Dignita

Kaikki arvostelut

Dignita

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Kahvikaveri

Kahvikaveri

2 arvostelut

Kiinnostaako kahvi erityisesti, mutta haluaisit tutustua kyseiseen aihealueeseen entistä paremmin? Kahvia juodaan eniten Suomessa ja siksi oli...

Logo Matsmart

Matsmart

9 arvostelut

Hävikkiruoka hyötykäyttöön! Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon ruokaa heitämme päivittäin hukkaan?&nbs...

Logo CREMA

CREMA

1 arvostelut

Suomalaiset rakastavat kahvia ja olemmekin todellista kahvikansaa. Kahvihetket ovat tärkeitä niin kotona, työpaikalla, vapaa-ajalla ...

Dignita

Joskus voi kärähtää ratista enemmän tai vähemmän tuiskeissa. Sitten saa rattijuopumussyytteen ja lähtee kortti alta. Mitä sitten voisi tehdä tuollaisessa tilanteessa? Yksi vaihtoehto olisi alkolukon asentaminen autoon, jolloin on mahdollista saada väliaikainen ajokortti. Mutta, mistä löytyisi moinen palvelu? Dignita voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

 

Dignitasta
Dignita Systems AB on ruotsalainen teknologia- ja tietoyritys, joka kehittää turvallisuutta edistäviä tuotteita ja palveluja liikenteelle ja työpaikalle. Dignitan visiona on "Yhdessä pelastamme ihmishenkiä". Tuotteidemme ja palvelujemme avulla kuolemien ja loukkaantumisten määrää liikenteessä ja työelämässä voidaan vähentää. Dignita tarjoaa laadunvarmistuksen, jonka avulla yritys tai yksityishenkilö voi tietää, voivatko he kuljettaa ajoneuvoa, suorittaa jonkin toiminnan tai työvaiheen turvallisesti voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti koskien alkoholin käyttöä liikenteessä ja työelämässä. Ruotsin lisäksi Dignita on myös Suomen ja Norjan markkinoilla. Dignita Systems AB on yritys, jolle on ominaista henkilöstö, jolla on pitkä sitoutuminen ja pitkä työkokemus liikenneturvallisuuden ja autoteollisuuden parissa. Digitan tuotteet edistävät ruotsalaista Zero Vision -ohjelmaa, jonka tavoitteena on minimoida kuolleiden ja vakavasti loukkaantuneiden määrä liikenneonnettomuuksissa. Tuotteemme ovat läpikäyneet laadunvarmistuksen ja niillä on EU:n Cenelec-standardien mukaiset sertifikaatit tarkitettuina MHF-testilaboratoriossa. Omistajamme on amerikkalainen sijoitusyhtiö Abry Partners, joka omistaa myös sisaryrityksen, alkoholilukkoyrityksen Smart Startin, joka toimii Yhdysvalloissa ja toimii muun muassa Kanadassa ja Australiassa. Yhdessä Digitan kanssa he ovat tehneet jo yli miljoona asennusta, ja on jatkuvasti yli 120 000 aktiivista asentamista. Dignitan asiakaspalvelu toimii numerossa ja sähköpostissa: Dignita Suomi / Piirla Oy  09 4241 86 86 tai  info@dignita.fi

 

Dignitan tuotteet ja palvelut
Dignita myy muun muassa alkolukkoja, kuten Dignita AL-100, joka kuuluu uuden sukupolven alkolukkoihin.AL-100 on yhteensopiva myös hybridi- ja sähköautoille. Se on hyväksytty uusimman EU-standardin (Cenelec EN-50436-1: 2014 ja EN-50436-2: 2014) mukaisesti ja on MHF Testilaboratorion suosittelema. Dignitan alkolukkoja käyttävät firmat ja myös yksityishenkilöt. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on hyväksynyt AL-100 alkolukon valvottua ajo-oikeutta varten, joten se soveltuu rattijuopumustuomion saaneiden henkilöiden käytettäväksi omassa autossaan. Alkolukon saisi 12kk sopimuksella: 109€/kk tai 24kk sopimuksella: 79€/kk Alkolukon lisäksi on myös mahdollista hankkia Dignitalta alkometrejä, joita löytyy kolme erilaista: Dignita AMP 100, Dignita AM 8000 ja Dignita AM-7000. Esimerkiksi Dignita AMP-100 on alkometri tarkalla mittaustarkkuudella ja ammattikäytön standardilla.Sen hinta on 450 euroa suunnilleen, ja Dignitan mukaan ammattikäyttöön tarkoitetun alkometrin hinta olisi lähes tuhat euroa. AMP-100 alkometri on ko käytössä mm. Koreanja Puolan poliisivoimissa. AMP-100 on helppokäyttöinen ja jonka reaktioajat ovat pikaiset, lisäksi se voidaan mukauttaa asiakkaiden toiveita ajatellen. AMP-100:ssa on polttokenno, jolla on 36 kuukauden täysi takuu. Dignita AMP-100 on hyväksytty EN 16280:2012 -standardin mukaisesti ja se täyttää tiukat EU-vaatimukset ammattikäytön alkometrille. Dignita AM-7000 taasen on yksityishenkilölle sopiva, standardit täyttävä alkometri, jonka hinta on noin 250 euroa. Dignita tarjoaa myös karttapalvelua, jossa voi katsoa, mistä löytyy lähin alkolukon asennuspiste.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Dignitasta
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.