Yoins

Kaikki arvostelut

Yoins

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Yoins

Vaatteet kertovat ihmisestä paljon. Jotkin saattavat pukeutua hienosti vain erityisiin tapahtumiin, kun taas toiset piristävät näin jokapäiväistä arkeaan. Osa tietynlaista sosiaalista vastuuta myös on se, että pukeutuu tavalla, joka on muita ihmisiä kohtaan miellyttävä ja kunnollinen. Jotkin toki haluavat kapinoida tämän kaltaisia standardeja vastaan, eivätkä esimerkiksi näe tällöin ongelmalliseksi pukukoodeista poikkeavan pukeutumistavan noudattamisen.
Mihin tahansa ryhmään sitten kuuluitkaan, on internet nykyihmisen paras ystävä etenkin silloin, kun haussa ovat uudet vaatteet. Hintojen ja tuotekohtaisten lisätietojen vertailu sujuu helpoiten, kun asiat etenevät juuri omaan tahtiin ilman ulkoista painostusta myyjiltä tai shoppailureissulle mukaan tulleelta ystävältä. Yksi netissä vaatteita myyvä muotiliike on Yoins, joka kannattaa ottaa vertailuun mukaan etenkin silloin, kun haussa on kukkarolle ystävällinen muoti.
Millaisia ovat liikkeen vaatteet laadultaan? Edullisuuteen pyrkivät nettikaupat toisinaan mainostavat tuotteita hienoin kuvin, mutta asiakkaan vastaanottama paketti saattaa sisältää jotain aivan muuta. Sisältyykö Yoinsin tilauksiin piilokuluja? Miten sivuston hinnat vertautuvat yleiseen kivijalkamyymälöiden hintatasoon? Näihin kysymyksiin vastauksia voit löytää muiden asiakkaiden jättämiä arvosteluja lukemalla.


Tietoa Yoins -yrityksestä
Yoins on vuonna 2014 perustettu muodin verkkokauppa, joka kertoo tavoitteekseen edullisten ja korkealaatuisten vaatteiden tuomisen nuorten ulottuville. Tämä siksi, että yritys uskoo muodin olevan paras tapa itsensä ilmaisulle.
Verkkokaupan erikoinen nimi on peräisin sanasta ”inspiraatio”. Sivuilla vierailevien inspiroimiseksi tuotekuvissa esiintyvät mallit, joilla on usein yllään täydet asukokonaisuudet erilaisine asusteineen. Yritys myös markkinoi vahvasti erilaisten somevaikuttajien välityksellä, minkä ansiosta potentiaalisen asiakkaan on helpompaa yhdistää, millainen tyyli sopii esimerkiksi juuri oman lempitubettajan kaltaisen persoonan ilmaisuun.


Yoins palvelutarjonta
Verkkokaupasta löytyy vaatteita moneen eri tyyliin, joskin ne noudattavat laajalti senhetkisiä muoti-ilmiöitä. Etusivulla esillä ovat erilaiset kampanjatyylit, kuten Yhdysvaltain itsenäisyyspäivään ja Coachella-festivaaleihin sopivat vaatekokoelmat. Alaosaan puolestaan on sijoitettu sosiaaliseen mediaan ladatut kuvat, joissa eri vaikuttajat pitävät yllä Yoinsilta ostamiaan vaatteita.
Tiettyihin kategorioihin kuuluvia vaatteita voi selata sujuvasti näkymän yläosasta löytyvien pudotusvalikoiden kautta. Alaosastoja näistä löytyy erittäin monia, ja esimerkiksi mekot on jaettu eri pituuksien ja kaulustyylien mukaan. Näiden lisäksi sivuilta löytyy muun muassa paitoja, farkkuja, housuja, uima-asuja sekä haalareita.
Kun löytää itseä miellyttävän tuotteen, saa tätä klikkaamalla esille sen hinnan, saatavilla olevat koot, tykkäysten määrät sekä tarkemmat tiedot. Tuotekohtaisista tiedoista löytyy muun muassa hihan pituus, ideaali tapahtuma ja vuodenaika, väri sekä materiaali. 
Jos sivuilta löytää mieleisensä tuotteen, kuuluvat sen hyväksymiin maksutapoihin muun muassa Visa-, MasterCard-, Maestro-, Diners Club- ja American Express -kortit. Ensimmäisestä tilauksesta asiakas saa 10 prosentin alennuksen uutiskirjeen tilaamalla, ja yli 50 yhdysvaltain dollarin suuruisille tilauksille toimitus on ilmainen. Yoins-mobiilisovelluksen lataamalla puolestaan voi vastaanottaa 15 prosentin alennuksen.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Yoinsin toimintaan liittyen
Tilasitko ystäväsi juhlissa käyttämäsi mekon Yoinsilta? Entäpä kotitöissä rakastamasi haalarin? Mikäli olet saamiisi tuotteisiin erityisen tyytyväinen, rohkaise muita asiakkaita kannattavan ostopäätöksen tekoon kirjoittamalla arvostelu. Etkö ehkä saanut tilausta lainkaan? Toisinaan kansainvälisesti toimivien verkkokauppojen toimitusajat voivat venyä hyvinkin pitkiksi, mikä nakertaa netistä tilaamisen kannattavuutta. Jos juhlapaitaa tarvitsisi ensi viikolla ja paketti saapuukin perille vasta kuukausien kuluttua, on ostos mennyt laajalti hukkaan.
Olit sitten nettishoppailun konkari tai vasta siirtymässä ostostesi tekoon netissä, on arviosi Yoinsin tarjoaman palvelun laadusta meille tärkeä. Onko yrityksen asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa? Onnistuuko palautuksen teko käytännössä helposti? Toisinaan verkkokauppa saattaa mainostaa palautusoikeuttaan, mutta asiakaspalvelu on tarpeen ilmetessä tavoittamattomissa. Auta siis vastuuntuntoisia yrityksiä erottumaan asiakkaitaan huijaavista jättämällä oma arvostelusi tällä välilehdellä!