Miten saat feng shui tunnelmaa makuuhuoneeseen

Miten saat feng shui tunnelmaa makuuhuoneeseen
Muut Yritykset

Fengshui tai feng shui tarkoittaa kirjaimellisesti tuulta ja vettä, ja se perustuu kiinalaiseen oppiin siitä, miten ympäristö vaikuttaa lähes kaikkeen. Feng shuista puhutaan pääasiassa rakennusten tai kotiympäristöjen yhteydessä, ja siksi opit pian, miten voit suunnitella makuuhuoneeseesi feng shuin, vaikka sinulla olisi vain pieni makuuhuone.

Miksi feng shui?

Miksi haluaisit suunnitella makuuhuoneesi tai muut kodin osat fengshuin mukaan? No, koska feng shui on jotain, joka parantaa huoneen sisäistä energiaa. Se perustuu viiteen elementtiin: puuhun, maahan, tuleen, metalliin ja veteen, ja oikeilla väreillä ja sijoittelulla voit tuntea, että energia vahvistuu.

Fengshuin luomien energioiden ansiosta se auttaa lisäämään onnellisuutta, mutta monet ihmiset ovat myös huomanneet eron rakkauselämässä tai luovuudessa. Kuten sanottu, feng shui on kotoisin Kiinasta, ja se sai alkunsa yli 3 000 vuotta sitten. Feng shui käsittelee pääasiassa huonekalujen ja tavaroiden sijoittelua, joten kannattaa tehdä hieman tutkimusta, jos aiot luoda makuuhuoneen, jossa on vahvat feng shui -energiat.

Miten sisustaa pieni makuuhuone?

Kaikki meistä eivät voi asua isossa talossa, jossa makuuhuoneessa on sekä oma wc että vaatehuone, mutta suurimmalla osalla meistä on yleensä pieni makuuhuone. Sinun ei kuitenkaan pidä antaa neliömäärän estää unelmiesi makuuhuoneen toteuttamista, sillä on monia vinkkejä ja menetelmiä, joita voit hyödyntää.

Seuraavassa on muutamia, jotka voivat auttaa sinua matkan varrella:

Kirkkaat värit

Jos haluat, että makuuhuoneesi tuntuu suuremmalta kuin se todellisuudessa on, muista, että kirkkaat värit saavat kaiken näyttämään suuremmalta, kun taas tummat värit tekevät päinvastoin. Tämä ei tarkoita, että sinun tarvitsee pelätä tummempia värejä, sillä halutessasi voit toki hankkia tummemman seinän, mutta yritä pitää värit pääosin vaaleina.

Oikea sängynpäädyn valinta

Vaikka sängynpäätyjä on ollut olemassa jo pitkään, viime aikoina sängynpäätyjen suhteen on alettu olla yhä luovempia, ja monet ovat jopa tehneet ne itse. Jos etsit uutta sängynpäätyä, kannattaa valita suhteellisen ohut sängynpääty, sillä suuri sängynpääty tuntuu painavalta ja pienentää siten huoneen kokoa.

Peilit

Peilit saavat huoneen tuntumaan paljon suuremmalta siitä yksinkertaisesta syystä, että ne luovat illuusion. Makuuhuoneen peilien sijoittelussa on joitakin vinkkejä ja neuvoja, joita on syytä noudattaa. Ihannetapauksessa olisi vältettävä peilin sijoittamista sänkyä vastapäätä olevalle seinälle, varsinkin jos kyseessä on kokovartalopeili.

Sisusta makuuhuoneesi feng shuin mukaan

Rentoutuminen ja toipuminen ovat kaksi tärkeintä sanaa, joita makuuhuoneen yhteydessä kannattaa ajatella. Tiedämme, että huonekalujen sijoittelu on yksi feng shuin peruspilareista, ja koska sänky on suuri huonekalu, on tärkeää sijoittaa se oikeaan paikkaan. Sänky on sijoitettava oven suuntaan, mutta sitä ei saa sijoittaa suoraan oven eteen. Muista myös jättää tyhjää tilaa sekä vasemmalle että oikealle puolelle ja myös jalkopäähän. Kun sisustat makuuhuoneen feng shuin mukaan, voit aina palata periaatteeseen "vähemmän on enemmän", mikä tarkoittaa, että et lisää liikaa pieniä yksityiskohtia tai koristeita, sillä ne voivat varastaa luomasi ihanan energian.

Jos olet sellainen ihminen, jonka mielestä sängyn alla on täydellinen paikka säilyttää tavaroita, meillä on nyt huonoja uutisia sinulle. Jos haluat sisustaa feng shuin mukaan, sinun on aina varmistettava, että sänkysi alla on tyhjää tilaa. Jos sängyn alla lojuu tavaroita, ne voivat häiritä energiaa, varsinkin jos ne ovat täynnä negatiivisia ajatuksia. Jos sinun on säilytettävä tavaroita sängyn alla, varmista, että ne ovat positiivisia asioita.

Mistä voit ostaa uusia huonekaluja?

Nyt kun olet oppinut lisää feng shuista ja haluat ehkä sisustaa uudelleen, on aika ostaa uusia huonekaluja. Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi olla tyytyväinen ostoksiisi, älä unohda lukea arvosteluja täältä suomiarvostelut.fi sivustolla, jonne olemme keränneet arvosteluja useista eri verkkokaupoista.

Lisää Muut Yritykset