Private Deitti

Kaikki arvostelut

Private Deitti

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

Private Deitti

Oletko vailla treffikumppania? Kiinnostaisiko löytää mielenkiintoinen seuralainen vai haluatko löytää elämäsi rakkauden tai vastaavaa? Siinä tapauksessa PrivateDeitti tarjoaisi vastauksen näihin kysymyksiin.  Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkopalvelu kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

PrivateDeitistä
Privatedeitillä voi hakea itselleen treffiseuraa, ja kuten sen nimestä voikin päätellä se on tarkoitettu esimerkiksi omien fantasioiden tyydyttämiseksi tai varattuna seuran etsintään. PrivateDeitti on CodeByte Oy -yrityksen luoma seuranhakupalvelu.  Sen yritystunnus on 2784462-5 ja sen puhelinnumero on 040 080 8654 ja itse yritys on perustettu vuonna 2016. Lisäksi on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Oulu. Mikäli haluaa lähettää postitse jotain heille, kuten tietää, mitä tietoja on kerätty, niin se onnistuu lähettämällä tietopyynnön osoitteeseen CodeByte Oy, PL 17, 90571 Oulu. Varsinaisesti muissa asioissa on suositeltavaa ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen neuvonta@privatedeitti.net. Neuvonta vastaa noin 10-18 välillä.

PrivateDeitin tuotteet ja palvelut
Tämän seuranhakupalvelun käyttäminen maksaa noin 30 päivältä 15 euroa kuukaudessa, 60 päivää eli kaksi kuukautta maksaisi 20 euroa ja 180 päivää maksaisi noin 30 euroa. Privatedeitissä ei ole suoraveloitusta ja kaikki käyttöajat ovat siis määräaikaisia. Käyttöajan päätyttyä profiilisi säilyy palvelussa ellet pyydä poistamaan sitä. HUOM! Profiilin pitäminen palvelussa on täysin maksutonta. Lisäksi palvelu kerää seuraavia tietoja sinne rekisteröityessä, kuten yhteystiedot, ilmoitustiedot, tunnistautumis-, ja käyttötiedot, mielenkiinnon kohteet ja muut häyttäjän itse antamat tiedot, tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot, asiakkuuteen liittyvät tiedot ja palveluun liittyvä viestintä. Muutoin Privatedeitti tarjoaa varsin samanlaisia ominaisuuksia, kuten muutkin maksulliset seuranhakupalvelut eli pystyy selaamaan hakuasetuksia hyödyntäen muiden käyttäjien luomia profiileita, viestittelemään potentiaalisille jäsenille, lisäksi voi esimerkiksi hyödyntää vieraskirjaa, jonka viestejä voi lukea kaikki palveluun rekisteröityneet seuranetsijät. Sinusta innostunut henkilö tai joku joka tahtoo esim. vain kehua kaunista kuvaasi voi kirjoittaa viestin Vieraskirjaasi kaikkien nähtäville. On myös mahdollista itse kirjoittaa toisten vieraskirjoihin. Lisäksi on myös mahdollista tehdä ääni- ja videopuheluita ja jopa lähettää flirttikutsuja. Häirintätilanteissa palvelu tarjoaa mahdollisuuden profiilin torjuntaan, ja törkeissä tapauksissa on mahdollista tehdä rikosilmoitus tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jolloin se voi harkintansa perusteella poistaa häiritsijän profiilin. Myös alaikäiset ei saa käyttää tätä palvelua.

Kiitokset, valitukset ja vinkit PrivateDeitin-palvelusta
Löysitkö haluamasi seuralaiset tästä verkkokaupasta? Saitko järjestettyä tärskyt haluamasi seuralaisesi kanssa? Olitko tyytyväinen tähän seuranhakupalveluun? Tuliko seuralaistarpeet tyydytettyä ja samalla sait seikkailua koko rahalla. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.