Ruokaboksi

Kaikki arvostelut

Ruokaboksi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Kahvikaveri

Kahvikaveri

2 arvostelut

Kiinnostaako kahvi erityisesti, mutta haluaisit tutustua kyseiseen aihealueeseen entistä paremmin? Kahvia juodaan eniten Suomessa ja siksi oli...

Logo Pizza-online

Pizza-online

0 arvostelut

Arvostelut Pizza-OnlinestaHaluttaako tilata ruokaa, mutta et oikein tiedä, mistä sitä tilaisi? Oletko ruuan hyvä ystäv&aum...

Logo Kokkiman

Kokkiman

0 arvostelut

Oletko muuttanut uuteen kotiin ja haluaisit päivittää keittiön viimeisimpine herkkuineen? Kiinnostaako sinua ruuanlaito delituo...

Logo Chaya

Chaya

0 arvostelut

Suomessa on perinteisesti paljon kahvin kuluttajia ja emme ole vielä päässeet muun maailman makuun esimerkiksi teen osalta. Teet&aum...

Ruokaboksi

Kukapa meistä ei olisi joskus pähkäillyt vanhan kysymyksen parissa: Mitä tänään syödään? Arjen kiireissä voi tuntua vaikealta löytää aikaa ja inspiraatiota kokata monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa perheelle tai omalle sinkkutaloudelle. Jos etsit helpotusta arjen ruokakaupparumbaan tai haluat uusia ideoita ruoanlaittoon, et ole yksin. Ruokaboksi on yksi palveluista, joka tarjoaa ruoan kotiinkuljetusta arkea helpottamaan. Lue tältä sivulta lisää Ruokaboksin palveluista ja tuotteista, sekä muiden käyttäjien arvostelut Ruokaboksin käytöstä. 

Mikä on Ruokaboksi?
Ruokaboksi on suomalainen ruoan kotiinkuljetuspalvelu, jonka perustivat Juhana Rintala, Vappu Pimiä ja Jesse Fryckman. Yrityksen tarjoama "ruokaboksi" on asiakkaille kotiinkuljetuksena toimitettava ateriakokonaisuus, joka sisältää arki-illallisen valmistamiseen tarvittavan reseptin ja raaka-aineet. Ruokaboksin ideana on, ettei asiakkaan tarvitse itse keksiä, mitä ruokaa tänään tehtäisiin eikä suunnata kauppaan etsimään reseptiin tarvittavia raaka-aineita - sekä reseptit että ainesosat tuodaan valmiina kotiovelle toimitettuna kerran viikossa. Ruokaboksin raaka-aineet tulevat tarkkaan valituilta toimittajilta, kuten Valio, Satotukku ja Arvo Kokkonen. 

Ruokaboksin tuotteet 
Yksi Ruokaboksi sisältää arki-iltojen aterioiden valmistamiseen tarvittavat reseptit ja ainekset valmiiksi mitoitettuna. Asiakas voi valita joko kolme tai neljä ateriaa boksia kohden. Tämä tarkoittaa, että yksi boksi sisältää ainekset kolmen tai neljän arki-illallisen valmistukseen. 

Ruokaboksien sisältö
Voit valita Ruokaboksin valikoimasta itsellesi parhaiten sopivan boksin. Vaihtoehtoina ovat lapsiperheille sopiva Perheboksi, kasvisruokia sisältävä Kasvisboksi sekä klassinen Ruokaboksi. Tilausta voi vaihtaa boksien välillä, eli sinun ei tarvitse tilata samaa boksia joka viikko. Jokaisesta boksista on saatavilla iso (3 - 4 henkeä) ja pieni (1 -2 henkeä) koko. Boksien sisältö vaihtelee viikosta toiseen ja kunkin viikon ruokalistan voi tarkistaa Ruokaboksin kotisivuilta. Reseptit ovat yksinkertaisia ja helppo valmistaa vaikka yhdessä koko perheen voimin. Yhden aterian valmistusaika on noin 20 - 50 minuuttia. Boksit eivät sisällä perusmausteita, kuten suolaa, pippuria ja ruokaöljyä, vaan nämä on hyvä varata kotiin valmiiksi. 

Tilaaminen
Ruokaboksin tilaaminen onnistuu verkossa. Tilaaminen tapahtuu valitsemalla haluamasi boksi ja sen koko. Tämän jälkeen täytetään omat yhteystiedot ja maksutiedot. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa käyttäjätunnukset, joiden avulla voit muokata toimitusviikkoja ja halutessasi vaihtaa boksia, esimerkiksi Perheboksista Kasvisboksiin. Ruokaboksin voi tilata kokeilumielessä, sillä tilauksesta ei synny jatkuvaa kuukausiveloitusta. Asiakas maksaa vain toimitetuista bokseista ja tilaus on mahdollista laittaa tauolle niiltä viikoilta, kun et tarvitse boksia. 

Ruokaboksin toimitus
Ruokaboksi toimitetaan asiakkaan kotiin kerran viikossa maanantai-iltaisin. Palvelun toimitusalue kasvaa jatkuvasti ja kattaa tällä hetkellä yli 1000 postinumeroa. Voit tarkistaa, toimittaako Ruokaboksi omalle alueellesi syöttämällä postinumerosi sivustolta löytyvään hakukenttään. Jos et ole kotona, kun Ruokaboksi toimitetaan, boksi voidaan jättää myös esimerkiksi kotiovelle tai muuhun asiakaspalvelun kanssa ennalta sovittuun paikkaan. 

Palvelulupaus ja asiakaspalvelu
Palvelulupauksensa mukaan Ruokaboksi lupaa toimittaa boksit ilmoitetun aikaikkunan sisällä. Lisäksi raaka-aineiden luvataan olevan laadukkaita eikä bokseista lupauksen mukaan puutu tuotteita. Asiakkailta ei palvelulupauksen mukaan myöskään peritä mitään lisäkuluja. Jos kysymyksiä tai ongelmia ilmenee, tavoitat Ruokaboksin asiakaspalvelun sähköpostitse, puhelimitse tai yrityksen kotisivuilta löytyvän chat-toiminnon kautta. 

Ruokaboksi - Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo käyttänyt Ruokaboksin palveluita? Onko sinulla omakohtaista kokemusta Ruokaboksin tuotteista? Oliko ruoka hyvää ja oliko se helppo valmistaa? Jaa kokemuksesi ja auta muita käyttäjiä valitsemaan itselleen parhaiten sopiva ruoan kotiinkuljetuspalvelu. Tai ehkä olet parhaillaan etsimistä helpotusta arjen kiireisiin ja uutta inspiraatiota keittiöön? Jos vasta harkitset Ruokaboksin tilaamista, muiden käyttäjien jättämistä arvosteluista ja vinkeistä on varmasti hyötyä - lue ne ennen kuin tilaat!