0 yritystä

Hyväntekeväisyys

...

  Hyväntekeväisyys

  Voit varmasti mainita ainakin pari hyväntekeväisyyskohdetta, joihin olet ajatellut käyttäväsi rahaa. Useimmat ihmiset ovat tietoisia ainakin yhdestä tai kahdesta kaupallisesta kampanjasta, jotka toimivat joulun aikana, koska mikä voisi olla parempaa kuin antaa itsellesi lahja toisen ihmisen auttamisen tai vapaaehtoistyön muodossa?

  Tästä kategoriasta löydät yleiskatsauksen hyväntekeväisyysjärjestöistä. Lue asiakkaiden arvosteluja, jotta voit vertailla organisaatioita ja selvittääksesi, mikä niistä sopii siihen tarkoitukseen, johon haluat lahjoittaa. Onko sinulla omia kokemuksia? Älä unohda jättää omaa arvostelua!


  Hyväntekeväisyys

  Monet ihmiset haluavat nykyään säästää tietyn osan kiinteistä tuloistaan hyväntekeväisyystarkoituksiin. Kyse voi olla lahjoituksista erilaisiin tutkimuksiin, jotka auttavat ihmisiä, eläimiä ja luontoa tai erilaisiin rahoitusta vaativiin hankkeisiin.

  Mutta mille organisaatiolle on kannattavaa tehdä lahjoitus? Nykyään on olemassa monia hyväntekeväisyysjärjestöjä, ja voi olla vaikeaa valita mihin laittaa rahansa, varsinkin jos sinulla on rajallinen summa, jonka haluat käyttää. Monet organisaatiot näyttävät olevan samanlaisia, joten mikä ero niillä on? Mikä organisaatio tekee mitä todella lupaa ja mikä organisaatio työskentelee todella vaikealla alueella, mikä tarvitsee eniten rahaa? Pitävätkö he sinut ajan tasalla edistymisestään? Ja käyttävätkö he todella rahaa niin kuin he kertovat? Rakentavatko he sen rakennuksen ja kaivon, vai menevätkö rahat jonkun johtajan taskuun?

  Paras tapa saada selville on lukea arvosteluja, kokemuksia ja mielipiteitä anteliailta lahjoittajilta, jotka ovat lahjoittaneet ennen sinua. Käytä arvosteluja ja kommentteja löytääksesi tarkoituksia, jotka tarvitsevat eniten rahaa ja jotka käyttävät niitä parhaalla tavalla. Voit vapaasti jättää oman arvostelusi ja auttaa muita löytämään oikean organisaation!