyy vastauksia lähes jokaiseen osa-alueeseen, mikä liittyy palvelun käyttöön, hankkimiseen tai muuhun.

Suositukset, valitukset ja vinkit Cloudways
Oletko ostanut hostingpalveluita Cloudways yritykseltä? Me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Sinun palautteesi auttaa toisia käyttäjiä, jotka etsivät itselleen luotettavaa hosting palveluita tarjoavaa yritystä. Myös sinä voit lukea toisten käyttäjien kommentteja. Meidän sivuilla voit lukea erilaisista yrityksistä ja voit samalla vertailla niiden palveluita ja niiden saamaa palautetta. Kaikki palautteet ovat tärkeitä ja ne auttavat myös palveluntarjoajia parantamaan omia palveluitaan. Vertailemalla eri yrityksiä voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat ja laadukkaimmat palveluntarjoajat. Suosittelemme myös, että käytä palveluntarjoajan verkkosivuilla tutustumassa palvelun toimitus- ja käyttöehtoihin. Lukemalla tarkoin käyttöehdot varmistat sen, että kun tilaat palveluita, sinulle ei tule yllätyksiä. Ole hyvä ja jätä omat kommenttisi sivuillemme tai käy lukemassa toisten kommentit.