SuomiArvostelut

  Arvostelut Norton

  Vietämme todella paljon aikaa netissä erilaisissa asioissa. Toiset pelaavat, toiset tekevät ostoksia ja toiset opiskelevat tai työskentelevät siellä. Netin käyttö on niin arkipäiväistä, että kaikki eivät edes ajattele vaaroja, joita siellä voi olla. Asetamme päivittäin omaa henkilökohtaista tietoa muiden saataville, kun surffaamme netissä ja olemme sen takia vaarassa. Oletko sinä joutunut tietoturvahyökkäyksen uhriksi? Tällainen voi olla hyvin tavallista mutta onneksi on keinoja, joilla estää hakkereita pääsemästä sinun tietoihisi käsiksi. Norton on yritys, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita juuri tätä varten. Käymme tällä sivulla tarkemmin läpi, millainen yritys on Norton ja mitä tuotteita sieltä voi ostaa. Voit myös tutustua asiakkaiden palautteisiin Norton tuotteista. Lue toisen asiakkaan tekemä arvostelu tai saama kokemus yrityksestä ja helpota omaa ostopäätöstäsi huomattavasti.

  Tietoa Norton

  Norton yritys aikaisemmin tunnettiin nimellä Norton by Symantec ja nykyisin nimellä NortonLifeLock. Yritys on 1990-luvun alusta asti tuottanut tietoturvaan liittyviä ohjelmistoja ja palveluita. Sen ensimmäinen ohjelmisto Norton Antivirus julkaistiin vuonna 1991, jonka avulla käyttäjän laitteesta pystytään tunnistamaan viruksia ja poistamaan haittaohjelmia. Yritys on globaali suuri toimija, jolla on yli 12000 työntekijää ympäri maailmaa ja sen liikevaihto on noin 2,5 miljardia dollaria.

  Tuotteet ja palvelut Norton

  Norton tarjoaa tuotteita verkkomaailmaan pitämään käyttäjän tiedot suojassa kyberrikollisilta. Rikolliset voivat hakkeroida WiFi-yhteyksiä ja laitteita ja sen takia henkilötiedot voivat joutua vääriin käsiin. Virusturva, laiteturva, tilien suojaus ja digitaalisen omaisuus voidaan suojata. Näille on saatavilla useista erilaisista vaihtoehdoista 360 Premium, Deluxe, Standard ja pelaajille erikseen luotu 360 for Gamers versio. Norton VPN palvelun avulla voi verkossa tapahtuvan selaamisen suojata. VPN on virtuaalinen palvelin, joka estää hakkerin pääsyn käyttäjän IP-osoitteeseen ,joka on ohjelmiston avulla piilotettu ja suojattu, joten sitä ei voi hakkeroida. Oman IP-osoitteen suojaaminen on tärkeää esimerkiksi silloin, kun käydään verkkopankissa ja kirjaudutaan sisään omilla tunnuksilla ja salasanoilla. VPN estää hakkereita pääsemästä katsomaan ja urkimaan sisäänkirjautumisessa syötettyjä tietoja. Tietoturvan voi helposti tilata verkkokaupasta muutamalla helpolla vaiheella. Tuotevalinnan jälkeen lisätään omat käyttäjätiedot sekä maksutiedot. Tuote tilataan vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan, jonka jälkeen tilaus uusitaan maksutietojen perusteella uudelleen.

  Tilauksen yhteydessä luodaan oma Norton tili, jossa oman tilin ja tuotteiden hallinta onnistuu helposti ja sitä kautta ostetut tuotteet voi ladata ja asentaa omalle koneelle. Asentaminen onnistuu helposti asennusohjelman avulla, jonka jälkeen Norton suojaus näkyy vihreänä ja aktiivisena koneesi työkalupalkissa.

  Norton asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse tai chatin välityksellä. Molemmat palvelut ovat käytettävissä arkisin klo 9-18 välisenä aikana. Muina aikoina voi vastauksia kysymyksiin etsiä usein kysyttyjen kysymysten osioista. Sieltä löytyy nopeasti vastaukset moniin kysymyksiin liittyen tilaukseen, maksutavan päivittämiseen, tilauksen perumiseen ja muihin tärkeisiin kysymyksiin.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Norton

  Tietoturva on nykyään todella tärkeä asia ja siitä kannattaa pitää huolta. Onko sinun tietosi joutuneet vääriin käsiin? Oletko käyttänyt Norton tietoturva ohjelmistoja omien tietojesi suojaamiseksi? Kerro kokemuksistasi meille. Meille Suomiarvostelut sivuilla on tärkeää saada oikeiden käyttäjien rehellistä palautetta eri palveluista ja yrityksistä. Pienikin vinkki siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostaa tuotteita Norton verkkokaupasta, auttaa muita käyttäjiä tekemään oikean valinnan. Kannattaa myös itse tutkia muiden kommentteja ja arvosteluja kyseisestä yrityksestä sekä vastaavista yrityksistä. Tällä tavalla voit helposti kartoittaa kaikki palveluntarjoajat ja valita niistä parhaimman, joka sopii juuri sinulle. Älä siis odota, vaan kirjoita oma kokemuksesi tai hyödynnä muiden kokemuksia!

  Norton
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Norton

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Norton luotettava yritys?

  Norton on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Norton tarjoaa?

  Norton on enimmäkseen aktiivinen Palvelut-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Ohjelmistoratkaisut.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Norton-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.