Mackeeper

Kaikki arvostelut

Mackeeper

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Consult It

Consult It

0 arvostelut

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisä&aum...

Mackeeper

Moni meistä käyttää tietokonettamme päivittäin tunteja ja surffailee internetissä. Tietokoneella voi tehdä nykyään monia asioita ja internet mahdollistaa asioiden tekemisen helpommin kuin koskaan. Internetissä on kuitenkin myös vaaroja, jos ei ole varuillaan. Esimerkiksi saatat vahingossa ladata tiedostoja, jotka sisältävät viruksia tai vakoiluohjelmia. Suositellaankin, että jokaisessa tietokoneessa käytettäisiin viruksentorjuntaohjelmaa. Näin varmistat, että tietosi ja tiedostosi eivät päädy vääriin käsiin. Yksi viruksentorjuntaohjelmia tarjoava ohjelmisto on MacKeeper. Se tarjoaa viruksentorjuntaohjelmia MacOS tietokoneille. Lue Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia tietoturvaa tarjoavista yrityksistä. Näin voit verrata, mikä yritys olisi luotettava ja mikä yritys tarjoaa sinulle parhaan palvelun.
 
Mikä on MacKeeper?
MacKeeper on tietoturvaohjelma, jonka on luonut yritys nimeltä ZeoBIT. Ohjelman jakelijana toimii Clario Tech Limited. Sen kehitti ukrainalaiset ohjelmoijat. Ohjelmasta julkaistiin ensin beta-versio ja myöhemmin siitä on julkaistu monia uusia versioita. MacKeeper julkaistiin ensimmäisen kerran toukokuussa vuonna 2010. Ohjelmisto on virustorjuntaohjelma, joka on suunniteltu MacOS tietokoneille. Siitä julkaistiin 5. versio vuonna 2020. Ohjelmassa on monia eri toimintoja ja se on saatavilla 18 eri kielellä. MacKeeperin tavoitteena on luoda turvallinen digiympäristö kaikille Mac tietokoneiden käyttäjille sekä auttaa käyttäjiä saamaan kaikki irti tietokoneistaan.
 
Miten MacKeeper toimii?
MacKeeperin tarkoituksena on puhdistaa MacOS tietokoneesi ja toimia viruksentorjuntaohjelmana suojaten tietokonettasi. Viruksentorjuntaohjelmat ovat tärkeitä, jotta et vahingossakaan lataa viruksia sisältäviä tiedostoja tai vakoiluohjelmia. Ne voivat nimittäin varastaa tietojasi tai identiteettisi. MacKeeper voi myös auttaa parantamaan MacOS tietokoneesi toimintaa. Se optimoi tietokoneen käyttöä vapauttamalla tilaa ja puhdistamalla turhat tiedostot, jos niin haluat. Voit itse valita mitä tiedostoja haluat poistaa ja puhdistaa, eli et menetä siis kaikkia tiedostoja ellet näin halua.
 
MacKeeperissä on useita erilaisia toimintoja. Siinä on viruksentorjuntaohjelma, ohjelma varkautta vastaan, varmuuskopiointi sekä tietokoneen puhdistus mahdollisuus. Varkautta vastaan oleva ohjelma toimii niin, että jos joku varastaa tietokoneesi, voit katsoa missä tietokone sijaitsee. Näin voit mahdollisesti saada sen takaisin. Varmuuskopiot puolestaan tehdään automaattisesti, joka voi olla hyödyllistä, mikäli tietokoneesi menee yllättäen rikki. Tällöin löydät tärkeimmät tiedostosi varmuuskopiolta.
 
Pystyt pitämään tietoturvastasi huolta MacKeeperin kaltaisilla ohjelmilla, mutta myös esimerkiksi vaihtamalla salasanasi säännöllisesti sekä käyttämällä harkintaa verkossa. Sinun ei kannata ladata mitään, mistä et ole varma!
 
MacKeeper osto ja lataaminen
MacKeeperin saa ladattua heidän verkkosivuiltaantai Mac App Storesta. Siitä on ilmainen kokeilu, jonka aikana voit testata olisiko siitä hyötyä sinulle ja toimiiko se odotuksiesi mukaisesti. Ilmaisen kokeilun jälkeen ohjelmistosta veloitetaan kuukausittain. Kuukausihinta vaihtelee 5€-20€ välillä riippuen ohjelmiston laajuudesta ja valitsemastasi sopimustyypistä.
 
Sinun kannattaa kuitenkin lukea arvosteluja yrityksestä aina ennen ostoa. Etenkin tietoturvaohjelmista on hyvä selvittää etukäteen, ovatko ne luotettavia. Niitä tarjoavia yrityksiä on useita, joten esimerkiksi yritysarvostelut ja muiden kokemukset voivat olla hyvä tapa selvittää lisää.
 
Kokemuksia ja arvosteluja MacKeeperistä
Oletko tilannut MacKeeper verkkokaupasta tai käyttänyt MacKeeperin virustorjuntaohjelmia? Haluaisimme kuulla, millainen kokemuksesi oli. Onko MacKeeper luotettava? Olivatko ohjelmat laadukkaita? Sujuiko maksu MacKeeperin sivuilla helposti? Onnistuitko lataamaan ja asentamaan ohjelman tietokoneellesi vai tarvitsitko kenties asiakaspalvelun apua? Kerro meille kokemuksestasi, mielipiteestäsi, arviostasi ja ajatuksistasi MacKeeperistä. Haluamme jakaa kokemuksesi yrityksestä, jotta muut voivat joko välttää sen kanssa asioimisen tai kokeilla jotain uusia ohjelmistoja, jos niitä suositellaan.
 
Harkitsetko MacKeeper virustorjunta ohjelmien tai muiden heidän ohjelmistojensa ostoa? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut! Näin selvität, onko MacKeeper luotettava ja ovatko heidän tuotteensa ja palvelunsa laadukkaita.