Järjestä vaatekaappi parhaalla mahdollisella tavalla

Järjestä vaatekaappi parhaalla mahdollisella tavalla
Verkkokaupat

Onko vaatekaappisi täynnä vaatteita, mutta sinusta tuntuu ettei sinulla ole mitään päälle pantavaa? Tämä tunne on niin tuttu kuin vain voi olla. Vaatekaappi on täynnä ja vaikka suunnitelmissasi on tyhjentää se, sitä ei koskaan tapahdu. Tämä artikkeli antaa sinulle vinkkejä, joiden avulla voit järjestää vaatekaappisi tehokkaasti. Tämän jälkeen haluat ehkä vihdoin tarttua suureen siivousprojektiin!

Sitten kun olet valinnut joukon vaatteita, joita et enää halua pitää voit antaa ne eteenpäin. Näin olet tehnyt hieman hyvää ja huolehtinut vaatteiden kierrätyksestä. Kun vaatekaapissasi on tilaa voit siirtyä hauskaan osuuteen, jossa voit hemmotella itseäsi ostamalla muutaman uuden vaatekappaleen. Jos haluat varmasti olla tyytyväinen tuleviin vaateostoksiisi lue arvosteluja useista verkkokaupoista täällä suomiarvostelut.fi:ssä ja löydä parhaat verkkokaupat, joissa shoppailla!

Miksi meillä on niin paljon vaatteita?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että pohjoismaissa ja erityisesti suomessa ihmisten vaatekaapit ovat täynnä. Me suomalaiset, olemme asiantuntijoita lykkäämään siivoamista, ja päädymmekin usein lopulta siihen pisteeseen, että haluamme yksinkertaisesti heittää pois kaiken omistamamme. Siivouksen ja vaatekaapin päivityksen ei kuitenkaan pitäisi olla ikävää vaan sen voi nähdä aarteenetsintänä tai nostalgiareissuna. Yksi syy siihen, miksi meidän on niin vaikea heittää pois vanhoja vaatteita on se, että meillä on erityisiä muistoja tietyistä vaatekappaleista. Kuitenkin luota meihin, kun sanomme, että äitisi ei ole surullinen, jos heität pois mekon, jonka sait 14-vuotissyntymäpäiville.

Parhaat vinkit järjestettyyn vaatekaappiin

Jos haluat pitää vaatekaappisi järjestyksessä, on tärkeää, että sinulla on selkeä suunnitelma ja pysyt siinä. Lue parhaat vinkit vaatekaapin järjestykseen.

  • Hyvä valaistus - jos et näe kunnolla mitä vaatekaapissasi on, saatat unohtaa useiden hyvien vaatteiden olemassaolon. Luonnonvalo suurista ikkunoista on tietysti paras vaihtoehto, mutta jos sinulla ei ole siihen mahdollisuutta, voit hankkia vaikka spottivalot osoittamaan vaatekaappiisi ja näin ollen näet vaatevalikoimasi paremmin.
  • Erivärisiä henkareita - vinkki jota monet eivät ehkä tule ajatelleeksi: kaupoissa on kaikenvärisiä henkareita, jotka piristävät. Miksi et hyödyntäisi tätä? Eriväriset henkarit auttavat sinua pitämään kaapin järjestyksessä, kun lajittelet vaatteet henkarien värien mukaan.
  • Rullaa vaatteita - tämä ei ehkä ole kaikkein tyylikkäin ja tavanomaisin vaihtoehto vaatteiden järjestämiselle. Kuitenkin jos sinulla on vähän tilaa voi olla todella fiksua viikkaamisen sijaan rullata vaatteita. Rullaamalla puseroita ja t-paitoja voit säästää paljonkin tilaa vaatekaapissasi. Tämän lisäksi rullattuihin vaatteisiin ei jää taitoksen jälkiä.

Luo täydellinen perusvaatekaappi

Meillä kaikilla on oma tyylimme, josta pidämme. Kuitenkin perusvaatteiden hankkiminen ja tavallisen vaatekaapin luominen on asia, joka meidän kaikkien tulisi tehdä. Jos meillä on perusvaatekaappi, jossa on muutamia valkoisia ja mustia vaatekappaleita, pääsemme vaatteidemme avulla melko pitkälle niin arjessa kuin juhlissakin. Täydellisen perusvaatekaapin rakentaminen vaatii jonkin verran vaivaa, mutta luota meihin kun sanomme, että pääset jatkossa helpommalla, kun sinulta löytyy perusvaatteita valmiina kaapistasi. Lisäksi jos pystyt vielä pitämään kaappisi ja vaatteesi ojennuksessa säästät niin aikaa kuin rahaakin. Perusvaatteet ovat vaatekappaleita, joita voit yhdistää vaivattomasti myös viimeisimpään muotiin!

Vinkit perusvaatteiden hankintaan naisille ja miehille

Seuraavassa on vinkkejä naisille ja miehille, mitkä perus vaatekappaleet kannattaa hankkia vaatekaappiisi.

Naiset - Aloita yksinkertaisesti jollakin, jotka löytyvät useimmilta ihmisiltä jo kotoa, eli farkuilla. Farkkuja valitessa voit valita, kuinka tummat tai vaaleat farkut haluat Pohdi myös, kuinka kireän tai leveän mallin haluat. Farkkuja voi olla useampia kappaleita, sillä farkkuja voidaan käyttää lähes millaisessa tilanteessa tahansa.

Hanki myös yksinkertainen ja minimalistinen yksivärinen paita sekä neutraalin värinen neulepusero. Näitä kahta vaatekappaletta voi käyttää yhdessä tai erikseen. Lämmin neulepusero talveksi on hyvä löytyä vaatekaapistasi, vaikka se ei olisikaan jokapäiväinen vaatekappale. Juhlia varten kannattaa hankkia hienompia vaatekappaleita, kuten tyylikäs polvipituinen mekko tai hame sekä mustat korkokengät sopivat monenlaisiin juhliin.

Miehet- myös miehille on erittäin kätevää, jos vaatekaapissa on yksinkertainen ja minimalistinen paita, jota voi käyttää niin arjessa kuin juhlissakin. Lisäksi miehellä pitää olla vaatekaapissaan hyvin istuvia farkkuja, muutamassa eri värissä sekä tavallisia puseroita neutraaleissa väreissä.

Monet miehet eivät käytä pukua arjessa, mutta siitä huolimatta se on hyvä löytyä jokaisen miehen vaatekaapista. Musta tai muuten tumma puku on siisti valinta erilaisiin juhliin. Uuden ja tyylikkään puvun ostaminen ei aina ole mukavaa lompakolle, mutta sen hankkiminen silti kannattaa. Siisti ja hyvin istuva puku kertoo ketkä ovat käyttäneet muutaman "ylimääräisen" euron hienoihin vaatteisiin.

Lisää Verkkokaupat