War Thunder

Kaikki arvostelut

War Thunder

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

War Thunder

Oletko toimintapelien ystävä ja etsitkö jotakin uutta peliä, jolla piristää vapaahetkiäsi? Jos näin on, suosittelemme sinulle ehdottomasti videopelien vertailua. Tutustumalla laaja-alaisesti erityyppisiin peleihin ja ottamalla selvää siitä, mitä muut peleistä ajattelevat, tulee sinusta hyvin informoitu kuluttaja, joka kuluttaa rahaa ja aikaa vain yrityksiin ja peleihin, jotka ovat sen ansainneet. Helpottaaksemme vertailutyötäsi esittelemme tässä lyhyessä artikkelissa ilmaispelin nimeltä War Thunder. Jos olet kiinnostunut taistelulentokoneiden, panssarivaunujen ja sotalaivojen historiasta tai kaipaat yksinkertaisesti uutta toimintaan painottuvaa peliä, saattaa War Thunder olla sinulle sopiva vaihtoehto. Artikkelissa emme kuitenkaan ota kantaa siihen, onko War Thunder hyvä peli. Sinä itse sen sijaan olet lämpimästi tervetullut kertomaan muille lukijoillemme, mitä mieltä olet War Thunderista. Siksi löydät tältä sivulta kommenttiboksin, johon voit kirjoittaa omat näkemyksesi pelistä ja näin jakaa sen itsesi jälkeen sivustollemme saapuvien pelaajien kanssa.

Tietoa War Thunderista
War Thunder on venäläisen Gaijinin kehittämä ja julkaisema toimintapeli, jossa pelaajat taistelevat toisiaan vastaan niin historiallisia kuin nykyaikaisiakin taisteluajoneuvoja käyttäen. Gaijin itsessään on perustettu vuonna 2002 Moskovassa. Gaijinin kehitystyö ei kuitenkaan rajoitu vain Venäjälle, vaan sitä tehdään ympäri Eurooppaa. War Thunder puolestaan julkaistiin vuonna 2013, minkä jälkeen siihen on tosin tehty useita merkittäviä muutoksia ja lisäyksiä.

Onko War Thunder ilmainen?
Lyhyt vastaus: kyllä. War Thunder on perusmuodossaan pelaajalle täysin ilmainen. Tämä on tietysti Gaijinille eduksi sikäli, että War Thunderin kaltaisissa MMO-peleissä pelaajia on oltava paljon, jotta kaikilla olisi riittävästi vastustajia ja joukkuelaisia, joiden kanssa pelata. MMO-peleillä tarkoitetaan massiivimoninpelejä, joihin osallistuu suuri määrä pelaajia samanaikaisesti ja joissa pelaajat ovat vuorovaikutuksessa keskenään – joskin War Thunderin tapauksessa vuorovaikutus on etupäässä sitä, että pelaajat pyrkivät tuhoamaan toistensa ajoneuvot. Gaijin tavoittelee kuitenkin voittoa pelillään, joten täysin ilmainen se ei voi olla. Niinpä pelissä on mahdollista tehdä mikrotransaktiota, jotka ovat käytännössä pieniä maksuja jonkinlaista pelinsisäistä korvausta vastaan. Rahaa käyttämällä on esimerkiksi mahdollista kiihdyttää pelissä edistymistä tai saada käsiinsä erityisiä ajoneuvoja, kuten Suomen toisen maailmansodan aikaan käyttämiä hävittäjiä.

Millaista sisältöä War Thunderissa on?
War Thunderissa pelataan toisistaan irrallisia otteluita kahden joukkueen välillä. Yksittäisen ottelun tavoitteena voi olla tiettyjen pisteiden valtaaminen tai vastustajajoukkueen tuhoaminen. Pelaajilla on käytössään sekä maalla, merellä että ilmassa liikkuvia taisteluajoneuvoja. Käytännössä tämä tarkoittaa panssarivaunuja, sotalaivoja sekä taistelulentokoneita. Pelissä on lisäksi muita taisteluun tarkoitettuja ajoneuvoja, kuten helikoptereita, motorisoituja ilmatorjuntatykkejä sekä panssariautoja. Toisinaan samantyyppiset ajoneuvot sotivat yksinomaan keskenään, kun taas toisissa otteluissa osa pelaajista taistelee maan kamaralla samaan aikaan, kun toiset pelaajat kärhämöivät lentokoneilla taistelukentän yläpuolella ja mahdollisuuksien mukaan pommittavat vastustajajoukkueen tankkeja. Varhaisimmat pelissä esiintyvät ajoneuvot ovat 1900-luvun alussa tuotettuja ajoneuvoja, kun taas edistyneempien ajoneuvojen puolella on saatavilla virtuaalisia jäljennöksiä vielä nykyäänkin käytössä olevista lentokoneista ja tankeista. Lähes kaikki pelaaminen ja taistelu tapahtuu pelaajien välillä, joskin tietyissä ottelutyypeissä esiintyy myös jonkin verran tekoälyn ohjaamia vihollisia.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä War Thunderin pelaajilta
Toivottavasti tämä lyhyt artikkeli on selvittänyt sinulle sitä, millainen peli War Thunder on. On kuitenkin selvää, ettemme voi näin lyhyessä tekstissä kertoa asioita kovinkaan perinpohjaisesti. Koska SuomiArvostelut-sivuston on tarkoitus olla puolueeton tiedonlähde, ei tätä myöskään voi pitää minkäänlaisena arvosteluna War Thunderista. Arvosteluja sivustoltamme toki löytyy, mutta niiden on oltava teidän kynästänne, hyvät lukijat. Jos et ole vielä itse pelannut War Thunderia, suosittelemme, että otat tilaisuudesta ilon irti ja luet ohesta kommentteja, joissa lukijamme kertovat, millaisia kokemuksia heillä on War Thunderin pelaamisesta. Mikäli sen sijaan tiedät jo, mitä mieltä olet pelistä, voit kasvattaa arvostelujen määrää kirjoittamalla kommentin, jossa saat jakaa niin risut kuin ruusutkin War Thunderiin liittyen. Arvostamme suuresti, jos päätät kirjoittaa arvostelun!