SuomiArvostelut

  Arvostelut Verkkokulta

  Jalometalleihin sijoittaminen on nyt helpompaa, kuin koskaan ennen. Korvakorujen ja kaulaketjujen ohella netistä voi nyt tilata itselleen jopa hopeisia kolikoita tai harkkoja.
  Kulta- ja hopeaharkot eivät enää ole vain Roope Ankan suosiossa, vaan sillä omaa talouttaan turvaavat nyt myös oikean elämän yksityishenkilöt. Ei siis ole mikään ihme, että jalometalleja halutaan nyt ostaa melkeinpä kaikissa muodoissa.

  Hopean

  , kullan, palladiumin ja platinan ostoon keskittyy muun muassa suomalainen Verkkokulta. Kuten nimestä saattaa päätellä, voi yritykselle myydä omia arvoesineitään netin kautta.
  Millaisia hintoja Verkkokulta asiakkaidensa arvoesineistä sitten maksaa? Onko hopean tai kullan lähetys Postin kautta luotettavaa? Tutustu yritykseen tarkemmin asiakkaiden arvosteluja selaamalla!

  Webinaari 24.11.2020: Ihmisen näköiset tulevaisuuden sote-palvelut 1/3

  Tietoa Verkkokulta-sivustosta

  Verkkokulta on suomalaisen Verkkokulta Oy:n ylläpitämä jalometallien ostopalvelu. Sen kautta asiakkaat eri puolilta Suomea voivat vaihtaa hopeiset ja kultaiset arvoesineensä rahaksi.
  Yritykselle lähetetyille esineille arvion antavat yli 20 vuoden kokemuksella toimivat asiantuntijat. Verkkokulta on Suomen vanhin internetin kautta toimiva palvelu, jonka luotettavuudesta kertoo monivuotinen AAA-luottoluokitus sekä Kauppalehden Menestyjäyritys -titteli.
  Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 1,5 miljoonaa euroa, josta tilikauden tulokseksi jäi 85 tuhatta. Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Helsinki, ja sen toimitusjohtajan virkaa kantaa Niko Ruuth.
  Sivuston mukaan se on maksanut asiakkailleen näiden jalometalleista jo yli 7,5 miljoonaa euroa. Palvelun suosioon on eittämättä vaikuttanut sen ilmaisuus, jonka mahdollistaa kustannustehokas toimintamalli.

  Verkkokulta palvelutarjonta

  Kulta- tai hopeatuotteiden myynti Verkkokullalle on kolmivaiheinen prosessi. Ensin on suunnattava yrityksen verkkosivuille, jossa valita voi kullan tai hopean myyntipakkauksen sen mukaan, mitä omat arvotavarat ovat.
  Myyntipakkauksen valittuaan annettava on oma nimi, lähiosoite, puhelin sekä sähköpostiosoite. Pakkauksen tilaaminen tapahtuu klikkaamalla ”Tilaa ilmainen myyntipakkaus”-painiketta.
  Pakkaus saapuu perille tyypillisesti muutaman arkipäivän sisällä. Tämä sisältää ohjeet, sopimuspaperit, turvapussin sekä palautuskuoren. Samalla asiakas saa linkin sivuille, jossa tämä voi seurata tilauksen eri vaiheiden toteutumista.
  Palautuskuori on sitten täytettävä arvoesineillä ohjeiden mukaisesti, ja kuori vietävä lähimpään postiin. Lähetys on tehty kullan tai hopean myyjälle mahdollisimman helpoksi, sillä kuori on valmiiksi maksettu ja vakuutettu 5000 euron arvosta.
  Kun kuori saapuu yritykseen perille, pyritään hinta-arvio esineistä tekemään mahdollisimman pian. Rahat maksetaan tilille välittömästi arvion valmistuttua.
  Mikäli saamaansa summaan ei ole tyytyväinen, voi vaihtokaupan perua kolmen vuorokauden (72h) sisällä. Tässä tapauksessa Verkkokulta lähettää kultaesineen asiakkaalle takaisin täysin veloituksetta.
  Verkkokulta tarjoaa myyjille hintatakuun. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos kultaa tai hopeaa myyvä on saanut paremman hintatarjouksen joltakin Verkkokullan kilpailijalta, maksaa se erotuksen ja 0,5€/grammaa kohden. Yrityksen kanssa toimiessa voikin siis varmistua siitä, että esineelleen saa parhaan mahdollisen hinnan.
  Kullan ja hopean ohella yritys ostaa palladiumia sekä platinaa jalometallien kaikissa muodoissa. Näitä ovat esimerkiksi kolikot ja harkot, korut, astiastot, hiput sekä hammaskulta.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Verkkokullan toimintaan liittyen

  Myitkö rakastamasi korun tai perintöaterimet Verkkokullalle? Millainen oli jalometalleista saamasi hinta? Verkkokullan sivuilla on annettu uusien asiakkaiden nähtäville esimerkkejä koruista ja niiden hinta-arvioista. Vastaavatko esimerkit omaa kokemustasi?
  Onnistuiko esineiden postitus ilman ongelmia? Aika ajoin Suomessa on uutisoitu Postin ongelmista ja kadonneista kuorista. Arvoesineiden katoaminen olisi erityisen ikävää. Jos omat esineesi vahingoittuivat tai katosivat postissa, korvasiko Verkkokullan 5000 euron vakuutus ne?
  Jos saamasi hinta-arvio ei vastannutkaan odotuksia, onnistuiko vaihtokaupan peruutus ilman ongelmia? Yrityksen sivuilla sanotaan, että rahat maksetaan tilille heti arvion jälkeen. Pitikö sinun kenties itse palauttaa rahat, vai onnistuiko peruutus tarpeeksi ajoissa, ettei tämä ollut tarpeen?
  Kerro oma kokemuksesi jalometallien myynnistä Verkkokullalle tällä välilehdellä!

  Verkkokulta
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Verkkokulta

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Verkkokulta luotettava yritys?

  Verkkokulta on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Verkkokulta tarjoaa?

  Verkkokulta on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muut Palvelut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Verkkokulta-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.