Consult It

Kaikki arvostelut

Consult It

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Consult It

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisäämään myyntiä? Nämä ovat tämän päivän normaaleja haasteita, joita yrittäjät joutuvat pohtimaan kilpailun koventuessa maailman globaaleilla markkinoilla. Lähes jokaisella yrityksellä on verkkosivut ja verkkokauppa mutta ne ovat yleensä tehty vanhoilla ohjelmointikiellillä ja kaipaavat usein päivitystä. Verkkosivujen ja kauppojen rakentamiseen on saatavilla monia palveluita, työkaluja osaaville ja myös palveluntarjoajia löytyy, jotka tekevät sen puolestasi. Consult It on yksi tällainen palveluntarjoaja, johon tutustumme tällä sivulla. Selvitämme, millainen yritys on Consult It? Mitä palveluja se tarjoaa? Miten yritykseen voi olla yhteydessä ja miten sieltä voi hankkia palveluja? Sivuilla on myös muiden käyttäjien kommentteja. Näistä pystyy selvittämään lisää tietoa siitä, millaisesta toimittajasta on kyse? Lue lisää ja selvitä, onko tämä palveluntarjoaja juuri oikea sinulle.

Tietoa Consult It
Consult It Finland on yksityinen elinkeinoharjoittaja, jonka päätoimiala on verkkokauppa. Yrityksen tavoitteena on pystyä toteuttamaan asiakkailleen tarpeiden mukaisia verkkokaupparatkaisuja tai verkkosivuja. Se on perustettu vuonna 2006 ja yrityksen kotipaikka on Vantaa.

Consult It tuotteet ja palvelut
Consult It tuottaa yrityksille verkkokauppoja, verkkosivuja ja sivustojen korjauksia. 
Verkkokaupparatkaisut suunnitellaan yrityksen tarpeiden mukaan  ja sinne sovitaan tarvittavat maksutavat sekä asennettavat lisäosat. Asennettavista maksutavoista löytyy muun muassa ennakkomaksu, kauppiaan lasku tai postiennakko, pankkien verkkomaksut, korttimaksaminen, luotto- ja osamaksusopimukset, maksunvälittäjäpalvelut, mobiilimaksaminen ja virtuaalivaluutta. Näistä voi asiakas valita itselleen sopivimmat asennettaviksi. Kaupan ulkoasut muokataan valmiisiin pohjiin, jotka ovat testattua ja toimivia. Verkkokaupan alustana käytetään Magento nimistä verkkokauppa alustaa. Verkkosivut luodaan samalla periaatteella ja suunnitellaa, kuten verkkokauppa, toimivaksi kaikilla laitteilla, kännykkä, tabletti ja tietokone. Sivustot suunnitellaan myös tarpeen mukaan ja se voi olla pieni esittelysivu tai kattavat yritys sivusto. Myös verkkosivujen toteutuksessa käytetään avoimen lähdekoodin järjestelmää Joomla. Molemmat avoimen lähdekoodin alustat antavat mahdollisuuden helposti vaihtaa tarvittaessa toimittajaa, jos palveluun ei olla tyytyväisiä.

Yritys tarjoaa myös vanhojen sivustojen ja verkkokauppojen uusimista tai korjausta. Tarpeita voi tulla vanhoilla versioilla toimivien sivujen osalta. Vanhat sivut voidaan myös muuttaa toimimaan mobiililaitteilla, jos ne eivät ole ennen niillä toimineet. Palveluiden tilaaminen onnistuu helposti ottamalla suoraan yhteyttä sivuilta löytyvän verkkolomakkeen avulla, sähköpostilla osoitteeseen info@consultit.fi tai puhelimella numerosta 045 145 5100. Nämä yhteystiedot ovat myös asiakaspalvelun yhteystiedot, jos omiin palveluista tulee kysyttävää. Sivustolta löytyy myös referenssi sivut, joista voi katsoa, mihin Consult It on toteuttanut verkkokauppoja ja verkkosivuja. Näitä ovat esimerkiksi lasiverkkokauppa, kylttikauppa, liukuovet-sivusto ja drinkkiohjesivusto. Lisäksi yritystä voi seurata eri sosiaalisissa medioissa kuten Facebook, Twitter, Instagram ja Feed. Näissä palveluissa löytyy ajankohtaisia asioita yrityksen osalta ja näiden lisäksi voi tilata erikseen uutiskirjeen. Uutiskirjeen tilaaminen onnistuu helposti lähettämällä oma sähköpostiosoite kirjeen tilaus napilla. Uutiskirjeessä kerrotaan vinkkejä ja etuja Consul It:n palveluista.

Suositukset, valitukset ja vinkit Consult It
Ota yhteyttä palveluntarjoajaan ja kysy tarjousta vaikka verkkosivuista. Oletko jo saanut tarjouksen tai onko yritys rakentanut sinulle oman verkkokaupan? Kerro kokemuksista Suomiarvostelut sivuilla. Verkkosivujen tai verkkokaupan rakentaminen voi olla pidempi prosessi ja vaatia paljon yhteistyötä ja kommunikaatiota asiakkaan ja toimittajan välillä. Haluaisimme kuulla esimerkiksi, miten prosessi toimi? Miten palveluntarjoaja oli sinuun yhteydessä? Miten kauan aikaa kului, että sivut olivat valmiit? Kaikki antamasi kommentit ja palaute ovat tärkeitä. Ne auttavat muita, jotka ovat aikeissa lähteä tilaamaan sivuja tai kauppaa, tekemään järkeviä päätöksiä. Myös sinä voit saada sivuilta vinkkejä jos olet tekemässä omia vastaavia päätöksiä. Älä siis odota vaan lisää kommenttisi.