iMyFone

Kaikki arvostelut

iMyFone

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

iMyFone

Kaikki rakastamme sovelluksia! Osa puhelimien ja tietokoneiden sovelluksista on puhtaasti hupia varten, mutta osa sovelluksista on oikeasti hyödyllisiä. Tällaisia hyödyllisempiä sovelluksia tuottaa muun muassa yritys nimeltä iMyFone. Heidän sovellukset voivat auttaa sinua ongelmissa, joita kohtaat tietokoneilla ja puhelimillasi. Mitä sovelluksia iMyFonella on? Onko iMyFonen sovellukset luotettavia ja toimivatko ne luvatulla tavalla? Sovelluksista on vaikea sanoa kuinka hyviä ne on ennen kuin on niitä kokeillut. Voit lukea Suomiarvostelut -verkkosivuilta muiden käyttäjien kokemuksia iMyFone -yrityksestä ja heidän sovelluksistaan. Näin pystyt oppimaan lisää ennen kuin ostat tai lataat heidän tuotteitaan.

Mikä on iMyFone?
iMyFone on vuonna 2015 perustettu yritys, joka keskittyy eri puhelimien korjaukseen ja tietojen palautukseen liittyviin ohjelmistoihin. Yrityksen perusti kiinalainen Dean Huang ja sen pääkonttori sijaitsee Shenzhenissä Kiinassa. Ensimmäisenä vuonaan iMyFonen palveluita käytti 500 000 ja nykyään käyttäjiä on jopa 35 miljoonaa. Käyttäjiä on 190:ssä eri maassa ja iMyFonen sovelluksia on ladattu yhteensä yli 58 miljoonaa kertaa. iMyFonen sovellukset ovat saatavilla myös Suomessa, mutta heidän verkkosivunsa ovat ainoastaan englanniksi.

iMyFone tuotteet ja palvelut
iMyFone tarjoaa erilaisia puhelimien turvallisuuteen, korjauksiin ja tietojenpalautukseen liittyviä sovelluksia. Yrityksen tuotteet ovat kehitetty iOS ja Android -puhelimille sekä Windows ja Mac tietokoneille. Yrityksellä on kymmeniä eri sovelluksia eri tarpeisiin. Palvelut voidaan kuitenkin jaotella kolmeen osa-alueeseen: korjaaminen ja palautus, tietojenhallinta sekä multimedia. 

Tuotteita ovat muun muassa AnyTo, MirrorTo, iTransor for WhatsApp, AnyRecover ja MarkGo. AnyTo -sovellus muuttaa puhelimesi GPS-sijainnin mihin tahansa haluamaasi. MirrorTo puolestaan auttaa näytön jakamisessa puhelimesta tietokoneelle ilman kaapeleita. Näin voit siis käyttää puhelimesi sovelluksia isommalla näytöllä. iTransor for WhatsApp puolestaan siirtää haluamasi WhatsApp keskustelut puhelimien välillä ja sen avulla voit myös tehdä kopion keskusteluistasi. Jos puolestaan iPhonessasi on jotain outoja vikoja, voit yrittää palauttaa laitteen tehdaskuntoon itse tai kokeilla iMyFonen Fixppo -sovellusta, joka etsii missä vika piilee. 

AnyRecover on tietojenpalautusohjelma. Voit sen avulla palauttaa kadonneet tiedot kovalevyiltä, USB-tikuilta tai muistikorteilta. MarkGo puolestaan on vesileiman poistamiseen tarkoitettu sovellus. Jos siis esimerkiksi videossa tai kuvassa on vesileima, pystyt poistamaan sen tämän sovelluksen avulla saumattomasti. Huomaa kuitenkin, että jos kuvassa tai videossa on vesileima se voi olla siinä suojaamassa tekijänoikeuksia.


iMyFone sovellusten lataaminen
iMyFone tuotteita voi ladata puhelimeen joko AppStoresta tai Google Play kaupasta. Puolestaan tietokoneisiin voit ladata sovelluksia iMyFonen verkkosivuilta. iMyFonen sovellukset ovat ilmaisia. Ilmaisessa versiossa kuitenkin sovelluksen toiminnot ovat rajattuja ja lisätoimintoja ja -palveluita voi halutessaan ostaa lisämaksusta. 

Sovelluksista on ilmainen kokeiluversio. Voit siis kokeilla sovelluksen kaikkia toimintoja maksutta. Lisäksi iMyFone tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joka pätee jos esimerkiksi ostat vahingossa. Mikäli ostat lisätoimintoja ja et ole tyytyväinen sovellukseen, voit pyytää hyvitystä. Hyvitystä voi pyytää ottamalla yhteyttä iMyFonen asiakaspalveluun. Kaikki hyvityspyynnöt pyritään käsittelemään 24 tunnin sisällä. 


Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä iMyFone yrityksestä
Oletko ladannut iMyFonen sovelluksia älypuhelimeesi tai tietokoneellesi? Toimivatko sovellukset niin kuin luvattiin? Onko iMyFone luotettava? Oliko sovelluksia helppo käyttää? Kerro meille, millainen kokemuksesi yrityksen kanssa on ollut. Sinun kokemuksesi, arviosi ja ajatuksesi auttavat muita selvittämään kannattaako iMyFonen sovelluksia ladata ja käyttää.

Mietitkö iMyFonen sovelluksen lataamista ja haluaisit tietää lisää? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on heidän sovelluksistaan. Tämä auttaa sinua selvittämään jo etukäteen, kannattaako yrityksen kanssa asiointi ja ovatko heidän sovellukset toimivia.