SuomiArvostelut

  Arvostelut Nettikulta

  Nettikulta on täysin suomalainen, Scandinavian Sales Oy:n alla toimiva nettisivusto, jossa voit myydä kultaa tai hopeaa. Yrityksellä on kaikille samat, päivittäin vaihtuvat kiinteät hinnat, joilla he ostavat kultaa ja hopeaa ihan tavallisilta ihmisiltä. Onko sinulla joitain kultaesineitä tai hopeaesineitä jotka haluat myydä pois parhaalla mahdollisella hinnalla? Haluatko tietää enemmän Nettikullasta? Lue lisää, niin saat tietää kaiken tarvittavan Nettikullasta!

  Tietoa Nettikullasta

  Yritys ostaa aivan tavallisilta ihmisiltä erilaisia kulta- ja hopeaesineitä. He takaavat myyjille parhaimmat hinnat kullasta ja hopeasta, maksun arvoesineistä 8 tunnin sisällä suoraan pankkitilille sekä 5000€ asti vakuutetun postilähetyksen. Nettikulta ostaa kaikenlaisia eri kultaesineitä, kuten esimerkiksi kolikoita ja koruja.
  Arvoesineitä voi lähettää kätevästi postissa Nettikullalle. Kultaa myydessä lähetettävällä määrällä ei ole väliä, mutta hopeaesineitä myydessä kirjeessä täytyy hopeaa olla vähintään 200 grammaa. Toinen vaihtoehto on mennä itse heidän Helsingin liikkeeseen. Siellä asiantuntevat ja ystävälliset myyjät voivat vastata kaikenlaisiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Nettikulta maksaa parhaimmillaan jopa 1€ per gramma paremmin kuin heidän kilpailijat. Hinnat päivittyvät joka päivä kullan ja hopean markkinahintojen mukaan, ja hinnat löytyy helposti heidän omilta nettisivuiltaan.
  Nettikulta lupaa kaikille asiakkailleen hintatakuun. Käytännössä se meinaa sitä, että jos saat jostain heitä paremman tarjouksen kullan tai hopean hinnasta, he voivat antaa vastatarjouksen jolla voit saada jopa 1€ per gramma enemmän rahaa arvoesineistäsi.
  Yrityksen nettisivut ovat erittäin selkeät ja yksinkertaiset. Niistä löydät kaiken mahdollisen tarvittavan tiedon kullan ja hopean myymiseen liittyen. Koko myyntiprosessiin on tehty varta vasten räätälöidyt ohjeet, jotta kuka tahansa voisi myydä kultaa tai hopeaa nopeasti ja helposti kotoa käsin. Nettisivuilta löytyy myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.
  Nettikulta ostaa myös yrityksiltä jalometalleja. Näihin metalleihin kuuluu esimerkiksi kulta, hopea, platina ja palladium. He kierrättävät harvinaiset jalometallit.

  Videolla kerrotaan, kuinka kullan myynti tapahtuu.

  Nettikullan tarjoamat palvelut

  Voit tilata Nettikullan sivuilta maksuttoman, heidän tekemän turvapaketin. Se sisältää kaiken, mitä tarvitset kullan tai hopean lähettämiseen ja myymiseen. Paketissa on tarkat ohjeet lähettämiseen ja oma kirjekuori, jossa voit lähettää kultaesineet turvallisesti Nettikullalle. Kun lähetät kirjekuoren, kannattaa siitä saatu kuitti säilyttää. Sen avulla voit seurata kirjeen matkaa.
  Nettikullalta voi tilata myös kulta-asiantuntijan kotikäynnin. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto etenkin silloin, kun haluaa myydä ison erän kultaa tai hopeaa. Maksu hoidetaan aina suoraan pankkitilille käynnin jälkeen.
  Nettikulta ostaa kultaa sekä hopeaa. Arvoesineissä täytyy olla selvä merkintä niiden kulta- tai hopeapitoisuudesta. Hinta määräytyy aina pitoisuuden ja arvoesineiden painon mukaan.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Nettikulta on toiminut vuodesta 2012 lähtien, eli pian jo 10 vuotta. Tänä aikana he ovat ehtineet ottaa haltuun paikan suosittuna kullan ja hopean ostajana Suomessa. He takaavat 100% asiakastyytyväisyyden, ja sen näkee heidän sivuilla olevista arvosteluista. Asiakkaita Nettikullalla on ollut tuhansia.
  Jos teillä on ongelmia Nettikullan tarjoamien palveluiden kanssa, heidän asiakaspalvelunsa auttaa teitä erittäin mielellään! Nettikullalla on oma asiakaspalvelunumero, joka on auki arkisin klo 10:00-16:00. Muina aikoina heille voi lähettää sähköpostia. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä (sivun alareunassa).
  Oletteko käyttäneet joskus Nettikultaa kullan tai hopean myymiseen? Saitteko arvoesineistä sivuilla mainitun hinnan? Tulivatko rahat ajallaan tilille? Oliko prosessi helppo? Käyttäisittekö Nettikultaa uudestaan? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai muihin Nettikultaan liittyviin kysymyksiin, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita ihmisiä, jotka harkitsevat kullan tai hopean myymistä Nettikullalle tai vastaavalle yritykselle.

  Nettikulta
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Hyvä palvelu

  Asioin NettiKullan ostopisteessä Helsingissä. Posiitivista kun sinne pystyi varaamaan henkilökohtaisen arviointiajan :) Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Arvioitsija löysi korujeni joukosta yllätyksekseni 18 karaatin kultasormuksen vaikka olin mielestäni tutkinut kaikki korut etukäteen ja todennut ne olevan 14 karaattia.

  : Lea H.06-09-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Nettikulta

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Nettikulta luotettava yritys?

  Nettikulta on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Nettikulta tarjoaa?

  Nettikulta on enimmäkseen aktiivinen Raha-asiat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Sijoittaminen.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Nettikulta's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!