Nupo

Kaikki arvostelut

Nupo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Testoplus

Testoplus

0 arvostelut

Luonnollinen testosteronitaso kääntyy laskuun jo 30 ikävuoden jälkeen ja tätä ilmiötä kutsutaan usein andro...

Logo Luontaistukku

Luontaistukku

0 arvostelut

Luontaistukku on suomalainen verkkokauppa, josta voi ostaa Suomessa tuotettuja ravintolisäkapseleita ja superfoodia. Esimerkkejä superfoo...

Logo Fitfarm

Fitfarm

0 arvostelut

Mietitkö kuntosaliharrastuksen aloittamista tai kiinnostaisiko liikunta- tai ravintovalmennus? Verkossa on useita liikunta- ja ravintovalmennu...

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 arvostelut

Haluatko haasteen? Haluatko tietää, miten kehosi voisi muuttua viikossa, kahdessa viikossa tai kuukaudessa? Tarjolla on useita erilaisia ...

Nupo

Kiinnostaako sinua kokonaisvaltainen laihdutusratkaisu ateriankorvikkeineen ja muine vastaavine diettiä ylläpitävine tuotteineen. Oletko viime aikoina lihavoitunut ja haluat saada sekä kuntosi että muun itsessäsi kuntoon mahdollisimman nopeasti? Haluatko muuten vain tilata hyviä ateriankorvikkeita? Nupo voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten. 

Nuposta
Nupon tuotteiden historia lähtee vuodesta 1981 liikenteeseen. Nimi “Nupo” on sanayhdistelmä, joka tulee englannin kielestä: Nutritional Power = NuPo. Nupon keksi liikalihavuustutkija Dr. Flemming Quaade vuonna 1981 Hvidovren sairaalassa. Nupo siis tarjoaa ruokavaliotuotteita niille, jotka haluavat aloittaa ja ylläpitää vakaata painoa. Nupo on ollut olemassa noin 40 vuotta. Yhtiö on tanskalainen ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Länsi-Kööpenhaminassa, jossa he työskentelevät kehittämisen, tuotannon, markkinoinnin ja myynnin kanssa sekä Tanskan että kansainvälisillä markkinoilla.

Nupon visiona on edelleen sama kuin Nupon perustamisen aikana eli se pyrkii tekemään ruokavaliosta positiivisen kokemuksen. 1970-luvun lopulla rakennusinsinööri Oluf Mørk keksi idean ihanteellisesta ruokavaliosta: ruokavalio, jossa voi syödä sitä, mikä on kiellettyä muissa ruokavalioissa. Ruokavalio, joka tarjosi keholle kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, mutta minimimäärällä kaloreita.Oluf Mørk aloitti yhteistyön johtavien ravitsemustutkijoiden kanssa voidakseen muuttaa unelmat todellisuudeksi. Yksi tärkeimmistä arvoista Nupon mukaan on se, että sen tulisi olla perusteltu tieteellisessä tutkimuksessa ja kliinisissä tutkimuksissa.

Nupon tuotteet ja palvelut
Nupon tuotteet jaetaan kolmeen luokkaan: dieetti, One Meal eli yksi ateria ja Slim Boost. Tuotteet voidaan nauttia erikseen tai voidaan yhdistää. Tanskan ympäristö- ja elintarvikeministeriö on hyväksynyt Nupon täydellisen ruokavalion korvikkeeksi.Tämä tarkoittaa, että voit korvata päivittäisen ruokavalion kokonaan Nupo Diet -tuotteilla koko ruokavalio-ohjelman ajan. Tuotteita voi nauttia erikseen tai niitä voidaan yhdistää. Tanskan ympäristö- ja elintarvikeministeriö on hyväksynyt Nupon ruokavalion korvikkeeksi. Tämä tarkoittaa, että sillä voi jopa korvata päivittäisen ruokavalion kokonaan Nupo Diet -tuotteilla.


Nupon verkkokauppa tarjoaa valikkoineen “Osta nyt” valikon, josta voi valita kolmesta vaihtoehdosta, kuten painon säilyttäminen, alle 10 kilon laihduttaminen ja yli 10 kilon laihduttaminen asiaankuuluvine tuotteineen.
Esimerkiksi Nupo One on kohdennettu painon hallintaan ja ylläpitoon: Se ei ole erityinen ruokavalio, vaan ateriankorvike, joilla voi korvata 1-2 päivittäisestä ateriaa. One Meal -tuotteet ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat vähäisen painonpudotuksen - ilman, että tarvitsee käyttää aikaa sen ymmärtämiseen, miten eri ruokavaliot toimivat pääpiirteittäin. Ei tarvitse huolehtia päivittäistavaroiden ostosta, ruoanlaitosta tai valmistuksesta - ainoa asia, josta pitäisi huolehtia, on minkä makuinen olisi seuraava ateria. Sillä voi korvata kaksi päivittäist pääateriaa Nupon One Meal -tuotteilla.

Helppo ja kätevä tapa hallita kalorien saantia ja laihtumista. Yhdessä terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion kanssa, Nupo One Meal voi olla avuksi laihduttamisessa huolehtimatta seuraavasta ateriasta. Ne sisältävät vain noin 200 kaloria, samalla kun ne tarjoavat keholle kaikki tarvittavat proteiinit, kuidut, vitamiinit ja mineraalit Itse laihduttamiseen Nupo Diet VLCD on ruokavalio niille, jotka haluavat - tai tarvitsevat - aloittaa laihtumisensa nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti. Optimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi sillä voi korvata kaikki ateriat - enintään 8 viikon ajan - 6 annoksella Nupon ruokavaliolla, kuten keittoja tai puuroja päivässä. Kuusi annosta sisältää optimaalisen koostumuksen proteiineja, kuituja ja kaikkia vitamiineja ja ravintoaineita, joita kehosi tarvitsee päivän aikana - ja minimoi kalorien saannin vain 700 kaloriin päivässä Slim Boost taasen tarjoaa lisäravinteita, patukoita ja muuta vastaavaa pitämään nälän kurissa ja ylimääräisiä ravintoaineita varmistamaan tuloksien säilyvyyden ja ylläpidon. Slim Boost sisältää neljä elementtiä: 1) Mahan täyttäminen esimerkiksi kuiduilla 2) Rasvan poltto tietyillä ravintoaineilla 3) Hiilihydraattien ennaltaehkäisy ja 4) Rasvan imeytymisen estäminen. 

Lisäksi verkkosivustolta löytyy oppaita ja ohjeita, miten laihduttaa entisestään ja saada pysyvämpiä tuloksia ja myös voi tilata erikseen esimerkiksi proteiinijauhoja tai vastaavia pirtelöitä ja laihdutustuotteita. Nupon asiakaspalvelu toimii osoitteessa: E-mail: info@nupo.dk ja numerossa +45 43 48 88 80.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Nuposta
Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.