Ashley Madison

Kaikki arvostelut

Ashley Madison

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

Logo Eliittikumppani

Eliittikumppani

0 arvostelut

Arvostelut Eliittikumppanista Oletko korkeasti koulutettu ja etsit sopivaa poika- tai tyttöystävää, avopuolisoa tai jopa naimi...

Ashley Madison

Ensimmäinen laatuaan,Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naimisissa, jotka etsivät avioliiton ulkopuolisia seikkailuja. Voit olla sinkku ja valmis kaikkeen, suhteessa tai naimisissa oleva tai jopa moniavioisessa suhteessa, jokainen tarvitsee hieman muutosta arkeen tai he haluavat tutkia polkua, josta hän on jäänyt paitsi, toinen elämä. Voit pitää sitä pakona arkeen ja päivittäiseen rutiiniisi. Jokaisella on oma syynsä liittyä Ashley Madisoniin, mutta yksi asia on varmaa, ja se on, että voit löytää elämäsi puuttuvan palasen juuri siellä, jolloin ymmärrät, miksi sivusto kuten Ashley Madison on niin yksinkertainen ja välttämätön. Kaikki uskonnon, varallisuuden, iän, kansalaisuuden ja seksuaalisen suuntautumisen omaavat ihmiset yhdistyvät tällä sivustolla, jossa kaikki näistä asioista ovat merkityksettömiä. Mutta onko sivuston hinta kohtuullinen? Onko Ashley Madisonilla paljon epäaitoja profiileja? Entä millainen asiakaspalvelu heillä on? Jos ajattelet, että tämä sivusto on kiinnostava ja haluat vastaukset näihin kysymyksiin. lue muiden asiakkaiden kirjoittamat, puolueettomat arvostelut Ashley Madisonista, jotka voivat auttaa sinua päättämään, onko tämä deittailusivusto oikea sinulle vai ei. Saat käsityksen siitä, millainen sivusto on ja millaisia ihmisiä voit odottaa tapaavasi.

Tietoa Ashley Madisonista
Ashley Madison on kanadalainen online-deittailu- ja sosiaalisen verkoston palvelu, joka palvelee ihmisiä, jotka ovat jo suhteessa tai jopa naimisissa. Se on perustettu vuonna 2001 ja he keskittyvät enemmän käyttäjän hienovaraisuuteen ja ehdottomiin suhteisiin. Ihmiset ympäri maailman käyttävät sitä juuri tämän toiminnon takia. Ihmisten tapaaminen töissä tai ystävien kautta on liian vaarallista kun haluat pitää asiat yksityisinä. Perinteiset deittailusivustot eivät myöskään ole hyödyllisiä, sillä samankaltaisten ihmisten löytäminen voi olla vaikeaa. Ashley Madison on paikka, jossa sinua ei tuomita ja heidän mottonsa on "Elämä on lyhyt. Kokeile syrjähyppyä". Sivustolla on melkein 55 miljoonaa käyttäjää, jotka ovat rekisteröityneet sivustolle vuodesta 2002 alkaen yli 53 eri maasta. Se on enemmän kuin vain uskottomuutta, se on paikka, jossa tutkia, löytää monisuhteisuutta yhdessä ja täyttää suhteita.

Palvelut
Ashley Madison on helppo paikka rekisteröityä ja jossa sinun ei tarvitse huolehtia hienovaraisuudesta, sillä heidät tunnetaan juuri tästä. Ensi silmäyksellä, huomaat, että heillä ei ole vaihtoehtoa kirjautua sisään muiden sosiaalisten verkostojen kautta. Ashley Madisonin sivusto on käännetty 19 eri kielelle, jotta käyttäjät voivat käyttää sivustoa helposti omalla äidinkielellään. Tilausmallien sijasta he käyttävät pistejärjestelmää, joka sallii ihmisten löytää juuri haluamansa henkilön, sitä voidaan käyttää live chat -toimintoon ja moneen muuhun. Sivusto tunnetaan sen käyttäjien yksityisyydestä, jossa he varmistavat, että he käyttävät hienovaraisuutta kuvissa. Sivusto käyttää myös tehokasta ja hallittua viestijärjestelmää ja toimintoja, jotka tekevät ihmisille helpompaa tavata muita, jotka matkustavat tai ovat vain vierailemassa uudessa kaupungissa.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo rekisteröitynyt käyttäjä Ashley Madisonin sivustolla? Sitten saatat voida kertoa meille lisää omasta kokemuksestasi käyttäjänä ja kuinka koko online-deittailun prosessi toimii. Kuinka kokemuksesi oli ihmisten kanssa yhteisössä? Kohtasitko paljon epäaitoja tai joutilaita profiileja? Auttoivatko sivuston kategoriat sinua löytämään kumppanisi? Millainen koko sivuston ulkoasu oli, oliko se helppo käyttää ja oliko kaikki yksinkertaista? Kerro meille lisää kirjoittamalla arvostelu siitä, mikä kokemuksesi ja mielipiteesi on sivuston käytöstä, jotta muut vierailijat voivat saada käsityksen siitä, miten Ashley Madison toimii. Tämä voi auttaa myös ihmisiä, jotka epäröivät siinä, onko Ashley Madisonille rekisteröityminen hyvä idea vai ei.