Findust

Kaikki arvostelut

Findust

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Findust

Imuroiminen on arkipuuha, jota jokaisen täytyy tehdä välillä. Se on kuitenkin huomattavasti miellyttävämpää silloin, kun imuri toimii ja imukyky on hyvä. Muuten siihen menee paljon aikaa ja energiaa. Pölypussi tulisikin vaihtaa säännöllisesti ja tarpeeksi ajoissa ennen kuin se on täynnä. Pölypusseja voi ostaa esimerkiksi Findust verkkokaupasta. Onko Findust luotettava? Löytyykö sieltä laaja valikoima pölypusseja? Kannattaako sieltä ostaa? Tuleeko tilaus kohtalaisessa ajassa? Lue Suomiarvostelut -sivuilta kokemuksia Findustista ja muista yrityksistä, niin tiedät kannattaako heidän kanssaan asioida.
 
Mikä on Findust?
Findust on suomalainen verkkokauppa, joka myy pölypusseja. Se on osakeyhtiö, joka on rekisteöiry Suomessa ja sen virallinen postiosoite on Helsingissä. Heidän verkkokaupassaan myydään erilaisia pölypusseja eri merkkisiin imureihin. Findust verkkokauppa on perustettu vuonna 1997.
 
Findust tuotteet ja valikoima 
Findust myy pölypusseja eri merkkisiin pölynimureihin. Pölypusseja löytyy muun muassa suosituimpiin malleihin kuten Electroluxin, Voltan, Philipsin, Mielen, Hooverin, AEG:n ja Siemensin imureihin. Findustin sivuilla on kuitenkin myynnissä pölypusseja kymmenien eri merkkien imureihin eli ei ainoastaan tyypillisimpiin. Listalta löytyy myös vähemmän tunnettuja imurimerkkejä kuten Vortex, White knight tai Tefal. Lisäksi pölypusseja löytyy eri brändien eri mallien imureihin. Parhaimmillaan yhden brändin alla voikin olla yli sata eri mallia.
 
Pölypussien lisäksi Findust myy myös suodattimia, suulakkeita, ilmanpuhdistimien suodattimia ja muita imureiden lisätuotteita. Esimerkiksi imurin suodatin tulisi vaihtaa säännöllisesti, jotta pölynimuri kestää mahdollisimman pitkään käytössä. Suositus on, että suodatin vaihdettaisiin esimerkiksi kerran vuodessa. Puolestaan pölypussi tulisi vaihtaa jo, kun se on noin kolme neljäsosaa täynnä. Pölypussin täyttymisen huomaa esimerkiksi siitä, että pölynimurin imuteho alkaa heikentyä.
 
Tuotteiden osto ja palautus Findustista
Pölypusseja, suodattimia ja suulakkeita voi selata Findustin sivuilta kategorioittain sekä malleittain. Pölypussia hakiessa, sivuilla kannattaa ensin valita pölynimurisi tuotemerkki. Tuotemerkin alta löydät listan kaikista brändin malleista. Jos et ole varma mikä on imurisi malli, löydät sen usein pölynimurin tuotetarrasta, joka on esimerkiksi imurin alla. Siellä lukee imurista teknisiä tietoja sekä mallinumero. Oikean mallin alta löydät Findustin valikoiman pölypusseja kyseiseen imuriin. Mikäli Findustin valikoimassa on imuriin muita tuotteita, kuten suodattimia, näet ne myös tuotesivulta. Voit myös halutessasi ostaa imuriin tuoksun, joka leviää huoneilmaan imuroidessa.
 
Kun olet lisännyt haluamasi tuotteet ostoskoriin, voit siirtyä itse ostoon. Tilausta varten sinun tulee täyttää tietosi sekä toimitusosoite. Näät myös postikulujen hinnan. Usein tuotteet voidaan toimittaa kirjeitse, jolloin postikulut ovat noin 3 euroa. Pakettitoimitus ja kotiinkuljetukset puolestaan maksavat viidestä kymmeneen euroa. Voit halutessasi myös valitakestotilauksen pölypusseille, jolloin uusia pölypusseja tulee haluamasi väliajoin. Tuotteet voi maksaa laskulla, suomalaisilla verkkopankeilla tai Visa tai Mastercard maksukorteilla.
 
Findustin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen voit tehdä lähettämällä tuotteen takaisin Findustille. Osoitteen löydät heidän verkkosivuiltaan. Lisäksi sinun tulee laittaa palautuksessa viesti, jossa on tilinumerosi niin Findust maksaa rahat takaisin tilillesi.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Findust verkkokaupasta
Oletko ostanut pölypusseja tai muita imurointitarvikkeita Findustin verkkokaupasta? Kerro meille kokemuksestasi Findustin kanssa asioinnissa! Oliko ostos helppo ja luotettava tehdä? Tuliko toimitus ajallaan? Entä oletko palauttanut heille, miten se sujui? Jakamalla kokemuksesi, arviosi ja ajatuksesi voit auttaa muita kuluttajia päättämään kannattaako Findustilta tilata pölypusseja tai muita tarvikkeita.
 
Jos mietit pölypussien tai imuritarvikkeiden ostoa Findust verkkokaupasta, lue alta muiden kuluttajien kokemuksia heidän verkkosivustaan, tuotteistaan ja palvelustaan. Näin saat yrityksestä lisätietoa ja selvität kannattaako Findustilta ostaa.