SuomiArvostelut

  Arvostelut OsloSkin

  Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykypäivän länsimaisilla kauneusmarkkinoilla ryppyjä koitetaan ehkäistä kallein kasvovoitein sekä pistoshoidoin, joita hyödyntämällä myös monet varakkaat julkimot ovat vääristäneet kasvojensa muodon vahingossa täysin.

  Luonnolliset hoitotavat

  ovatkin jääneet laajalti unholaan. Monissa Aasian maissa kauneutta on pyritty hoitamaan sisältäpäin jo vuosituhansien ajan, ja tämä on vasta nyt rantautumassa myös meille. Yksi muutosta edistävistä toimijoista on pohjoismainen Oslo Skin Lab.
  Millaisia ovat yrityksen valmistamat tuotteet? Miten niiden hintataso vertautuu muuhun alan tarjontaan? Tulevatko kuukausitilauksella ostetut kauneustuotteet perille luvattuna aikana, vai joutuuko esimerkiksi kapselien saamista odottamaan kauan jo edellisen pakkauksen loputtua? Tutustu merkkiin tarkemmin asiakkaiden kokemuksia lukemalla!

  Ikäihmisen hyvä ja terveyttä edistävä ruokavalio

  Tietoa Oslo Skin Lab -yrityksestä

  Oslo Skin Lab on sisäisesti nautittavien kollageenivalmisteiden tuottaja sekä myyjä. Se keskittyy näiden ikääntymisen merkkejä ehkäisevien hoitojen markkinointiin Pohjoismaissa, joskin sitä myydään jo yhteensä kuudessa eri maassa.
  Yritys kertoo missiokseen tietoisuuden lisäämisen siihen liittyen, miten ravinto vaikuttaa myös ihon kuntoon. Omien tuotteidensa vaikuttavuuden se pyrkii varmistamaan toimimalla yhteistyössä useiden tutkijoiden ja alan asiantuntijoiden kanssa. Nämä toimijat auttavat myös valmistajan tarjonnan laadun sekä puhtauden tarkkailussa.
  Oslo Skin Lab myös listaa tavoitteekseen sen, että brändin tuotteet toimisivat varteenotettavana ja turvallisena vaihtoehtona silloin, kun halutaan selkeitä mutta luonnollisia tuloksia. Kauneudenhoitotuotteita se toimittaa myös kestotilauksina. Suomessa jakelijana toimii NutraQ Oy.

  Oslo Skin Lab tuotevalikoima

  Brändin tuotteiden tilaus onnistuu helposti sen omilta, modernin minimalistista tyyliä noudattavilta nettisivuilta. Sivustoa voi selata seitsemällä eri kielellä, joskin valinnan pääsee tekemään vain pidemmän kautta vaihtamalla sivuston ”.fi”-päätteen tilalle ”.com”-kirjainyhdistelmän.
  Nettikaupan eri osioihin löytää kätevästi yläreunaan sijoitettujen kategorioiden kautta. Moniin muihin verkossa toimiviin yrityksiin verrattuna eri osioiden määrä on pidetty varsin alhaisena, mikä yhdessä valkomustan värimaailman kanssa tekee sivuista varsin helposti selattavat.
  Oslo Skin Labin toiminta keskittyy sen kahden päätuotteen ympärille.
  Ryppyyntymistä ehkäisevä The Solution -kollageenijauhe on maultaan neutraali, ja sopii siksi oikeastaan mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Yritys kertoo sen lisäävän ihon kimmoisuutta, tasoittavan juonteita ja ryppyjä sekä myös ehkäisevän niitä koko kehossa. Jauheen kuvaillaan auttavan myös selluliitin vähentämisessä sekä sen syntymisen estämisessä.
  Suositeltu päiväannos jauheelle on yksi annospussi, ja yhdessä sivustolta tilattavassa paketissa näitä on 28. Yksittäispakkauksen saa hieman yli 50 eurolla, kun taas kuukausijäsenenä ensimmäisestä paketista saa 50 prosentin alennuksen, minkä jälkeen seuraavat erät saa aina 30 prosenttia edullisemmin.
  Kestotilauksella uusi paketti lähetetään aina 4 viikon välein, eikä tähän ei sisälly sitoutumis- tai irtisanomisaikaa. Asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi yritys myös tarjoaa tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden.
  Ihoravinteita asiakas voi saada myös The Basics -kapseleilla. Nämä sisältävät tärkeitä antioksidantteja, rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka päivittäin nautittuna auttavat taistelussa hapettumisen aiheuttamaa ikääntymistä vastaan. Samalla kapseleiden kerrotaan varmistavan, että iho saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet.
  Myös kapseleita voi tilata yksittäispakkauksina sekä kuukausitilauksella. Yksityispakkauksen hinta lähentelee 30 euroa, kun taas kuukausitilauksella yhden kuukauden kapselit saa 20 eurolla. Kuukausijäsenenä uuden pakkauksen saa joka 4. viikko – ilmaisella toimituksella varustettuna.
  Valitsemiaan tuotteita tai tilauksia ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan tämä tehdään laskulla. Lisätietoja valmisteiden ainesosiin sekä niiden vaikutuksista kertoviin tutkimuksiin saa yrityksen omilta nettisivuilta. Asiakaspalveluun saa yhteyttä arkipäivinä puhelimitse sekä sähköpostilla.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Oslo Skin Lab toimintaan liittyen

  Tilasitko jo ensimmäisen The Basics -kapselipakettisi? Ehkäpä The Solution on ensimmäinen käyttämäsi kollageenijauhe? Oletko jo saanut lähipiiriltä tai työkavereiltasi positiivisia kommentteja hehkeästä ihostasi? Jo pieni muutos tekee kokonaisuudesta merkittävästi nuorekkaamman.
  Miten nopea oli tilauksesi toimitus? Ilmenikö laskussa jotakin, mitä et olisi osannut odottaa? Kerro omasta kokemuksestasi arvostelun avulla!

  OsloSkin
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa OsloSkin

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko OsloSkin luotettava yritys?

  OsloSkin on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja OsloSkin tarjoaa?

  OsloSkin on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Vitamiinit & Lisäravinteet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä OsloSkin-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.