ZoLucky

Kaikki arvostelut

ZoLucky

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

ZoLucky

Verkkokauppojen kirjo on tätä nykyä valtava: jo pelkästään ZoLuckyn kaltaisia netissä toimivia vaatekauppoja on enemmän kuin lienee mahdollista laskeakaan. Tehokkaan tiedonhaun merkitys on valtava, kun etsit itsellesi sopivaa vaatekauppaa netissä. Jokaista vaatekauppaa kun ei ole mahdollista tutkia tarpeeksi yksityiskohtaisesti, jotta voisi olla täysin varma löytäneensä omiin tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Jotta osaisit tehdä valistuneen päätöksen firmasta, jonka kautta nettishoppailusi teet, olemme koonneet sivustomme muoti-osioon suuren määrän tämän kaltaisia yhteenvetoja nettivaatekaupoista. Tässä yhteenvedossa on käsittelyssä nettivaatekauppa ZoLucky.

Tietoa ZoLuckysta
ZoLucky on yritys, joka myy vaatteita netissä. ZoLucky on yksinomaan myyjä, ei tehtailija, eli yritys tilaa tuotteensa valmistajilta ja myy tuotteet edelleen kuluttajille verkkokauppansa kautta. ZoLucky painottaa erityisesti yksittäisten designerien suunnittelemia vaatteita, eikä siksi painota myyntiään suurempien designyritysten suunnittelemiin merkkivaatteisiin. Käytännössä ZoLuckya voidaan kutsua yritykseksi, joskin Yhdistyneen kuningaskunnan yritysrekisterissä se on merkittynä nimen CHICV UK Ltd. alle. Yrityksen markkina-alue on kansainvälinen ja siksi sen sivustoa voi käyttää monella eri kielellä, mukaan lukien suomeksi. Kyseessä ei kuitenkaan ole millään muotoa ammattilaisen tekemä käännös, vaan konekäännös, joka konekääntimille tyypillisesti käyttää paikoin erikoisia sanavalintoja eikä esimerkiksi käännä kausitarjouksista kertovia kuvia lainkaan.

ZoLuckyn tuotteet ja palvelut
ZoLucky myy vaatteita sekä miehille että naisille, joskin naistenvaatteiden määrä on sivustolla selkeästi isompi. Miestenvaatteet on sijoitettu yksittäiseen kategoriaan (jolla on tosin omat alakategoriat tuotetyypin mukaan), kun taas koko muu sivusto on osoitettu naisten muodille. Pääpiirteissään tuotteet jaotellaan vaatekokonaisuuden ylä- ja alaosiin, kenkiin sekä asusteisiin. Mekot ovat oma kategoriansa, ovathan ne ikään kuin ylä- ja alaosa samanaikaisesti. Näitä pääasiallisia tuoteryhmiä maustetaan teemoitetuilla tuoteryhmillä, joihin kuuluu esimerkiksi kevään korvilla erillinen kevätmuotia esittelevä kategoria. Toki muutkin trendit sekä tietysti uutuudet ovat näkyvästi esillä. Ja mitä olisikaan verkkokauppa ilman erillistä osastoa alennuksessa oleville tuotteille? Mitä tyyliin tulee, on sivuston haarukka melko laaja. Tarjolla on varsin poikkeavan tyylisiä vaatteita mutta myös klassisempia vaihtoehtoja löytyy.

Tilaukset ZoLucky-verkkokaupasta
ZoLucky on puhtaasti verkossa toimiva kauppa, eli missään fyysisessä liikkeessä ei yrityksen tuotteita pääse ostamaan. Verkkokauppa on suunniteltu hyvin perinteiseen verkkokauppatyyliin, eli nettishoppailua vähänkään harrastaneet osaavat varmasti navigoida sivulla vanhasta tottumuksesta. Toimitusehdot on totta kai aina varmistettava yritykseltä itseltään, jotta ne ovat mahdollisimman ajankohtaiset, mutta nykyisellään ZoLucky lupaa toimittaa tuotteet ilman toimitusmaksua, jos tilauksen suuruus ylittää vaaditun minimisumman. Kuten kansainvälisille toimijoille tyypillistä, on toimitusajoissa paljon vaihtelua riippuen siitä, mihin kohteeseen asiakas tilauksensa tekee ja mitä tuotteita asiakkaan ostoskorista löytyy. Lopuksi mainittakoon, että ZoLuckyn verkkosivuilta löytyy sopivan koon löytämiseen käytettävä työkalu sekä erillinen tuoteryhmä pluskoon vaatteille, jotta kaikenkokoiset asiakkaat voivat harkita yrityksen kanssa asioimista.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä ZoLuckyn asiakkailta
Vaatteiden ostaminen verkosta on miltei oma taiteenlajinsa. Pitää vertailla ja löytää sopiva kauppa, kaupasta sopivat tuotteet ja vielä toivoa, että toimitusehdot ovat kohtuulliset. Samalla pitää huolehtia yritysten luotettavuudesta ja tuotteiden laadusta ja eettisyydestä. Kaiken tämän tutkiminen vie aikaa, mutta muiden ihmisten arvosteluja lukemalla voi prosessia helpottaa. Oheisista arvosteluista voit lukea siitä, millaisia kokemuksia ZoLuckyn asiakkailla on ollut. Jos lopulta päädyt itsekin asioimaan ZoLuckyn kanssa, toivomme, että voisit kirjoittaa oheen myös oman arvostelusi. Halutessasi voit jakaa myös shoppailuvinkkejä. Haluamme luoda sivuston, jonne ihmiset voivat tulla etsimään puolueetonta ja konkreettista tietoa mitä erilaisimmista yrityksistä ja olla siten avuksi lukijoillemme. Emme kuitenkaan pysty siihen ilman lukijoidemme apua. Niinpä haluamme kiittää lämpimästi kaikkia teitä, jotka jätätte oheen arvostelun ZoLuckysta!