mSpy

Kaikki arvostelut

mSpy

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

mSpy

2000-luku muutti kaiken. Uusi teknologia, keskittyminen Internetiin ja älypuhelinten kehittäminen loivat entistä verkottuneemman maailman. Mutta se toi myös uusia haasteita vanhemmille. Uusi tapa olla yhteydessä tuntemattomiin. Pääsy sopimattomaan tietoon. Mahdollisuudet joutua vaikeuksiin olivat yhtäkkiä loputtomat ja vain klikkauksen tai napautuksen päässä. Niinpä vuonna 2010 syntyi mSpy, joka auttaa huolestuneita vanhempia valvomaan lapsiaan ja pitämään heidät turvassa verkossa. Loppu on, kuten sanotaan, historiaa. Laitteen seurantaohjelmisto on elektroniseen laitteeseen asennettava ohjelmisto, jolla on mahdollisuus raportoida ja paikantaa laite etänä. Laitteesta ja ohjelmistosta riippuen ohjelmisto voi käyttää GPS:ää, IP-osoitteen kiihtyvyysmittarin lokitietoja tai WIFI-paikannusta laitteen sijainnin määrittämiseen. Ohjelmisto ilmoittaa sitten osoitteen joko tekstiviestillä, sähköpostilla tai muilla menetelmillä.

Tietoja mSpy:stä
mSpy on tietokoneen ja mobiililaitteiden vanhempainvalvonnan valvontaohjelmistoWindowsille, macOS:lle, iOS:lle ja Androidille. Se kirjaa ja valvoo käyttäjän toimintaa laitteella. Vuonna 2010 mSpy lanseerattiin mobiilivalvontatuotteena lontoolaisen teknologiayrityksen toimesta. Vuonna 2012 ohjelmisto mahdollisti sen, että vanhemmat voivat valvoa lastensa, älypuhelimien lisäksi myös Mac-, Window- ja tietokoneita. Yritys on kasvanut valtavasti, ja nykyään saatavilla on mSpy light -versio. Voit käyttää mSpy-puhelimen seurantasovellusta lastesi seuraamiseen, jos heitä pidetään alaikäisinä. Lisäksi voit käyttää mobiiliseurantaohjelmistoa muiden henkilöiden seuraamiseen, kunhan sinulla on heidän nimenomainen suostumuksensa siihen. Jos näin ei ole, kannattaa harkita kahdesti puhelimen seurantaohjelmiston käyttöä. Ja mitä tahansa tapahtuukin, harkitse paikallisten lakien tarkistamista ennen mSpy:n käyttöä. mSpy koostuu kymmenistä kehittäjistä, jotka ovat keskittyneet luomaan nopean, turvallisen ja virheettömän tuotteen, jota on mukava käyttää. He eivät koskaan lopeta kehitystyötä, vaan pyrkivät aina kehittämään maailman parasta valvontatyökalua.

mSpy:n tuotteet ja palvelut
Matkapuhelimen seurantaohjelma tunnetaan myös nimellä puhelimen valvontasovellus. Se on sovellus, jonka avulla voit nähdä, mitä jonkun toisen puhelimessa tapahtuu ilman, että sinun tarvitsee fyysisesti katsoa hänen olkansa yli. Parhaat matkapuhelimen etäseurantasovellukset toimivat piilotetussa tilassa, joten he eivät edes tiedä, että käytät sitä. Jos haluat seurata matkapuhelinta, sinun on asennettava erityinen ohjelmisto laitteeseen, jota haluat seurata. Kun se on asennettu, voit nähdä, mitä puhelimessa on, yhtä helposti kuin kirjautumalla sisään puhelimen seurantatilillesi ja selaamalla omaa henkilökohtaista kojelautaasi. Erityisesti mSpy on yhteensopiva iPhonen, Macin ja Androidin kanssa. Se mahdollistaa laitteen etähallinnan, mahdollistaa kirjautumisen, GPS-seurannan, asennuksen poistoilmoitukset ja mahdollistaa myös pääsyn muun muassa selaimen kirjanmerkkeihin, selainhistoriaan ja puhelujen historiaan. Se riippuu siitä, käytätkö jailbreakattua puhelinta vai valitsetko ratkaisun valmiiksi aktiivisen synkronoinnin. Joissakin tapauksissa puhelimen tietojen saapuminen ohjauspaneeliin kestää muutaman minuutin. Suurimmaksi osaksi kaikki tapahtuu kuitenkin reaaliajassa. Kun käytät kännykkäseurantajärjestelmää, joka toimii piilotetussa tilassa, seurattava henkilö ei tiedä, että käytät ohjelmistoa selvittääksesi, mitä hän tekee verkossa. Jos siis etsit sovellusta, jolla voit seurata puhelinta hänen tietämättään, mSpy on oikea valinta. Valitse jokin mSpy-tilauksista ja täytä tilauslomake. Suorita maksu ja tarkista sähköpostistasi asennusohjeet. Lataa mSpy ja asenna mobiiliseurantaohjelmisto lapsesi puhelimeen. Huomaa: Premium-ominaisuudet vaativat Android-laitteen rootauksen tai iOS-laitteen jailbreakingin. Kirjaudu sisään mSpy-ohjauspaneeliin aloittaaksesi puhelujen, tekstiviestien, GPS-sijainnin, sovellusten ja minkä tahansa muun seurattavassa laitteessa tapahtuvan toiminnan seurannan.

Kokemuksia, valituksia ja vinkkejä mSpy:lle
Oletko kokeillut yrityksen palvelua? On todettu, että koska ohjelmisto toimii huomaamattomasti, on olemassa vaara, että ohjelmistoa voidaan käyttää laittomasti. On myös raportoitu, että mSpy on aikoinaan hakkeroitu ja näin vuotanut satoja tuhansia henkilökohtaisia tietoja laitteista, joihin mSpy oli asennettu. Jos olet käyttänyt mSpy-tuotteita, jätä arvostelu.