SuomiArvostelut

  Arvostelut Freska

  Siivouspäivä - Joillekkin se paras päivä ja toisille taas ei sitten niinkään. Ajan kun voisi välillä käyttää niin paljon paremminkin. Siivous on myös oma taitolajinsa, ja vaikka kuinka koittaisi olla huolellinen jää ikkunanpesussa yleensä ikävät raidat ja saat tehdä työn pian uudestaan. Mitäpä jos ulkoistaisit siivouksen ammattilaiselle ja saisit itse keskittyä johonkin ihan muuhun? Kerran viikossa, kuukaudessa tai vuodessa pidetty vapaapäivä siivouksesta voisi olla iso helpotus. Lue täältä käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja siitä, miten yhteistyö Freska-siivouspalvelun kanssa sujui. Vastasiko siivousjälki odotettua, oliko hinta-laatusuhde kohdillaan vai tuleeko jatkossakin siivottua mielummin itse, vaivasta huolimatta?

  Mikä on Freska?

  Freska on Helsingissä vuonna 2015 perustettu, kotisiivoukseen keskittyvä yritys. Sen valikoimiin kuuluu perinteisen kotisiivouksen lisäksi esimerkiksi myös ikkunanpesu, toimistosiivoukset, airbnb-asuntojen puhtaanapidot ja muuttosiivous. Voit itse päättää missä tarvitset apua. Freskan toimipisteitä löytyy tätänykyä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta ja näiden lisäksi on lähdetty pikkuhiljaa tavoittelemaan myös Ruotsin ja Norjan markkinoita. Freska on neljässä vuodessa kasvanut muutaman kaveruksen liikeideasta jo yli 600 ihmistä työllistäväksi yritykseksi. Tavoitteena on, että vuoden 2019 aikana Freska työllistäisi Pohjoismaissa noin tuhat uutta työntekijää. Vaikka kasvu on ollut hurjaa, on kaiken kiireen keskellä pyritty pitämään huolta henkilöstön jaksamisesta ja hyvästä yhteishengestä.

  Freskan tarjoamat palvelut

  Freskan kautta saat siivouspalvelun kotiin tai toimistolle, vuokraamaasi asuntoon tai muuton yhteydessä. Lisäpalveluna löytyy myös ikkunanpesua, uunin tai jääkaapin puhdistusta, vaatteiden silittämistä tai missä ikinä tarvitsetkaan siivousapua. Freskan siivouspalvelu on helppo tilata suoraan heidän nettisivuiltaan. Maksu koostuu aina asunnon pinta-alan sekä tarvittavien palveluiden mukaan. Lisäksi voit itse päättää, kuinka usein toivot siivousta tehtävän. Järjestelmä laskee sinulle nopeasti ja kätevästi, millainen hinta siivoukselle muodostuu ja voit kokeilla laskuria huoletta ilman ostopakkoa. Kattavaan perussiivoukseen kuuluu esimerkiksi kaikkien pintojen pyyhkiminen, imurointi, lattian pyyhintä, astioiden pesu tai tiskikoneen täyttö, kylpyhuoneen pesu, peilipintojen pyyhkiminen ja lakanoiden vaihto. Voit valita käytettävän joko omia, tai siivoojan mukanaan tuomia pesuaineita. Imurin, mopin ja muiden välineiden tulisi löytyä omasta kodista, mutta niidenkin tuomisesta on mahdollista neuvotella. Digitaaliset työkalut ovat nettisivujen varausjärjestelmän lisäksi käytössä myös kaikessa muussa Freskan toiminnassa. Esimerkiksi taloushallinnassa, markkinoinnissa sekä siivoojien työvuorokalentereissa hyödynnetään pitkälti digitaalisia toimintoja. Niiden avulla voidaan mm. varmistua siitä, että siivoojat eivät joudu reissaamaan eri kaupunginosien välillä, vaan yhden siivoojan asiakkaat asuvat aina mahdollisimman lähellä toisiaan. Maksutavaksi voit valita kattavasti kaikkien suomalaisten pankkien kortti- ja verkkopankkimaksut. Freskan siivouspalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen, joten voit saada sen hinnasta 50% pois henkilökohtaisessa verotuksessasi. Valmiin laskelman ja ohjeet kotitalousvähennystä varten saat kätevästi aina vuoden lopussa, joten sen toimittaminen eteenpäin käy vaivatta.

  Asiakaspalvelu ja valitukset

  Mikäli et ole saamaasi palveluun tyytyväinen, tarjoaa Freska asiakkailleen tyytyväisyystakuun. Siivouksesta pyydetään aina palautetta ja mikäli jälki ei ollut odotusten mukaista, ottaa Freskan asiakaspalvelu sinuun yhteyttä. Sopiva korvaus tai hyvitys pyritään aina löytämään yhdessä asiakkaan kanssa niin, että kaikki voivat lopulta olla tyytyväisiä ratkaisuun. Lisäksi mikäli jotain menee rikki siivouksen yhteydessä, lupaa Freska hyvittää vahingot 500 000 euroon asti siivoojien vastuuvakuutuksen kautta. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai sosiaalisen median kanavien kautta.

  Jaa kokemuksesi

  Onko sinulla kokemusta Freskan siivouspalveluista? Menikö kaikki hyvin vai oliko jotain, jonka olisit toivonut menneen toisin? Miltä tuntui palata puhtaaseen kotiin? Lue muiden käyttäjien rehellisiä arvosteluja tai liity mukaan keskusteluun.

  Freska
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Freska

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Freska luotettava yritys?

  Freska on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Freska tarjoaa?

  Freska on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Koti & Puutarha.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Freska-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.