SuomiArvostelut

  Arvostelut Lehtitukku

  Kiinnostaako sinua aikakauslehtien tilaaminen? Haluatko antaa lahjaksi jollekulle lehtitilauksen? Haluatko tutustua johonkin uuteen aihealueeseen paremmin ja haluaisit sitä varten tilata lehtitilauksen? Lehtitukku voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Lehtitukusta
  Lehtitukku.fi tarjoaa lehtitilauksia eri kampanjahinnoilla. Lehtitukusta löytyy eri tarjouksia ruotsalaisista, suomalaisista ja kansainvälisistä aikakauslehdistä. Lehtitukun tavoitteena on myydä mahdollisimman paljon eri tyyppisiä lehtiä yhdestä ja samasta paikkaa edullisella hinnalla ja palvelulla. Lehtitukku.fi on myynyt lehtitilauksia netissä vuodesta 2011 lähtien, Lehtitukun takana oleva yritys on Magazine Promotion Services Ab Oy, joka on perustettu jo vuonna 2010. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Maarianhamina, ja sen pääasiallinen toimialana on tukkuliike. Kyseisen yhtiön toimitusjohtaja on Johnny Hans Hellman. Lehtitukun asiakaspalvelu toimii sähköpostiosoitteessa nimeltään: asiakaspalvelu@lehtitukku.fi

  Lehtitukun tuotteet ja palvelut
  Lehtitukku toimii seuraavasti: 1) valitsee Lehtitukusta haluamansa, tilattavan lehden 2) Lehtitukku toimittaa tilauksen kyseisen lehden kustantamolle 3) Kustantamo toimittaa tilaamasi lehden. Lehtitukku siis toimittaa lukuisia eri aikakauslehtiä seuraavissa kategorioissa: ammattilehdet, auto, moottori & vene, elämäntapa, harrastus, historia, juorulehdet, koti & rakentaminen, lapset & nuoret, matkailu, miehet & muoti, musiikki & viihde, naiset & muoti, naistenlehdet, puutarha, ristikot, ruoka & viini, ruotsinkieliset lehdet, ruotsinkieliset sarjakuvat, sanomalehdet, sarjakuvat, sisustus, suomenkieliset lehdet, suositut lehdet, tekniikka & IT, terveys & kauneus, ulkomaiset lehdet, urheilu & vapaa-aika, uutiset ja viikkolehdet. Itse kategorioiden alapuolella vielä löytyvät edulliset lehdet ja sellaiset lehdet, joissa on korkein säästöprosentti. Lehtitukku mahdollistaa myös uutiskirjeen tilaamisen, jolloin saa ajantasaista tietoa uusimmista lehtitarjouksista ja vastaavista. Lehtitukku tarjoaa myös kustantajien yhteystiedot puhelinnumeroineen, mutta niitä on ainakin yli 100 kappaletta. Lehtitukku etsii ja tarjoaa myös yhteistyösopimuksia bloggaajien kanssa tai etsii uusia kustantamoita, joiden lehtiä se pystyisi markkinoimaan. Lehtitukun kautta tilattaessa palautusaika on noin 14 päivää ensimmäisen tilauksen vastaanottaessa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Lehtitukusta
  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Terveystalon digitaaliset palvelut

  Lehtitukku
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lehtitukku

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lehtitukku luotettava yritys?

  Lehtitukku on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lehtitukku tarjoaa?

  Lehtitukku on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Postipalvelut, Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lehtitukku-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.