Luckycrush

Kaikki arvostelut

Luckycrush

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

Luckycrush

Kaipaatko juttuseuraa tai haluatko hieman flirttiä elämään? Jos etsit uutta paloa, kumppania tai ihastusta, joku deittisovellus voi olla sinulle hyvä ratkaisu. Deittisovelluksia on useita niin nettiselaimissa kuin ihan puhelinsovelluksinakin. Yksi verkossa toimiva deittisovellus on LuckyCrush, jossa voit keskustella videon välityksellä jonkun vastakkaisen sukupuolen henkilön kanssa. Onko LuckyCrush luotettava? Löytääkö sieltä mielenkiintoista juttuseuraa? Onko sen käyttäminen helppoa? Lue Suomiarvostelut -sivuilta kokemuksia LuckyCrushista ja muista vastaavista deittisivuista, niin selvität mitä kautta voisit löytää itsellesi mielenkiintoista seuraa.
 
Mikä on Luckycrush?
LuckyCrush on vuonna 2019 perustettu deittailupalvelu. Sen perustivat kolme ranskalaista yliopisto-opiskelijaa. Se on videochat, jossa miehet pääsevät keskustelemaan jonkun sattumanvaraisen naisen kanssa ja naiset pääsevät keskustelemaan jonkun sattumanvaraisen miehen kanssa. Vuoden sisällä verkkosivua oli käyttänyt jo yli 10 miljoonaa käyttäjää.
 
Yrityksen idea lähti yliopisto-opiskelijoiden intohimosta perustaa yritys, joka olisi jotenkin hauska. He huomasivat, että moni meistä on ujoja ja kokevat, että tuntemattomien kanssa on helpompaa jutella videon välityksellä eikä heti kasvotusten. Niinpä he päätyivät luomaan nettisivun, jossa voisi jutella tuntemattomien kanssa videon kautta. Tavoitteena on että sivu auttaisi nopeuttamaan prosessia löytämään joku toinen ihminen. Samalla he halusivat luoda sivun, jonka kautta miehet löytävät myös oikeita naisia eikä esimerkiksi robotteja ja samalla naiset kokevat olonsa turvalliseksi.

Miten Luckycrush toimii?
LuckyCrush on chat verkkosivu, joka yhdistää naisia ja miehiä ympäri maailmaa. LuckyCrush yhdistää sinut vastakkaisen sukupuolen henkilön kanssa, jonka kanssa voit keskustella heidän verkkosivuillaan. Jos olet siis nainen, LuckyCrush yhdistää sinut jonkun miehen kanssa ja jos puolestaan olet mies, LuckyCrush yhdistää sinut jonkun naisen kanssa. Sivusto yhdistää aina sattumanvaraisesti eli et voi vaikuttaa siihen kuka sinulle tulee vastaan.
 
Se toimii verkkoselaimen päällä eli sitä ei ole saatavilla sovelluksena. Sitä voi käyttää millä tahansa tietokoneella tai älypuhelimella nettiselaimen kautta heidän verkkosivullaan. Ennen LuckyCrushin käyttämistä, sinun tulee tehdä sinne tili. Tiliä varten sinun tulee keksiä käyttäjänimi, joka näkyy muille käyttäjille. Sitten lisää sähköpostiosoitteesi ja luo salasana. Tilin voi tehdä kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö. Kun teet tiliä, sinun tulee myös hyväksyä käyttöehdot.
 
Tilin tekemisen jälkeen, jotta voisit käyttää LuckyCrushia, sinun tulee ensin valita sukupuolesi ja sitten klikata ’aloita’. Kolmen sekunnin sisään sinut yhdistetään johonkin tuntemattomaan vastakkaisen sukupuolen henkilöön, kenen kanssa voit jutella. Jos haluat vaihtaa henkilöä kenen kanssa juttelet, voit klikata ’seuraava’ ja sitten sinut yhdistetään seuraavaan henkilöön.
 
LuckyCrushin turvallisuus
Juttelu tapahtuu videon välityksellä, joten voit itse valita mitä keskustelet ja kuinka paljon itsestäsi kerrot ja näytät. Voit myös koska tahansa vaihtaa juttelukumppania. Lisäksi LuckyCrush videochatissa toinen näkee vain käyttäjänimesi eli sinun ei tarvitse kertoa oikeaa nimeäsi ellet niin halua. Deittisovelluksista löytyy erilaisia ihmisiä ja sinun kannattaakin kysyä, mitä he sieltä etsivät. Mikäli joku henkilö käyttäytyy asiattomasti, voit ilmoittaa siitä LuckyCrushin ylläpidolle. He voivat näin estää tämän käyttäjän pääsemästä palveluun enää uudelleen.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä LuckyCrushista
Oletko käyttänyt LuckyCrushia deittailuun tai ihmisten kanssa jutteluun? Jaa meille kokemuksesi LuckyCrushin verkkosivusta! Toimiiko video chat hyvin? Onko tilin tekeminen helppoa? Löytyykö sieltä mielenkiintoisia ihmisiä? Kerro meille kokemuksesi, arviosi ja ajatuksesi LuckyCrush verkkosivusta ja heidän videochatistaan. Näin voimme jakaa kokemuksesi muiden tilin tekoa miettivien luettavaksi Suomiarvostelut -sivuille.
 
Mietitkö puolestaan tilin tekoa LuckyCrush palveluun? Lue ensin minkälaisia kokemuksia muilla palvelua käyttäneillä on. Näin selvität kannattaako LuckyCrushin käyttö ja onko se luotettavaa ja turvallista.