Missä on Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Moss?

Missä on Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Moss?
Verkkokaupat

Kauniit ja Rohkeat -hurmuria näytellyt Ronn Moss on tehnyt monia muitakin rooleja RIgde Forresterin lisäksi. Hän on ollut myös mukana yrityselämässä, tehnyt musiikkia ja on edelleen aktiivinen hyväntekeväisyystoiminnassa. Tässä artikkelissa kerrotaan lisää siitä, missä hän on nyt ja mitä hän on vuosien varrella tehnyt.

Kauniit ja rohkeat -tähti Ron Moss on edelleen aktiivinen musiikin, elokuvien ja tv-sarjojen alalla. Hän esiintyy myös useissa eri tapahtumissa ympäri maailmaa. Moss julkaisee aktiivisesti some-kanaviaan, joista voi seurata hänen tuoreimpia projektejaan ja uusimpia töitään. Kauniissa ja rohkeissa Ronn Moss näytteli Ridge Forresteria vuosina 1987-2012, hän oli yksi sarjan tunnetuimmista ja rakastetuimmista hahmoista.

Ronn Moss on myös vieraillut Suomessa, tämä tapahtui toukokuussa 1993, jolloin hän tuli vierailulle silloinsen vaimonsa Shari Shattuckin ja tämän veljen Dwayne Shattuckin kanssa.

Ronn Moss on myös luonut oman levy-yhtiön, Ronn Moss Recordsin, jonka kautta hän on julkaissut musiikkia ja tehnyt yhteistyötä muiden artistien kanssa. Mossin levy-yhtiö on ollut aktiivinen vuodesta 1998 lähtien ja on sittemmin julkaissut useita albumeja.

Kuka on Ronn Moss?

Näyttelijä Ronn Moss syntyi vuonna 1952 Los Angelesissa Yhdysvalloissa. Hän aloitti uransa musiikin parissa ja esiintyi useissa rock-yhtyeissä ennen siirtymistään näyttelemiseen. Moss on myös tuottanut ja ohjannut elokuvia sekä levyttänyt musiikkia. Mossin tunnetuin yhtye oli nimeltään Player, ja sen menestynein kappale oli Billboard Hit 100 -listan ensimmäiseksi noussut ”Baby Come Back”. Hän on myöhemmin julkaissut kaksi sooloalbumia, joista uusin, Uncovered, on vuodelta 2005.
Mossin suurin televisio-rooli on ollut The Bold and the Beautiful -sarjassa Ridge Forresterina vuosina 1987–2012. Hän on myös esiintynyt muissa televisiosarjoissa, kuten Baywatchissa ja The Young and the Restlessissä. Mossin elokuvaroolit ovat sisältäneet mm. elokuvat Piranha 3D (2010) ja The Scorpion King 2: Rise of a Warrior (2008).

Kauniit ja rohkeat teki Ronn Mossista kuuluisan

Ronn Moss tuli kuuluisaksi vuonna 1987 esiintyessään suositussa amerikkalaisessa draamasarjassa Kauniit ja rohkeat. Sarja alkoi CBS-kanavalla ja se on edelleen tuotannossa, jaksoja on kuvattu jo yli 8000. Alkuaikoina sarjan pääosissa olivat Ronn Moss, John McCook, Susan Flannery ja Katherine Kelly Lang. Sarja kertoo Forresterin perheestä, joka harjoittaa muotialan liiketoimintaa Los Angelesissa.

Ronnin esiintyminen Kauniit ja rohkeat -sarjassa toi hänelle uskomattoman suosion, joka levisi ympäri maailmaa. Hänestä tuli sarjan ikoni ja fanien rakastama hahmo, jota kutsuttiin nimellä "Ridge Forrester". Ronn Moss oli mukana sarjassa vuoteen 2012 asti, ja hänen lopetettuaan roolinsa sarjasta, hänet palkittiin Emmy-ehdokkuudella parhaasta draamasarjan miespääosasta.

Ronnin suosio ei rajoitu pelkästään Kauniit ja rohkeat -sarjaan. Hän on tehnyt lukuisia elokuvia ja tv-esityksiä vuosien varrella, mukaan lukien muutamat musikaalit. Hänen uransa kesti yli 30 vuotta, ja hän saavutti fanikunnan ympäri maailmaa.

Mitä Ronn Moss tekee nykyään?

Ronn Moss on nykyään elokuvatuottaja ja -ohjaaja. Hänen tuotantoyhtiönsä, Ronn Moss Productions, on tuottanut useita elokuvia ja televisiosarjoja. Hän on myös julkaissut kirjan nimeltä "The Journey: My Road to Success". Lisäksi hän esiintyy vielä edelleen musiikkiareenoilla soittaen kitaraa ja laulaen.

Viime vuosien aikana Moss on viihtynet entistä enemmän Italiassa vaimonsa Devin DeVasquezin kanssa. Pari asuu Pugliassa. He aikovat viettää puolet vuodesta Italiassa ja puolet Kaliforniassa, jossa asuivat aikaisemmin.

Ronn Moss on myös perustanut oman yhteisöllisen median sivuston, jossa hän juttelee fanejensa kanssa ja jakaa tietojaan musiikista, elokuvista ja muista kiinnostuksen kohteistaan.

Ronn Moss on myös sitoutunut hyväntekeväisyyteen ja hän on ollut aktiivinen eri järjestöjen kautta. Hän työskentelee tiiviisti yhdessä hengenpelastajien ja vesipelastajien kanssa, sekä osallistuu jatkuvasti muihin hyväntekeväisyyskampanjoihin.

Ronn Mossin yksityiselämä

Mossin ensimmäinen vaimo oli Shari Shattuck. He olivat naimisissa vuodet 1990-2012 lähtien ja heillä on liitosta kaksi lasta, Dax ja Meghan. Nykyisen vaimonsa Devin DeVasquezin kanssa hän on ollut naimisissa vuodesta 2009.

Vuonna 2011 Ronn Moss julkaisi oman musiikkialbuminsa "Unfinished Business". Albumilla esiintyy myös hänen entinen vaimonsa Shannon sekä muutama muu artisti. Ronn Moss on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja hänellä on runsas Instagram-seuraajakunta. Hän jakaa usein pieni elokuvia itsestänsä ja vaimostaan.

Mossilla on myös menestyksekäs liike-elämä. Hän on perustanut useita yrityksiä, mukaan lukien "Ronn Moss Music Productions" ja "Ronn Moss Pictures". Hän on myös ollut aktiivisesti mukana auttamassa muun muassa Afrikan kehityksessä.

Ronn Mossin sarjat ja elokuvat

Ronn Mossin tunnetuin rooli oli Rigde Forrester Kauniit ja rohkeat -sarjassa. Hän on esiintynyt myös muissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, kuten Santa Barbara, Days of Our Lives ja The Bay. Mossin elokuvia ovat muun muassa American Samurai (1992), Red Line (2000) ja A Christmas Wedding Tail (2011).
Hän on myös tehnyt musiikkia ja julkaissut sooloalbumin vuonna 2011.

Ronn Moss tunnetaan parhaiten Kauniit ja rohkeat -sarjasta, jossa hän esitti Ridge Forresteria vuosina 1987-2012. Nykyisin Ronn on aktiivinen musiikin tekijä ja toimii myös tuottajana. Hän on julkaissut kuusi albumia ja esiintynyt useissa tapahtumissa.

Ronn Mossin musiikki on saanut huomiota niin kotimaassaan Yhdysvalloissa kuin ulkomailla. Hänen esikoisalbuminsa "Uncovered" julkaistiin vuonna 2011 ja sen jälkeen hän on tehnyt useita levytyksiä, mukaan lukien tanssibiisi "Love to Love Ya", joka oli hitillä Euroopan radiokanavilla. Viime aikoina Ronn on kiertänyt maailmaa esiintymässä ja työskentelemässä erilaisissa projekteissa. Hän on myös tuottanut musiikkia muille artisteille ja ääniraitoja muun muassa elokuviin.

Lisää Verkkokaupat