Seiska

Kaikki arvostelut

Seiska

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Offerilla

Offerilla

11 arvostelut

Kukapa ei haluaisi kunnon tarjousta ostoksistaan? Jonkin hankkiminen parempaan kuin myyntihintaan voi tehdä valtavan tyytyväisyysero...

Logo Your Surprise

Your Surprise

1 arvostelut

Arvostelut YourSurprisesta Kiinnostaako sinua lahjat? Tarvitsetko enemmän lahjaideoita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on syntym&aum...

Seiska


Kiinnostaako sinua julkkisjuorut? Kiinnostaako sinua katsella vähäpukeiksia ja upearintaisia naisia tai lihaksikkaita miehiä? Kiinnostaako sinua ajantasaiset televisio-ohjelmistot? Haluatko lukea varsin viihdyttäviä uutisia eikä mistään tylsästä tai vakavasta? Seiska voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten. 

 

Seiskasta
Seiska (aiemmin 7 päivää) on Aller Median julkaisema kotimainen juorulehti ja viihteeseen keskittynyt aikakauslehti, joka perustettiin jo vuonna 1992. Seiskan levikki on noin 280 000. Seiska tavoittaa 749 000 lukijaa viikossa ja sen printtilehdellä on 280 000 lukijaa viikossa. Seiska ilmestyy noin kerran viikossa eli yhteensä 52 kertaa vuodessa. Seiskan verkkosivustolla on noin 1.7 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja 24 miljoonaa sivulatausta kuukaudessa. 

 Seiskan vastaavana päätoimittajana on huhtikuusta 2020 lähtien toiminut Jari Peltomäki Sen lisäksi Seiska on edustettuna sosiaalisen median eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa. Seiska vihteellisenä aikakauslehtenä sekä aiheuttaa että on ollut kohujen kohteena, kuten Lordi kohu, jossa julkaistiin kuva Lordista ilman maskia, mikä johti lehden boikotoimiseen ja lopulta julkiseen anteeksipyyntöön tai Matti Inkin seksuaalirikosepäilysvyyhdistä, joka johti tekijän itsemurhaan. Seiskan asiakaspalvelu toimii seuraavassa numerossa: 075 328 5100 Seiskan ja Katson tilaukset ja 075 328 5102 Seiskan ja Katson asiakaspalvelu, kuten tilausmuutokset, neuvonta jne. Asiakaspalvelu on ma–pe 08.30–16.00 ja puhelun hinta on 8,4 snt/min + pvm/mpm sisältäen jonottamisen.

 

Seiskan tuotteet ja palvelut
Seiska toimii sekä aikakauslehtenä että verkkosivustona, jonne on toisiaan listattu ja kerrotaan enimmäkseen viihdeuutisia. Itse Seiska-lehdestä löytyy tv-opas, jossa kerrotaan ja ilmoitetaan viikon aikana tulevat uutiset. Sen jälkeen löytyy viihdeosio, jossa kerrotaan kaikista uusimmat juorut sekä julkkiksien tekemiset tai menot. Sarjakuvaosiosta löytyy isorintainen blodi tekemässä jotain hassuja, jokin Aku-Ankka sarjakuva ja lisäksi rikospähkinä, jossa etsivä tutkii jotain murhaa ja siitä pitää päätellä, kuka onkaan itse tekijä. Lisäksi löytyy myös tiedeosio, jossa kerrotaan uusista innovaatioista ja vastaavasta. Seiskan verkkosivusto seuraa itse aikakauslehden samaa visuaalista ilmettä keltaisine valikkoineen. Verkkosivustolta löytyy uutiset, telkkari, oho, hotnow, hllwd, kilpailut, klubi ja blogi-osiot. Ohosta löytyy hämmentäviä ja hieman poikkeavia uutisia. Hotnow on täynnä kuvia vähävaatteisista ja isorintaisista naisista. Hllwd-osiossa näyttänee olevan pitkälti julkkisjuoruja. Blogissa kerrotaan vierailevien journalistien ja vastaavien edesottamuksista tai ajankohtaisista asioista, kuten omaishoitajista tai meikittömyydestä. Seiskan voi tilata seuraavilla hinnoilla: Seiska

10 nroa 29,90 € +Veitsisetti (oheislahja riippuu kaudesta ja tarjouksesta), Seiska 20 nroa 49,80 € (2 x 24,90 €) + Veitsisetti + Ratian kylmälaukku ja Seiska 27 nroa 69,90 € (2 x 34,95 €).

Kiitokset, valitukset ja vinkit Seiskasta

Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko Seiska oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko lukukokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.