0 yritystä

Sähkötupakka

...

  Sähkötupakka

  Sähkötupakointi tai sähkötupakan poltto on uudempi ja trendikkäämpi tapa tupakoida. Sinun ei tarvitse tupakoida oikeita savukkeita, vaan sähkötupakka on tavallisen savukkeen sähköinen muunnos, eli sähköinen savuke. Sähkötupakointia käytetään jopa tapana lopettaa tupakointi, osittain siksi, että jotkut ihmiset ajattelevat, että se voi olla terveydelle parempi kuin tavallinen tupakointi. Osittain myös siksi, että sähkötupakka ei sisällä tiettyjä tavallisten savukkeiden sisältämiä haitallisia aineita.

  Haluatko lopettaa tupakoinnin ja monien muiden tavoin helpottaa lopettamista siirtymällä tavallisista savukkeista sähköisiin savukkeisiin? Olemme tehneet yleiskatsauksen kaikista sähkötupakkaa myyvistä yrityksistä, jotta näet, mitä muut asiakkaat ajattelevat. Haluatko tietää mikä kaikista tuotteista on paras? Lue arvosteluja, kokemuksia, mielipiteitä ja valituksia muilta, jotka ovat jo ostaneet näiltä yrityksiltä, tietääksesi minkä valita. Onko sinulla kokemuksia, jotka voit jakaa? Auta muita jättämällä oma arvostelusi.


  Sähkötupakka

  Viime vuosina sähköiset savukkeet ovat yleistyneet ja monet haluavat vaihtaa perinteisistä savukkeista. Monet ihmiset uskovat, että on terveellisempää tupakoida E-savukkeita ja siksi he haluavat vaihtaa niihin, kun taas toiset valitsevat E-savukkeet yksinkertaisesti henkilökohtaisten mieltymystensä vuoksi. Toisaalta toiset uskovat, että sähkötupakka ei ole terveellisempää ja esimerkiksi WHO: n mukaan sähkötupakka on terveydelle haitallista.

  Höyryä savun sijasta
  Sähköiset savukkeet eroavat monin tavoin perinteisistä savukkeista. Sähköiset savukkeet ovat siis elektronisia, ja toisin kuin tavalliset tulella sytytetyt savukkeet, käytetään sen sijaan sähköistä poltinta, joka muuntaa kemialliset aineet höyryksi.

  Koska sähkötupakka toimii eri tavalla, monet ihmiset uskovat, että ne eivät ole haitallisia. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa; Sähkötupakka sisältää edelleen nikotiinia, joka voi aiheuttaa riippuvuutta, ja lisäksi sähkötupakka sisältää edelleen haitallisia aineita, jotka voivat olla haitallisia terveydelle. On erittäin suositeltavaa, että et polta sähkötupakkaa raskauden aikana, koska se voi olla haitallista sikiölle.

  Onko tupakoinnin lopettaminen todellakin helpompaa, jos vaihdat sähkötupakkaan?
  Monet ihmiset päättävät siirtyä E-savukkeisiin juuri siksi, että tupakoinnin lopettamisen katsotaan olevan helpompaa. Samaan aikaan ei ole riittävästi tutkimuksia sen otueksi että sähköiset savukkeet voivat auttaa tupakoinnin lopettamisessa. Päinvastoin, on olemassa tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että sähköiset savukkeet eivät ole lainkaan tehokkaita niille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin.

  Onko sinulla omia kokemuksia sähkötupakoista? Mikä on sinun mielipiteesi? Oletko ostanut sähkötupakkaa yrityksestä ja haluat jakaa näkemyksesi? Jätä arvostelusi meille!