SuomiArvostelut

  Arvostelut Seiska


  Kiinnostaako sinua julkkisjuorut? Kiinnostaako sinua katsella vähäpukeiksia ja upearintaisia naisia tai lihaksikkaita miehiä? Kiinnostaako sinua ajantasaiset televisio-ohjelmistot? Haluatko lukea varsin viihdyttäviä uutisia eikä mistään tylsästä tai vakavasta? Seiska voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Seiskasta
  Seiska (aiemmin 7 päivää) on Aller Median julkaisema kotimainen juorulehti ja viihteeseen keskittynyt aikakauslehti, joka perustettiin jo vuonna 1992. Seiskan levikki on noin 280 000. Seiska tavoittaa 749 000 lukijaa viikossa ja sen printtilehdellä on 280 000 lukijaa viikossa. Seiska ilmestyy noin kerran viikossa eli yhteensä 52 kertaa vuodessa. Seiskan verkkosivustolla on noin 1.7 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja 24 miljoonaa sivulatausta kuukaudessa.

  Seiskan vastaavana päätoimittajana on huhtikuusta 2020 lähtien toiminut Jari Peltomäki Sen lisäksi Seiska on edustettuna sosiaalisen median eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa. Seiska vihteellisenä aikakauslehtenä sekä aiheuttaa että on ollut kohujen kohteena, kuten Lordi kohu, jossa julkaistiin kuva Lordista ilman maskia, mikä johti lehden boikotoimiseen ja lopulta julkiseen anteeksipyyntöön tai Matti Inkin seksuaalirikosepäilysvyyhdistä, joka johti tekijän itsemurhaan. Seiskan asiakaspalvelu toimii seuraavassa numerossa: 075 328 5100 Seiskan ja Katson tilaukset ja 075 328 5102 Seiskan ja Katson asiakaspalvelu, kuten tilausmuutokset, neuvonta jne. Asiakaspalvelu on ma–pe 08.30–16.00 ja puhelun hinta on 8,4 snt/min + pvm/mpm sisältäen jonottamisen.

  Seiskan tuotteet ja palvelut
  Seiska toimii sekä aikakauslehtenä että verkkosivustona, jonne on toisiaan listattu ja kerrotaan enimmäkseen viihdeuutisia. Itse Seiska-lehdestä löytyy tv-opas, jossa kerrotaan ja ilmoitetaan viikon aikana tulevat uutiset. Sen jälkeen löytyy viihdeosio, jossa kerrotaan kaikista uusimmat juorut sekä julkkiksien tekemiset tai menot. Sarjakuvaosiosta löytyy isorintainen blodi tekemässä jotain hassuja, jokin Aku-Ankka sarjakuva ja lisäksi rikospähkinä, jossa etsivä tutkii jotain murhaa ja siitä pitää päätellä, kuka onkaan itse tekijä. Lisäksi löytyy myös tiedeosio, jossa kerrotaan uusista innovaatioista ja vastaavasta. Seiskan verkkosivusto seuraa itse aikakauslehden samaa visuaalista ilmettä keltaisine valikkoineen. Verkkosivustolta löytyy uutiset, telkkari, oho, hotnow, hllwd, kilpailut, klubi ja blogi-osiot. Ohosta löytyy hämmentäviä ja hieman poikkeavia uutisia. Hotnow on täynnä kuvia vähävaatteisista ja isorintaisista naisista. Hllwd-osiossa näyttänee olevan pitkälti julkkisjuoruja. Blogissa kerrotaan vierailevien journalistien ja vastaavien edesottamuksista tai ajankohtaisista asioista, kuten omaishoitajista tai meikittömyydestä. Seiskan voi tilata seuraavilla hinnoilla: Seiska

  10 nroa 29,90 € +Veitsisetti (oheislahja riippuu kaudesta ja tarjouksesta), Seiska 20 nroa 49,80 € (2 x 24,90 €) + Veitsisetti + Ratian kylmälaukku ja Seiska 27 nroa 69,90 € (2 x 34,95 €).

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Seiskasta

  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko Seiska oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko lukukokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  TESTISSÄ OUDOT LIFE HÄKSIT

  Seiska
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Seiska

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Seiska luotettava yritys?

  Seiska on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Seiska tarjoaa?

  Seiska on enimmäkseen aktiivinen Muut Yritykset-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on .

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Seiska-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.