SuomiArvostelut

  Arvostelut Matsmart

  Hävikkiruoka hyötykäyttöön! Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon ruokaa heitämme päivittäin hukkaan? Matsmart myy nettisivuillaan 20-90% alennuksella moitteetonta ja täysin syömäkelpoista ruokaa, joka olisi monissa tapauksissa jo heitetty pois. Matsmartin missiona on pelastaa hävikkiruoka ja auttaa omalta osaltaan vastaamaan siitä aiheutuviin ympäristö-ongelmiin. Edullista ruokaa hyvällä omallatunnolla, siinä Matsmartin pääajatus tiivistettynä. Lue asiakasarvosteluista, mitä Matsmartin käyttäjät olivat mieltä - Tuliko toimitus nopeasti kotiin? Oliko hinta-laatusuhde kohdillaan? Kuinka asiakaspalvelu toimi? Näihin ja muihin kysymyksiin löydät täältä vastauksen.

  Mikä Matsmart on?

  Matsmart on vuonna 2013 perustettu ruotsalainen yritys, joka vastaa jo pitkään elintarvikealalla puhututtaneeseen ongelmaan. Kuinka saisimme kaiken tuotetun ruoan mahdollisimman hyvin käyttöön? Kaupat ja ruoantuottajat joutuvat heittämään pois ruokaa, vaikka se olisi vielä täysin syöntikelpoista. On tutkittu, että jopa kolmasosa maailmalla valmistetusta ruoasta päätyy lopulta jätteeksi! Syitä hävikkiruokaan voi olla monia, esimerkiksi ylituotanto, pakkausten vaihtuminen, pakkauksissa esiintyvät painovirheet, sesonkivaihtelut sekä lähestyvät tai umpeutuneet parasta ennen-päiväykset. Kuluttajien tulisi tietää, että parasta ennen-päiväyksen ohittanut ruoka on useimmiten täysin syömäkelpoista vielä viikkoja tai kuukausia sen ohittamisen jälkeen. Matsmartin kautta ostamalla olet mukana vähentämässä ruokahävikkiä ja vaikuttamassa näin omalta osaltasi kestävään kehitykseen. Valikoimista löytyy ruokaa laidasta laitaan ja suomalaisille tuttuja merkkejä ovat esimerkiksi Fazer, Finn Crisps, Leader, Unilever, Auran, Cloetta, Orkla ja Dr. Oetker. Matsmartin ympäristösaavutukset ovat merkittäviä, sillä vuonna 2017 Matsmart asiakkaineen pelasti jopa 2500 tonnia ruokaa Pohjoismaissa. Suomen osalta vastaava luku vuodelta 2018 oli 86 000 kiloa pelastettua ruokaa. Kyseinen luku vastaa jopa 132 000 kilon hiilidioksidipäästöjä, eli keskimäärin 18 suomalaisen vuotuisia hiilidioksidipäästöjä. Ei siis edes mikään ihan pieni ympäristöteko.

  Näin Matsmart toimii

  Ruoan ostaminen Matsmartin nettisivuilta on todella helppoa. Ruoan toimittamiseen ei vaadita kylmäketjua ja ruokatoimitukset saat tilattua kätevästi Postin toimipisteisiin ympäri Suomen. Toimitus onnistuu lisämaksusta myös suoraan kotiovelle, niin halutessasi. Ruoat on jaoteltu nettisivuilla omiin kategorioihinsa ja jokainen kategoria sisältää aina useampia tuotteita. Muroja, energiajuomia, karkkeja, proteiinipatukoita, mehua, limsaa, valmisruokia, lisäravinteita... Klikkaat vain määrän, montako tuotetta haluat ja siirrät sen ostoskoriisi. Tilauksen tehtyäsi siirryt kassalle ja valitset maksutavan useista Klarnan tarjoamista vaihtoehdoista. Voit maksaa ostoksesi esimerkiksi verkkopankissa, kortilla, laskulla tai osamaksulla. Saat pian tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja pakettisi toimitetaan sinulle muutamassa päivässä. Saat ilmoituksen, kun tilauksesi lähtee varastolta ja vielä toisen viestin silloin, kun tilauksesi on noudettavissa Postin toimipisteestä. Olet kokoajan kartalla siitä, missä toimituksesi menee. Pääsääntöisesti voit odottaa tilausta saapuvaksi viimeistään neljä päivää siitä, kun olet tehnyt tilauksen. Tilausta säilytetään toimipisteessä 10 päivän ajan, jonka jälkeen se palautuu lähettäjälle mikäli pakettia ei ole noudettu. Myös palautus on helppoa. Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, kunhan pakkaukset vain ovat avaamattomia ja käyttämättömiä.

  Asiakaspalautteet ja valitukset

  Mikäli tilauksen kanssa on ongelmia, haluat palauttaa tuotteita tai sinulle tulee muita kysymyksiä, saat yhteyden Matsmartin asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostin kautta. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 10-16 ja yhteydenottoihin vastataan saapumisjärjestyksessä. Sähköposteihin pyritään pääsääntöisesti aina vastaamaan 48 tunnin kuluessa.

  Risuja vai ruusuja?

  Oletko joskus tehnyt ostoksia Matsmartin kautta? Millainen kokemuksesi oli? Olemme kiinnostuneet kuulemaan kuinka asiointisi Matsmartin kanssa sujui. Onko valikoima mielestäsi kattava ja hinnat kohdallaan? Mikäli olit yhteydessä asiakaspalveluun, millainen mielikuva sinulle siitä jäi? Tilaisitko heiltä joskus vielä uudestaan?

  Jaa meille tarinasi ja vinkkisi Matsmartilta tilaamiseen tai lue muiden käyttäjien kokemuksia.

  Matsmart
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue itsenäisiä arvosteluita, asiakaskokemuksia, palautteita ja valituksia täältä! Tutustuu parhaisiin kauppoihin (verkko)ostoksiin! Kaikki yhdessä päätämme, mitkä kaupat ovat hyviä ja mitkä eivät!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Matsmart

  Sinun arvostelu