5 yritystä

Kukkakaupat

...

  Kukkakaupat

  Jos haluat ostaa kauniin kukkakimppun lahjaksi tai koristamaan kotiasi, sinun on käytävä kukkakaupassa. Kukkakauppias on henkilö, joka on erikoistunut tekemään ja myymään kauniita kukkakimppuja tapahtumiin, juhliin tai kodin sisustamiseen ja piristämiseen. Aiemmin suurin osa kukkakaupoista toimivat vain kivijalkakaupoissa, mutta Internetin mahdollisuuksien ansiosta yhä useammat kukkakaupat myyvät kukkia ja kukkakimppuja verkossa.

  Kun ostat verkossa toimivasta kukkakaupasta, tilaat kukat ja ne toimitetaan haluttuun osoitteeseen. Voit lähettää kukkia henkilölle, josta välität tai vaikka itsellesi. Olemme tehneet yleiskuvan kaikista yrityksistä ja kukkakaupoista, jotka tarjoavat kukkia kotiinkuljetuksella. Lue kokemuksia, mielipiteitä ja arvosteluja tietääksesi, minkä yrityksen puoleen kääntyä etsimään parhaat kukat ja kauneimmat kukkakimput. Missä kukkakaupoissa kannattaa käydä ja mitä välttää? Auta muita jättämällä oma arvostelusi.


  Kukkakaupat

  Tarvitsetko kukkia loman aikana tai johonkin erityiseen tapahtumaan? Haluatko ilahduttaa jotakuta, josta pidät, vai haluatko ottaa osaa, jonkun poismenon johdosta? Kukkien antaminen on perinteinen tapa osoittaa kunnioitusta tai ylläpitää muistoa. Juhlallisissa tilaisuuksissa kukkia käytetään koristeena ja joskus kukkia käytetään myös viestien yhteydessä. 

  Ennen oli tavallista käydä fyysisesti kukkakaupassa kaupassa ostamassa kukkia erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Nykyään mahdollisuuksia on enemmän ja nykyään voit jopa tilata kukkia verkosta. Tältä sivulta löydät useita kukkakauppoja ja kukkakauppiaita, jotka tarjoavat kukkia eri tilaisuuksiin, sekä kertovat sinulle, mitä kukkia tarvitset mihinkin juhlaan.

  Miten arvioin kukkakauppiaan?
  Onko sinulla oma kokemus kukkien ostamisesta tiettyyn tilaisuuteen? Hyvä! Sitten voit jättää arvostelusi meille. Kun arvioit kukkakauppiasta, voit kysyä itseltäsi useita kysymyksiä, jotta voit antaa mahdollisimman oikeudenmukaisen arvion ja auttaa muita käyttäjiä valitsemaan oikean kukkakauppiaan. Alla on koottu lista kysymyksiä, joita on hyvä kysyä yritystä arvioitaessa:

  Asiakaspalvelu
  Millaista kukkakaupan asiakaspalvelu oli? Pystyivätkö he vastaamaan kysymyksiini, ja kohdeltiinko minua ystävällisesti? Sainko apua kukkien valinnassa ja olisivatko he voineet tehdä mitään paremmin?

  Kukkien laatu
  Minkälaisia olivat kukat, mitä sain? Olinko tyytyväinen? Kestivätkö ne pitkään ja oliko ne asetettu kauniisti? Sainko haluamiani kukkia vai tapahtuiko matkan varrella väärinkäsityksiä? Olivatko kukat sellaisia, mitä odotin?

  Toimitus
  Toimitettiinko kukat oikeaan osoitteeseen? Kuinka nopea toimitusaika oli ja piti kukat tuoreina, kunnes ne olivat saapuneet? Vaurioituivatko kukat kuljetuksessa vai olivatko ne saapuessaan hyvässä kunnossa? Olisiko kukkakauppias voinut parantaa toimitusta millään tavalla?

  Oletko tilannut kukkia kukkakauppiaalta ja haluat jakaa näkemyksesi? Jätä sitten arvostelusi meille ja auta muita valitsemaan oikea kauppias, kun he tarvitsevat kukkia johonkin tapahtumaan.