Interflora kokemuksia - lue arvosteluja & jaa oma kokemuksesi!

Kaikki arvostelut

Interflora

100% ostaisi täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue muiden kokemuksia ja arvosteluja yrityksistä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa tai palveluntarjoaja ennen tilauksen tekemistä. Kerro myös oma kokemuksesi. Yhdessä voimme päättää mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

P
Pertti
Interflora on loistava valinta kukkatoimituksille kaikissa tilanteissa! Tilasin heiltä lahjan ystävän syntymäpäivien kunniaksi ja olin erittäin tyytyväinen palveluun. Rekisteröityminen oli nopeaa j...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Upeita Kukkalähetyksiæ Interfloralta

  Interflora on loistava valinta kukkatoimituksille kaikissa tilanteissa! Tilasin heiltä lahjan ystävän syntymäpäivien kunniaksi ja olin erittäin tyytyväinen palveluun. Rekisteröityminen oli nopeaa ja helppoa, mikä helpotti tilauksen tekemistä. Valikoima oli laaja ja löysin juuri sopivan kimpun ystävälleni. Oli hienoa nähdä, että he toimittavat kukkia myös ulkomaille - tämän avulla voin muistaa ystäviään maailman eri kolkissa. Toimitus sujui moitteettomasti sovitussa aikataulussa eikä minun tarvinnut huolehtia mistään - Interflora hoiti hommat puolestani! Yllättynyt ystäväni ilahtui saamastaan kukkalähetyksestä ja kiitti minua mukavasta yllärilahjasta. Suosittelen Interfloraa lämpimimmillään muillekin kukkasista pitämiseen tai niitä lahjoiksi antaville henkilöille. Toivotan menestystääyritykselle jatkossakin!


Muut katsoivat

Logo Your Surprise

Your Surprise

1 arvostelua

Kiinnostavatko sinua lahjat tai etsitkö täydellistä yllätystä läheisellesi? Tarvitsetko enemmän lahjaideoita tai...

Logo Envato

Envato

1 arvostelua

Nykypäivänä internet tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaiseen toimintaan. Monet meistä hankkii päivätöiden ...

Logo Kilpailu

Kilpailu

1 arvostelua

Internet on tuonut monenlaiset palvelut kaikkien kuluttajien käsien ulottuville, ja samalla on syntynyt markkinoita, jotka eivät olisi en...

Logo FutureLearn

FutureLearn

1 arvostelua

Ei liene millään muotoa kiistanalaista sanoa, että oppiminen on tärkeää. Jos ihminen ei opi uutta, jämäht&a...