SuomiArvostelut

  Arvostelut Singles50

  Singles50 on deittisivusto, jonka jäsenet ovat kokeneita sinkkuja. He ovat käyneet muutaman kerran korttelin ympäri ja tietävät tarkalleen mitä he haluavat. Tämä ei ole sivusto, jossa ikäeroa kaihdetaan. Ei, siihen on olemassa erilaisia €‹€‹treffisivustoja.

  Tietoa Singles50:stä

  Kaikki Singles50-jäsenet ovat yli 50-vuotiaita sinkkuja (teknisesti yli 40-vuotiaita), joten he ovat samalla aallonpituudella, heillä on samat elämäkokemukset ja he tulevat yleensä toimeen helpommin.
  Vielä parempi, että miesten ja naisten Singles50-käyttäjien välinen suhde on jaettu lähes täydellisesti kahtia. Tämä antaa molemmille sukupuolille yhdenvertaisen mahdollisuuden aloittaa keskustelu, toisin kuin muut sivustot, joissa miehet parraavat naisia. He ovat ilmoittaneet, että onnistumisaste pitkäaikaisen kumppanin löytymiselle on 41%.

  Videolla kerrotaan deittailupalveluiden algoritmeista.

  Singles50:n tarjoamat palvelut

  Jos valitset 'Olen mies', se korostaa automaattisesti 'Etsitkö naista'. Vaikka heteronormatiivinen, se ei välttämättä koske vain LGBT-henkilöitä, koska voit silti manuaalisesti tarkistaa saman sukupuolen 'Etsitään' -kentässä.
  Persoonallisuustesti on samanlainen kuin ne, joita kohtaat Be2:ssa ja Lisa18:ssa, mutta taas he ovat kaikki saman yrityksen alla.
  Nuoremman sukupolven edustajat saattavat sanoa, että nämä 5-sivuiset persoonallisuustestit, joissa on useita vaihtoehtoja, saattavat olla liian pitkiä, ja että ne ovat liian tylsiä täyttääkseen. No, Singles50: n kohdeyleisö (40 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat) todella arvostavat sitä. Koska he käyttäisivät palvelua löytääkseen pitkäaikaisen kumppanin, laaja persoonallisuustesti voi olla parempi vaihtoehto sokeaan valintaan verrattuna.
  Treffisivustolle, joka hyödyntää heidän monimutkaista, tieteellistä persoonallisuustestaustaan, hakupalkin vaihtoehdot ovat oikeastaan €‹€‹melko yksinkertaisia. Kriteerit ovat perusperusteita: etnisyys, uskonto, muoto, juomatavat jne.
  Odotetusti ikätoive alkaa 40-vuotiaasta (ja päättyy 90-vuotiaaseen). Ilmaiset jäsenet voivat vastaanottaa, mutta eivät voi lukea viestejä. Kun avaat postilaatikkosi, näet sumean esikatselun yleisestä viestistä, jossa on kutsu tilata premium.
  Testin aikana havaittiin, että ilmaiset jäsenet voivat lähettää yhden alkuperäisen viestin, mutta heidän vastauksensa hämärtyvät. Viestin lähettäminen antaa heille pääsyn valokuviin oletuksena. Voit peruuttaa tämän toiminnon viestisivun oikealla puolella.
  Profiilikuvaasi varten on muutama edellytys. Kasvojesi on oltava selvästi näkyvissä valokuvassa, kuvassa ei saa olla ketään muuta, eikä lapsia, väkivaltaa, aseita ja seksuaalista sisältöä saa olla. On valintamerkki, joka tekee profiilikuvasi näyttämättömäksi muille käyttäjille (mutta voit vapauttaa sen valitsemillesi henkilöille).

  Nämä arvosanat on otettu persoonallisuustesteistäsirekisteröintipaikassa. Kun napsautat kutakin ominaisuutta, näet lyhyen yhteenvedon siitä, mitä se tarkoittaa ja mikä yleinen yhteensopivuus on. Saat myös yleisarvosanan yhtäläisyydestäsi välillä 1-100 (100 on korkein).
  Singles50: n verkkosivustojen suunnittelu on pohjimmiltaan sama kuin Be2: n ja C-Date: n verkkosivujen suunnittelu, mutta se ei poista sen uskottavuutta.

  Singles50

  on siisti ja tyylikäs. Toiminnot ovat yksinkertaisia, ja teknologisella kokemuksellasi ei ole merkitystä; jopa 60-vuotiaat voisivat navigoida tällä verkkosivustolla. Tärkeät välilehdet asetetaan yläosaan, minne silmäsi ensin laskeutuvat.
  Pääsivu on omistettu vain yhteensopiville henkilöille (pienellä ruudulla viimeisimpien viestien oikeassa yläkulmassa), joten sinut ohjataan päätarkoitukseensi ilman merkitystä häiritsemistä.
  Kaiken kaikkiaan verkkosivusto näyttää ja toimii vain samalla tavalla kuin vakavia suhteita helpottava verkkosivusto toimisi.
  Vaikka jotkut saattavat väittää, että se kestää melko kauan, tieteellinen persoonallisuustesti auttaa jäseniä ottamaan yhteyttä jonkun kanssa, joka on erittäin sopiva sinulle. Nämä kysymykset pyrkivät ymmärtämään jäsenen niin hyvin, että he voivat suositella toista yhteensopivaa jäsentä.
  Kuten mainittiin, käydessäsi potentiaalisi profiilissa, näet kuinka harrastat rationaalisuutta, emotionaalisuutta, perinteitä ja innovaatioita vain muutaman mainitsemiseksi. Koska etsit pitkäaikaista kumppania, yhteensopivuuden tunteminen syvemmältä on melko oivaltavaa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Jos olet käyttänyt aiemmin Singles50-palvelua, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät deittipalveluita netistä.

  Singles50
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (6)

  4
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  4.6
  Palvelu
  rating
  3.6
  Hinnoittelu
  rating
  3.4
  Toimitus
  rating
  4.6

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Irtisanominen

  Mihinkä täällä voi edes lähettää irtisanomisen? Kuukauden jaksosta ottivat 60e pitää varmaan ottaa yhteyttä elinkeinoasiamieheen.

  : Sirkku Mäkitalo15-04-2020
  Pia08-05-2020

  Todella vaikeaa ja ottavat 59,90kk maksuksi, eli ihan huijausta. Rahaa ei takaisin saa koska olin katsonut profiileja jo, en ottanut kehenkään yhteyttä, väittivät että olin ollut yhteydessämuihin!

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  10
  rating

  No joh!

  Ensimmäisen vuorokauden aikana 3 feikkiprofiilia.
  Ilmaisjäsenenä et pääse näkemään yhtään mitään.
  Minä poistun näyttämöltä saman tein.

  : Pirjo 13-06-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  AUTTAKAA!

  AUTTAKAA, kiitos!
  Olen vanhus ja muistihäiriöinen. Miten saan lopetettua Premium- jäsenyyden. En ymmärrä heidän vaikeita ohjeitaan.
  Onko muilla samanlaisia ongelmia?

  : Marketta 28-05-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Törkeää

  Varoitus, älkää ottako premium-jäsenyyttä. Varsinkin jos olette helposti huijattavissa ja hyväuskoisia ja erityisesti jos olette iäkkäitä ja kenties muistihäiriöisiä.
  Ohjeet jäsenyyden lopettamiseksi ovat niin vaikeita, että vähän nettiä käyttänyt ei siitä selviä.
  Olen niin järkyttynyt, etten saa rauhaa!

  : Marketta 27-05-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  VALOKUVIEN HÄVIÄMINEN

  ERITTÄIN Vaikea saada yhteyttä asiakaspalveluun!
  LATASIN kuvan valokuvarivistöön, joka oli seuraavana päivänä hävinnyt

  : Marja Pulliainen09-05-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Huonosti suunniteltu

  Jäsenet ihan fiksun ja mukavan oloisia sekä siistin näköisiä, mutta itse et pääse hakuna etsimään sopivia ja selailemaan. Samoin kun tulee viesti jostain, että joku on MUKA tai EHKÄ kiinnostunut, niin aina ei löydy kyseistä henkilöä ollenkaan tai täytyy itse selata kuvista eikä yhdisty automaattisesti jäsenen sivulle!!! Melkein kaikilta tulee joku automaattinen tai valmis viesti eikä mitään henkilökohtaista, joten ei tiedä onko henkilö oikeasti kiinnostunut vai ei???? Ei mitään persoonallisia kirjoituksia vaan kaikki valmiita vaihtoehtoja, ei juuri kerro ihmisestä. Maksujärjestelmä aivan kamala kun kerralla otetaan tililtä koko summa ja annetaan ymmrtää, että voi maksaa kuukauden kerralla. Typerää maksaa kolmesta kuukaudesta minimissään jos vaikka löytäisi jonkun jo ensimmäisen kuukauden aikana, joten huonoa palvelua kaiken kaikkiaan, vain rahastamista!! Enkä tiedä saako tätä edes poikki ettei mene automaattisesti maksuja lisää.. Todella hankala ohjelma.

  : Sinkku5826-02-2020
  Marketta 27-05-2020

  Juuri niin, minäkin sain ehdokkaan, joka oli jo poistunut kyseiseltä palstalta - eteeni tuli eräänä päivänä tuttuni, jolle soitin ja sain selville, että hän oli jo poistunut. Minä olen muistisairas, enkä osaa tehdä heidän vaikean ohjeistuksen mukaan jäsenyyden lopettamista. AUTTAKAA!!!!!

  Virpi04-08-2020

  Hei, ota yhteyttä minuun, jos tarvitset apua palvelun irtisanomisessa. Ystävällisesti Virpi

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Singles50

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Singles50 luotettava yritys?

  Singles50 on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 4/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Singles50 tarjoaa?

  Singles50 on enimmäkseen aktiivinen Deittailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Erikoistuneet Deittisivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Singles50's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""