360 Total Security

Kaikki arvostelut

360 Total Security

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

360 Total Security

Viruksentorjuntaohjelmista puhutaan yhä useammin ja turvallinen internet käyttäytyminen on ensisijaisen tärkeää. Siihen on syynsä. Vaikka internet mahdollistaa monia asioita, on siellä myös vaaroja, jos ei tiedä mitä tekee. Suositellaankin, että kaikissa tietokoneissa käytettäisiin viruksentorjuntaohjelmaa, jotta tietosi ja tietokoneesi pysyy turvassa. Yksi vaihtoehto tietoturvaan on 360 Total Security. Se on tietoturvaohjelma, joka tarjoaa erilaisia palveluita tietokoneesi käytön ja turvallisuuden parantamiseen. Onko 360 Total Security luotettava? Lue Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia eri tietoliikenneyrityksistä. Näin voit verrata, mikä yritys olisi luotettava ja millä yrityksellä olisi sinun tarpeisiisi paras palvelu.
 
Mikä 360 Total Security on?
360 Total Security on verkkoturvallisuusohjelma. Sen on kehittänyt kiinalainen Qihoo 360 niminen yritys vuonna 2014. Qihoo 360 -yritys perustettiin vuonna 2008 ja se toimii tietoturva-alalla. Se omistaa useita eri tieto- ja verkkoturvallisuusohjelmia kuten 360 Mobile Security ja 360 Security selain. Yrityksen tuotteita käyttää yli 500 käyttäjää päivittäin. Ohjelmisto on saatavilla 15 eri kielellä. Se toimii kaikissa tyypillisimmistä käyttöjärjestelmissä kuten Windowsilla, MacOS:lla ja Linuxilla. Lisäksi, se toimii myös Andoird ja iOS älypuhelimilla.
 
Ominaisuudet
360 Total Security on ilmainen viruksentorjunta- ja verkkoturvallisuusohjelma. Se kuitenkin tarjoaa useita eri ominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä tietokonetta käytettäessä. 360 Total Security kertoo sinulle tietokoneesi suojaustilanteen, käynnistysajan ja tallennustilan käytön. Se käy läpi tietokoneesi ja ilmoittaa, jos huomaa tietokoneesi suojauksessa tai turvallisuudessa jotain muutoksia. Voit sen avulla myös vapauttaa tallennustilaa.

Näiden lisäksi 360 Total Security:ssä tarjoaa viruksentorjunta -ohjelman. Se on pilvessä oleva ohjelma, joka auttaa tietokonettasi torjumaan viruksia, troijalaisia ja muita tietokoneen yksityisyys- ja turvallisuusuhkia. Siinä on myös palomuuri sekä Sandbox. Sandboxin avulla voit avata esimerkiksi verkosta ladattuja ohjelmia, joiden turvallisuudesta et ole ihan varma. Näin ohjelmat aukeavat tietokoneen järjestelmästä eristettynä, eivätkä ne voi tehdä mitään tuhoa tietokoneeseesi.
 
360 Total Securityn lataaminen
360 Total Security on yksityishenkilöille maksuton ja voit ladata sen Windows tai MacOS tietokoneellesi heidän verkkosivuiltaan. Se toimii myös älypuhelimilla ja löydät sen niiden sovelluskaupoista.
 
Jos haluat 360 Total Securityn yrityskäyttöön, tulee siitä maksaa. Yritys tarjoaa ohjelmalle 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeilujakson jälkeen voit tilata ohjelmiston yrityksellesi 360 Total Securityn verkkosivuilla. Heillä on tarjoamassaan kaksi erilaista tilausta. Toinen on kattavampi ja sisältää myös keskitetyn laitehallinnan ja keskitetyn yleiskatsaus -järjestelmän. Total Security 360 hinta yrityskäyttöön on noin 10€-20€ vuodessa yhtä laitetta kohdin. Yritys tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos et siis ole tyytyväinen ostamaasi palveluun, saat rahasi takaisin, jos reklamoit 30 päivän sisällä. Jos et ole varma, miten tämä 360 Total Security toimii, voit jättää heidän asiakaspalveluun viestin suomeksi yrityksen verkkosivuilla.
 
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä 360 Total Security tuotteista ja yrityksestä
Oletko ladannut 360 Total Security -viruksentorjuntaohjelman heidän verkkosivuiltaan tai tehnyt tilauksen yrityksellesi? Haluaisimme kuulla, minkälainen kokemuksesi yrityksen kanssa on ollut. Onko heidän tietoturvapalvelunsa laadukkaita? Toimivatko ohjelmistot ongelmitta ja oliko ne helppo ottaa käyttöön? Sujuiko yritystuotteen maksu 360 Total Securityn sivuilla helposti? Entä oletko perunut tilauksesi jostain syystä, miten se onnistui? Kerro meille kokemuksestasi, mielipiteestäsi, ja ajatuksistasi yritykseen liittyen. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää yrityksen kanssa asioimisen tai kokeilla jotain yritystä, jota he eivät ennen ole kokeilleet.
 
Harkitsetko 360 Total Security ohjelmiston lataamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut yrityksestä! Näin saat tietää, onko yritys luotettava ja ovatko heidän tuotteensa luotettavia ja hyödyllisiä.