Zpey

Kaikki arvostelut

Zpey

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Zpey

Jokainen kalamies ja -nainen tuntee varmasti liiankin hyvin sen tunteen, kun viehe jää joen pohjaan tai tulee turhan vahvaleukaisen hauen turmelemaksi, siima katkeaa tai perho katoaa. Tällaisessa tilanteessa harvemmin tekee mieli lähteä erikseen lähimpään kalastuskauppaan, joten kalastustuotteiden ostaminen netistä voi muuttua ajankohtaiseksi. Haasteena on tietenkin sopivan kalastusliikkeen löytäminen. Näin etenkin siksi, että netti aiheuttaa kätevyydestään huolimatta välillä myös melkoista valinnanvaikeutta. Tässä artikkelissa pyrimme auttamaan sinua mainitun valinnanvaikeuden kanssa esittelemällä erään liikkeen, joka myy perhokalastustuotteita netissä. Liikkeen nimi on Zpey, ja voit tutustua siihen sekä lukemalla tämän artikkelin että tutustumalla ohesta löytyviin asiakasarvosteluihin. Toivomme, että niistä on sinulle hyötyä! Jos näin on ja päädyt asioimaan Zpeyn kanssa, palaathan vielä takaisin tälle sivustolle jättämään lyhyen arvostelun, jossa kerrot kokemuksistasi. Näin voimme parantaa yhteydenpitoa kalastuksen ystävien välillä.

Tietoa Zpeystä
Zpey on tanskalainen yritys, joka on myynyt perhokalastustuotteita vuodesta 2005 lähtien. Se aloitti kauppatoimintansa kehittämällä ja myymällä perhovapoja mutta on sittemmin laajentanut toimintaansa muihinkin kalastustuotteisiin. Yrityksen pääasiallista markkina-aluetta on Skandinavia (tai tarkemmin sanottuna Pohjoismaat). Se myy kuitenkin myös muutamiin muihin eurooppalaisiin maihin. Vuonna 2017 yritys muutti lähemmäs Tanskan lohialueita voidakseen testata tuotteitaan helpommin päämajansa läheisyydessä. Zpeyllä on myös kumppaniyrityksiä etenkin Tanskassa, mutta myös Norjassa, Saksassa, Irlannissa ja Puolassa. Kumppaniyritykset myyvät Zpeyn tuotteita muun jo olemassa olevan tuotevalikoimansa joukossa, ja siten monipuolistavat tuotevalikoimaa, johon Zpeyn asiakkailla on mahdollisuus päästä käsiksi. Zpey mainostaa itseään ennen kaikkea mainitsemalla, että kalastus on heille intohimo ja siten heillä on aito kiinnostus suunnitella laadukkaita kalastustuotteita. Lukemalla arvosteluja sivustoltamme voit ottaa selvää, mitä mieltä Zpeyn asiakkaat ovat tästä toteamuksesta.

Zpeyn tuotteet ja palvelut
Kuten mainittua, olivat Zpeyn ensimmäiset tuotteet juuri perhokalastukseen tarkoitettuja vapoja. Sittemmin tuotevalikoima on laajentunut kattamaan muitakin perhokalastuksen perustarpeita, kuten erityisiä painotettuja siimoja, joita tarvitaan siksi, että perhot itsessään eivät paina juuri mitään. Lisäksi Zpey myy perhokalastukseen tarkoitettuja keloja. Vavat Zpey erottelee kahteen pääryhmään: yhdenkäden ja kahdenkäden vapoihin. Yleisempään viehekalastukseen käytettäviin virveleihin verrattuna perhovavat ovat tyypillisesti kevyempiä. Sen sijaan siimat, jotka nekin on jaettu Zpeyn verkkosivuilla useampaan kategoriaan, ovat tavallista raskaampia, mikä luo tasapainon, joka on päinvastainen kuin viehekalastuksessa: vähemmän painoa vavassa, enemmän painoa siimassa. Keloja Zpeyllä on nykyään myynnissä kolme kappaletta, nimeltään Zen, Phantom ja Epsilon.

Muuta Zpeystä
Kaikkia Zpeyn tuotteita koskee kahden vuoden laatutakuu. Takuun ensimmäinen päivä on tuotteen ostopäivä. Se kattaa kaikenlaiset valmistusvirheet, muttei asiakkaan omassa käytössä syntyneitä vaurioita. Kuten aina, kannattaa ajankohtaisimmat ehdot totta kai tarkistaa yritykseltä itseltään ennen ostoksen tekemistä. Zpeyllä on myös vapapalvelu, jonka kautta voi korjauttaa mahdollisesti vaurioituneen vavan. Korjauspalvelu maksaa mutta tulee halvemmaksi kuin uuden vastaavan vavan ostaminen.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Zpeyn asiakkailta
Tämän yhteenvedon myötä olet toivon mukaan saanut hieman paremman käsityksen siitä, millainen yritys Zpey on ja millaisia tuotteita se myy. Mutta millainen kokemus Zpeyn kanssa asiointi on? Sitä emme kykene sinulle kertomaan, mutta muut lukijamme ehkä voivat. Ohesta löydät kokoelman Zpeyn kanssa asioineiden ihmisten arvosteluja. Rohkaisemme myös sinua jättämään arvostelun Zpeystä, jos sinulla on kokemusta yrityksestä. Jakamalla tietoa keskenämme voimme varmistua siitä, että kaikkien on helppo tehdä informoituja päätöksiä siitä, minkä yritysten kanssa haluamme asioida. Omassa arvostelussasi voit kertoa vaikkapa siitä, olivatko Zpeyn tuotteet yhtä laadukkaita kuin luvattua ja tulivatko ne hyvin perille.