Wype

Kaikki arvostelut

Wype

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Wype

Millaisista lehdistä sinä nautit? Ehkä pidät tieteestä tai historiasta, ehkä sinua kiinnostaa kuntoiluun liittyvät lehdet. Aikakauslehtien suosio on edelleen suurta mutta nykypäivänä lehtiä ei enää tarvitse tilata omaan postiluukkuun. Monet lehdet ovat saatavilla digitaalisina versioina ja niiden lukeminen omalla mobiililaitteella on helppoa, missä tahansa oletkin. Saatavilla on niin kotimaisia kuin myös ulkomaalaisia lehtiä ja digilehtiä tarjoavia palveluita. Suurena kysymyksenä on, mitä palvelua kannattaa alkaa käyttämään? Tähän voivat antaa vastauksen toisen käyttäjän kirjoittama arvostelu. Tällainen arvostelu kertoo, millaisia kokemuksia käyttäjällä on ollut palvelusta ja onko se vastannut odotuksia. Me haluamme myös kertoa sinulle lisää tällaisista yrityksistä. Tällä sivulla kerromme Wype palvelusta ja siitä millaisia palveluita se tarjoaa. Selvitämme, miten voit käyttää Wype palvelua ja mihin ottaa yhteyttä, jos tulee ongelmia. Tämän jälkeen sinun on helpompi tehdä päätös, haluatko käyttää kyseistä palvelua itse.

Tietoa Wype
Wype palvelu on digilehtien lukemista varten tarkoitettu alusta. Palvelu on Bonnier Publications International AS:n palvelu. Bonnier Publication on kustannustalo, joka kuuluu Bonnier konserniin, joka on ruotsalainen mediakonserni. Bonnier omistaa pohjoismaissa useita kustantamoja ja se on perustettu vuonna 1804. Yrityksellä on yli 11000 työntekijää ja liikevaihto yli 2 miljardia euroa. 

Tuotteet ja palvelut Wype
Wype mahdollistaa suuren valikoiman digitaalisten lehtien lukemisen verkossa. Palvelun avulla voi lukea lehtiä kuten Tieteen Kuvalehti, KUNTO PLUS, Tee Itse, Tieteen Kuvalehti Historia sekä monia muita lehtiä. Muuta WYPE tarjontaa löytyy niin historiasta, liikunnasta, seikkailuista kuin myös nikkaroinnista kiinnostuneille. Yli 500 lehden valikoimasta löytyy varmasti jotakin myös sinulle. Lehtiä pystyy lukemaan niin puhelimella kuin tabletilla ja tilauksen avulla pystyy lukemaan lehtiä samaan aikaan jopa viidellä eri laitteella.

Wype palvelun voi tilata helposti verkkosivuilta. Tarjouksena palvelusta saa yhden kuukauden ilmaiseksi, joka toimii tutustumisjaksona palvelun käyttöön. Tutustumisjakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti ja tilauksesta veloitetaan kiinteä summa 12,99 euroa ja kiinteän tilauksen voi irtisanoa käyttöehtojen mukaisesti. Lehtiä voi ladata myös laitteelle, jotta niitä voi myös lukea, jos ei ole verkkoyhteyttä käytössä. Tilauksessa saa käyttöoikeuden 7 eri lehteen ja käyttöoikeuden voi jakaa viiteen laitteeseen, jotta koko perhe voi myös lukea lehtiä. Tilauksen saa helposti tilattua verkkopalvelusta, jossa lisätään omat henkilökohtaiset tiedot sekä valitaan maksutapa tilaukselle. Maksutapoja on pankki- ja luottokortit sekä Nordean kautta verkkopankkimaksut. Palvelu on välittömästi käytössä tilauksen teon jälkeen.

Wype asiakaspalvelusta saa tietoa, jos tulee ongelmia tilaamisen tai olemassa olevan tilauksen suhteen. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimella maanantaista torstaihin kello 9-17 ja perjantaisin  kello 9-16 numerosta 0203 34433. Verkkosivuilla on myös käytössä usein kysyttyjen kysymysten osio. Sieltä löytyy vastauksia suurimpaan osaan kysymyksiä, joita voi tulla vastaan palvelun tilauksen tai käytön suhteen.

Suositukset, valitukset ja vinkit Wype
Lehtien lukeminen on mukava harrastus ja varsinkin nyt kun lehdet ovat saatavilla digitaalisesti voi tätä harrastusta tehdä missä vain. Onko sinulle kokemusta Wype palvelun käytöstä? Me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Miten palvelu toimii sinun mielestäsi? Onko se hintansa arvoinen? Mitä kannattaa huomioida tilausta tehdessä. Kaikki tällainen palaute auttaa myös toisia käyttäjiä tekemään oikeita valintoja. SuomiArvostelut sivuilla voit myös vertailla vastaavia yrityksiä ja heidän palveluitaan. Tällä tavalla voit löytää itsellesi parhaan palveluntarjoajan sekä parhaan tarjouksen. Suosittelemme lukemaan myös verkkosivuilla kaikki käyttöehdot tarkasti, jotta tiedät varmasti, mitä olet tilaamassa. Jätä siis oma palautteesi tai lue toisten kommentit.