1 yritystä

Ravintolat

...

  Ravintolat

  Kun et halua tai osaa kokata, voit mennä ravintolaan. Vieraillessasi ravintolassa et pelkästään välty ruoanlaitolta, vaan tarjoat samalla miellyttävän, rennon ja kodikkaan illan kumppanillesi perheellesi, ystävillesi tai työtovereillesi.

  Suomessa on monia ravintoloita ja jokaisella ravintolalla on omat ominaisuutensa. Pitkän maamme ravintoloiden runsauden vuoksi voi olla vaikeaa valita sinulle todella sopiva ravintola. Haluatko apua alueesi parhaiden ravintoloiden löytämiseen, jotka ovat todella rahojesi arvoisia? Katso alla olevaan katsaukseen kerättyjä ravintoloita ja lue muiden asiakkaiden kokemuksia, mielipiteitä, arvosteluja ja valituksia saadaksesi paremman käsityksen näistä ruokapaikoista. Lukemalla muiden ihmisten tarinoita voit helposti päättää, haluatko syödä tietyssä ravintolassa vai haluatko mennä toiseen paikkaan.

  Oletko syönyt tai käynyt lounaalla jossakin näistä ravintoloista? Jätä sitten oma arvostelusi ja anna meidän kuulla kokemuksistasi!


  Ravintolat

  Ravintoloita valittaessa ei tietenkään haluta vain hyvältä maistuvaa ruokaa, vaan haluat myös saada parasta palvelua, jotta saat parhaan mahdollisen ravintolakokemuksen. Jotta voit valita oikean ravintolan, olemme keränneet vinkkejä ja kysymyksiä, joihin voi saada vastauksen arvosteluista:

  Milainen palvelu oli?
  Miten sinua ja ystäviäsi kohdeltiin? Pitikö sinun odottaa pitkään istumapaikkoja ja oliko henkilökunta mukavaa? Oliko pöytäsi mukavassa paikassa ja mitä mieltä olit ravintolan ilmapiiristä?

  Millaista ruoka oli?
  Ehkä tärkein asia ja se, jonka monet selvittävät ennen arvostelujen kautta. Maistuiko ruoka hyvältä? Paistettiinko pihvi haluallasi tavalla ja huomioitiinko ruokavaliosi? Tuliko ruoka nopeammin kuin luulit vai pitikö sinun odottaa odotettua kauemmin? Minkä annoksen sinä söit?  Onko sinulla palautetta ruoasta, jonka haluat jakaa muiden asiakkaiden kanssa?

  Millainen hinta oli?
  Vastasiko hinta ateriaa ja kokemustasi? Oliko ruoka edullista ja oliko piilotettuja kustannuksia, joita et odottanut, kun näit ruokalistan? Kun kysyt tällaisia kysymyksiä, sinun on helpompi antaa palautetta, kun jätät arvostelun. Verkkosivuillamme voit jättää täysin riippumattomia arvosteluja ja siten auttaa muita käyttäjiä löytämään parhaan ravintolan juuri siihen oikeaan tarkoitukseen.