SuomiArvostelut

  Arvostelut Aminopörssi

  Liikunta ja hyvinvointi on tärkeitä jokaisen ihmisen kannalta. Nykytrendit tarjoavat huiman määrän mahdollisuuksia pitää itsensä kunnossa tai treenata tavoitteellisesti, jotain tavoitetta kohti. Harjoittelun ja hyvinvoinnin tueksi on myös saatavilla lisäravinteita, vitamiineja, välineitä, joilla buustat omaa aktiivista elämäntapaa. Mistä sinä ostat tuotteet treenisi tueksi? Verkosta löytyy monta lisäravinteita tarjoavaa yritystä ja aina kysymyksenä on, mistä tuotteet kannattaa hankkia? Vilkaisemme tällä sivulla Aminopörssin verkkokauppaan. Millainen yritys on kyseessä? Mitä tuotteita sieltä voi ostaa? Miten tilaukset toimivat ja miten olla yhteydessä asiakaspalveluun? Samalla voit tutustua muiden käyttäjien arvioihin ja kommentteihin Aminopörssin verkkokaupasta tilaamiseen. Voit näiden perusteella tehdä päätöksen haluatko itse tilata tuotteita tästä verkkokaupasta.

  Tietoa Aminopörssi
  Aminopörssi on suomalainen perheyritys

  ja aputoiminimenä Nutrimarket Oy nimisessä yrityksessä. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 1,7 miljoonaa euroa. Nutrimarket Oy:n kotipaikka on Helsinki ja yhtiö toimiii maahantuojana ja sen tavoitteena on tarjota laaja valikoima lisäravinteita ja liikunta sekä hyvinvointituotteita. Yritys työllistää perheen lisäksi useita muita hyvinvointialan ammatilaisia.

  Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio -ViVa webinaari

  Aminopörssi tuotteet ja palvelut

  Aminopörssin valikoimasta löytyvät lisäravinteet, vaatteet, varusteet ja välineet sekä muita tuotteita ja palveluita. Lisäravinteiden valikoima on laaja ja siellä muun muassa erilaisia proteiini ja palautusjuomia, aminohapot, patukat, valmisjuomat, kreatiinit, boosterit, öljyt, hapot, hiilihydraatit, vitamiini, kivennäisaineet ja souperfoodit. Lisäksi löytyy luontaistuotteita sekä dieettivalmisteita ja muita elintarvikkeita. Aminopörssin verkkokaupasta löytyy myös vaatteita niin naisille kuin miehille ja vaatevalikoimassa on treenivaatteet, alusasut ja bokserit, housut, paidat, hupparit, leggingsit, urheiluliivit ja muita asuja. Lisäksi on saatavilla erilaisia treenikenkiä, sukkia ja päähineitä. Treenivälineiden ja muiden välineiden osastolta löytyy muun muassa juomapullot ja shakerit, tuet, laukut, kuntoiluvälineet, voimaharjoitteluun välineitä, lihashuoltoon välineet, joogatuotteet ja kuntolaitteet. Kaupasta on saatavilla myös inbody mittaus, harjoitusohjelmia, kosmetiikkaa, kodinpuhdistustuotteita ja lahjakortteja. Verkkokaupan lisäksi on myymälä, jossa on sama hinnoittelu kuin verkkokaupassa ja myös samat kampanjat, jotka näet verkkokaupassa on voimassa myymälässä.

  Verkkokaupasta tilaaminen onnistuu

  perinteisen ostoskorin kautta, jossa lisätään omat tiedot ja valitaan joko toimitus tai nouto myymälästä. Omat tiedot voi tallentaa seuraavaa kertaa varten jos näin haluaa. Tilauksen yhteydessä luodaan tilaajalle käyttäjätili. Toimitukset toimitetaan yleisesti 1-2 arkipäivässä jos kyseessä ei ole tilaustuote. Toimitukset toimitetaan DB Schenkerin noutopisteeseen, postin postipaketilla, pakettiautomaattiin tai kotipakettina. Joissain tapauksissa tuotteet voidaan toimittaa myös kirjekuoressa. Yli 59 euron tilaukset toimitetaan veloituksetta muissa tilauksissa lisätään toimitustavan mukainen toimitusmaksu. Myymälästä tilauksen noutamiseen ei tietenkään lisätä erillisiä toimitusmaksuja. Maksutapoina on käytössä palvelutarjoaja Paytrailin maksutavat, josta löytyvät pankkimaksut, luottokorttimaksut, klarnan lasku ja tili sekä mobilepay vaihtoehto.

  Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä

  puhelimitse, sähköpostilla tai myymälässä. Puhelimella saa yhteyden numerosta +358 40 551 8307 ja sähköpostilla osoitteesta info@aminoporssi.fi. Myymälä sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 1, 00390 Helsinki ja se on avoinna arkisin klo 9-18 sekä lauantaisin klo 11-15. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksille löytyvät verkkosivuilta erilliset ohjeet ja tarvittaessa voi olla asiakaspalveluun yhteydessä jos vastausta ei löydy sivustolta.

  Suositukset, valitukset ja vinkit Aminopörssi

  Oletko sattunut tilaamaan tuotteita Aminopörssin verkkokaupasta tai oletko käynyt myymälässä ostoksilla. Jos olet, niin kuulisimme mielellämme sinun kommenttisi. Saitko riittävän hyvää palvelua? Tulivatko tuotteet ajallaan? Toimitettiinko tilaus kokonaisena? Me Suomiarvostelut sivuilla arvostamme palautettasi ja pienetkin arviot, palautteet tai kommentit kyseisen palveluntarjoajan toiminnasta auttavat myös muita käyttäjiä. Lukemalla myös muiden palautteita, voit itse saada hyötyä ja arvokasta tietoa.

  Aminopörssi
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Aminopörssi

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Aminopörssi luotettava yritys?

  Aminopörssi on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Aminopörssi tarjoaa?

  Aminopörssi on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Vitamiinit & Lisäravinteet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Aminopörssi-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.