Interflora

Kaikki arvostelut

Interflora

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo FloraQueen

FloraQueen

0 arvostelut

Mikä olisi parempi tapa muistaa rakasta ystävää tai läheistä kuin kaunis kukkakimppu? Ei helposti tule mieleen ja sen...

Logo Piilola

Piilola

0 arvostelut

Arvostelut Piilolastasta Kiinnostaako sinua kukat? Tarvitsetko enemmän kukkaideioita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on esimerkiksi...

Logo Cyber Florist

Cyber Florist

0 arvostelut

Useimmat yritykset ovat tänä päivänä siirtäneet myyntiään verkkoon. Tuotteita löytyy laidasta laitaan ...

Logo fernsnpetals

fernsnpetals

0 arvostelut

Kukkien tai lahjojen valitseminen voi olla raskasta puuhaa ja ideat loppuvat helposti kesken. Tänä päivänä on onneksi my&o...

Interflora

Tuntuuko merkkipäivien juhlistaminen toisinaan ylimääräiseltä stressiltä jo valmiiksi kiireisen arjen keskellä? Ystävänpäiväkukat ja karkit odottavat kaupan hyllyllä, mutta kuka sinne kauppaan tähän hätään ehtii? Et ole yksin ongelman kanssa – itse asiassa se on ehditty ratkaista jo sata vuotta sitten! Interfloraon tunnettu kukkien välityspalvelu, joka hoitaa lahjatilausten vastaanottamisen ja lähetykset vuosikymmenien kokemuksella.  

Tältä sivulta löydät tietoa Interflorasta ja sen tarjoamista palveluista. Ja kuten minkä tahansa yrityksen kohdalla, myös asiakkaiden jättämä palaute ja muiden jakamat kokemukset voivat olla suureksi avuksi päätöksenteossa.  

Tietoa Interflorasta  
Interflora on kukkakauppayrittäjien muodostama vapaaehtoinen organisaatio, johon kuuluu 56 000 jäsenliikettä ympäri maailman. Interflora toimii yhteensä 140 maassa, joten ihan pienikokoinen tai ensiaskeleitaan ottava tekele ei ole kyseessä yrityksen nimestä onkin muodostunut synonyymi kukkien välityspalvelulle maapallon joka kolkassa.

Interflora kertoo tahtovansa edistää yritysjäsenten joukkoon kuuluvien kukkakauppiaiden kilpailuasemaa ja hyvinvointia, ja tekevänsä lisäksi yhteistyötä erilaisten oppilaitosten, järjestöjen sekä yhteisöjen kanssa. Yritystoiminnasta saatava tuotto toimii siis kaikkia jäseniä tasapuolisesti palvelevalla tavalla.  Suomessa Interflora on toiminut vuodesta 1927 saakka, eli jo yli 90 vuoden ajan. Interflora-Suomi r.y. on kotimaisten kukkakauppiaiden omistuksessa, ja suomalaisia Interflora-kauppoja löytyy tällä hetkellä yli 300. Yrityksen toimintaan sitoutuneet jäsenet ovat alansa ammattilaisia, ja joukkoon kuuluu useita floristeja ja hortonomeja, joilta sujuvat sekä kukkien sidonta, että kasvien tunnistukseen ja hoitoon liittyvät tehtävät.  

Interfloran tarjoamat palvelut
Interflora suorittaa kukkalähetysten toimitukset vuosikymmenien kokemuksella. Tilauksen voi tehdä joko Interflora-kukkakaupassa, tai vaihtoehtoisesti netissä palvelunverkkosivuilla: lahjan antajan tulee ilmoittaa haluttu päivämäärä ja jättää saajan tiedot, minkä jälkeen on maksun vuoro. Maksuvaihtoehtoihin lukeutuvat sekä luottokortitettä verkkopankit Visma Pay -palvelun välityksellä. Tilausvahvistus saapuu sähköpostiin, ja kukkalähetys löytää saajansa luo sovittuna päivänä. Jokaisen lähetyksen mukaan liitetään kortti, josta voi lukea lahjan antajan jättämän tervehdyksen.  

 
Kukkien lisäksi Interfloran verkkokaupan palveluihin sisältyvät myös pienetlisälahjat, kuten suklaat, kortit, nallet tai kukkien kanssa yhteen sointuvat maljakot ja ruukut. Hautajaistilaisuuksia varten valikoimasta löytyvät muistosanoilletarkoitetut adressit sekä nauhat. Myös kukkalahjakorttejaon saatavilla, tosin niitä ei voi käyttää lainkaan verkkokaupassa. Lahjakortin saajan tulee lunastaa lahja kivijalkaliikkeessä asioinnin yhteydessä. Arkipäivisin ennen kello 14 tehdyt tilaukset löytävät perille jo samana päivänä lähes joka kaupungissa. Jos tahtoo pelata varman päälle, kannattaa tilaus kuitenkin tehdä jo edellisenä päivänä. Harvaan asutuilla seuduilla toimitusajat voivat venyä, kun taas isojen kaupunkien kukkalähetykset kulkevat tiheämpään tahtiin. Interflora ei toimita kukkalähetyksiä sunnuntaisin tai arkipyhien aikaan – paitsi jos kyseessä on erityinen juhlapäivä.  

Interfloran tarjoama asiakaspalvelu toimii arkisin klo 08.30-16.00 välisenä aikana. Palvelua on saatavilla joko verkkokaupasta löytyvän chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä, ja kielivaihtoehdoista löytyvät suomi, ruotsi ja englanti. Kannattaa muistaa, että kukkalähetysten tilaaminen puhelimen välityksellä ei ole mahdollista, vaan tilaukset tehdään joko netissä Interfloran verkkosivuilla, tai kukkakaupassa. Lähimmän Interflora-kukkakaupan sijainnin sinulle kertoo verkkosivustolla palveleva Flora-botti.  

Interfloraa koskevat kehut, arvostelut ja vinkit 
Oletko jo ehtinyt tutustua Interfloran tarjoamiin palveluihin joko verkkokaupassa tai oikeassa kivijalkakaupassa? Olitko tyytyväinen saamaasi kohteluun, ja vastasiko palvelu odotuksiasi? Tahdomme kuulla sinun kokemuksestasi Interflora-kukkalähetyspalvelun kanssa, jotenkerro meille oma tarinasi

Toimitettiinko tilaamasi lahja perille sovittuna päivänä, vai sekoiliko lähetti toimituksen kanssa? Vastasivatko kukkien kunto ja laatu verkkokaupan lupauksia? Saitko ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, vai jouduitko ponnistelemaan saadaksesi vastauksia? Jo lyhytkin arvostelu voi auttaa muita ihmisiä löytämään laadukkaiden palveluiden pariin. Kehu siis hyväksi kokemaasi yritystä, tai kerro muillekin mistä löytyisi parantamisen varaa!