Arvostelu: Kolme Rahaa Säästävää Harrastusta

Arvostelu: Kolme Rahaa Säästävää Harrastusta
Verkkokaupat

Oletko teknisesti taitava ja haluat korjata asioita itse? Jos olet, olet varmasti huomannut, että harrastuksesi avulla voit todella säästää rahaa. Jos et ole teknisesti suuntautunut, ei hätää, tässä artikkelissa me täällä suomiarvostelut sivustolla kerromme sinulle, miten voit säästää rahaa harrastusten avulla!

Harrastus, joka on sekä rentouttava että hyödyllinen, on suuri etu. Voit säästää rahaa ja stressiä samalla, kun tunnet enemmän iloa ja energiaa!

Olemme tehneet listan rentouttavista harrastuksista, jotka ovat samanaikaisesti hyödyllisiä, lisäävät yleissivistystäsi ja säästävät rahaa! Nämä ovat:

1. oman auton korjaaminen

2. kodin kunnostaminen

3. käsityöt

Tarkastelemme nyt tarkemmin näitä eri harrastuksia ja selvitämme, miten voit säästää rahaa samalla, kun opit uusia asioita, saat uusia harrastuksia ja säästät rahaa. Kuulostaa hyvältä, eikö vain?

Oman auton korjaaminen

Oman auton korjaaminen kuulostaa monimutkaiselta, mutta sitä se ei ole. Tarvitset vain hieman tietoa ja halua oppia! Itse asiassa useimmat korjaukset eivät myöskään vaadi mitään erikoistyökaluja.

Kuinka monta kertaa olet stressannut siitä, että autossasi on jotain vikaa? Stressi ei johdu vain siitä, että korjaus aiheuttaa kustannuksista, vaan sinun on myös löydettävä mekaanikko, jolla on aikaa korjata auto ja lisäksi sinun on oltava ilman autoa, kun se on korjaamolla.

Itse asiassa monet autosi viat voi korjata itse ilman stressiä ja suuria lisäkustannuksia. Aina ei myöskään tarvitse ostaa kaikkia varaosia uusina. Monet verkkokaupat kuten ovoko myyvät käytettyjä osia, mutta täysin toimivia varaosia murto-osalla uuden osan hinnasta. Esimerkiksi osoitteesta , löydät monia varaosia.

Tässä on lista asioista, jotka voit korjata tai vaihtaa itse helposti, nopeasti ja halvalla!

1. renkaiden vaihto

2. tuulilasinpyyhkimien vaihto

3. öljynvaihto

4. lampun vaihto

5. akun vaihto

Jotta voit tehdä minkä tahansa näistä korjauksista, tarvitset tietenkin autoosi vaihdettavan osan ja sinun on selvitettävä, miten korjaus tai vaihto tehdään. Tämän saat selville esimerkiksi katsomalla videon tai lukemalla, miten se tehdään. Alussa voi olla mukavaa, ettet ole yksin vaan suoritat auton korjauksen jonkun kanssa, mutta kun olet kerran korjannut autosi itse, haluat varmasti tehdä sen uudelleen! Ja ajattele, minkälaisen vaikutuksen voit tehdä ystäviisi uusilla taidoillasi. He saattavat todella yllättyä, jos teillä esimerkiksi puhkeaa rengas automatkalla ja sinä vaihdat renkaat epäröimättä!

Kodin kunnostaminen

Meidän kaikkien on aika ajoin korjattava jotain kodeissamme. Ehkä se on lista, joka on vaihdettava, tai seinä, jonka haluat uusia. Hyvää ja nopeaa tekijää voi olla vaikea löytää, etkä välttämättä aina ole tyytyväinen lopputulokseen. Kun teet työn itse, saat haluamasi, ja jos et ole tyytyväinen, voit aina aloittaa alusta!

On monia melko yksinkertaisia asioita, jotka voit tehdä ilman, että sinun tarvitsee ostaa sen vuoksi monia työkaluja. Uudelleenmaalaus tai tapetointi voi olla hyvä alku. Jos et ole varma, mitä tehdä, kysy neuvoa kaupasta, josta ostat maalia tai tapettia.

Jos sinulla on oma piha, voit nauttia uudesta harrastuksestasi ulkona ollessasi. Ehkä haluat rakentaa terassin tai kukkapenkkejä samalla kun nautit kauniista kesäsäästä?

Harva asia on niin rentouttavaa ja palkitsevaa kuin kodin kunnostaminen kuten huoneen maalaaminen uudelleen rakastamallasi värillä! On palkitsevaa nähdä oman työnsä tulokset, mutta varoituksen sana, kun yksi huone on valmis, haluat ehkä siirtyä kunnostamaan kodin muutkin huoneet!

Omien vaatteiden ompelu ja korjaus

Ompeleminen ja siten muun muassa repeytyneiden vaatteiden korjaaminen ja uusien vaatteiden valmistaminen muista rikkinäisistä vaatteista tai kankaista on hyvä tapa säästää rahaa. Se on myös kestävä tapa elää ja saa sinua kuluttamaan vähemmän.

Tässä on lista tekstiileistä, jotka voit helposti korjata tai tehdä itse:

- reiät housuissa, paidoissa ja takeissa

- vetoketjut housuissa ja kengissä

- vaatteiden uudelleen ompelu

- kodin tekstiilit kuten verhot tai koristetyynyjä

- itse tehdyt lahjat

Jos et ole koskaan aiemmin ommellut, et ehkä tiedä, mistä aloittaa. Monissa kaupungeissa on tarjolla edullisia kursseja, joilla koulutettu opettaja opastaa ja antaa vinkkejä matkan varrella.

Voit myös lukea ompelusta. Aiheesta on olemassa sekä kirjoja että lehtiä, jotka voivat inspiroida ja opettaa sinulle lisää. Myös internet on täynnä videoita ja erilaisia inspiraation lähteitä. Voit aina aloittaa jostain yksinkertaisesta, kuten reiän korjaamisesta. Mitä enemmän ompelet, sitä enemmän opit ja sitä enemmän uskallat kokeilla erilaisia asioita.

Harrastus, josta on hyötyä

Harrastuksilla on myös myönteinen vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Mielekkääksi ja rentouttavaksi koettu harrastus saa sinut tuntemaan itsesi tyytyväiseksi ja onnellisemmaksi. Odotat innolla heti aamulla, että pääset uuden harrastuksesi pariin!

Tällainen tyytyväinen ja onnellinen ihminen nukkuu paremmin ja hänellä on enemmän energiaa. Tässä artikkelissa lueteltujen harrastusten harrastamiseen ei todellakaan liity mitään negatiivisia puolia. Ainoa asia, joka tulee meille mieleen, on se, että sitä on vaikea lopettaa, koska se on niin hauskaa!

Valitsitpa minkä tahansa näistä kolmesta harrastuksesta, niillä kaikilla on jotain yhteistä: oman tekemisen ilo ja uusista kiinnostuksen kohteista kumpuava innostus! Älä odota, vaan kokeile jotakin näistä jo tänään ja huomaa itse, miten ihanaa on säästää rahaa, aikaa ja stressiä!

Lisää Verkkokaupat