Whatwears

Kaikki arvostelut

Whatwears

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Whatwears

Me kaikki haluamme näyttää kauniilta, ja niinpä vietämmekin paljon aikaa vaateostoksilla, oli se sitten alennusmyyntien perässä tai vaatealan verkkokauppoja vertaillen. Oli syysi laatuvaatteiden etsimiseen mikä hyvänsä, on juuri eri alan toimijoiden vertailu nyt tärkeämpää kuin koskaan, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Hyvä uutinen on se, että luet tällä hetkellä Whatwears-yritysprofiilia, joka on suunniteltu antamaan sinulle yleiskuva siitä, mitä Whatwears tekee ja miten vaatteiden ostaminen Whatwears-verkkokaupasta toimii. Siitä huolimatta on tärkeää tutustua myös siihen, millainen kokemus Whatwearsin kanssa asioiminen käytännön tasolla on. Onko Whatwears hyvä vaatekauppa? Sitä emme osaa valitettavasti sinulle kertoa, mutta uskomme voivamme auttaa siitä huolimatta. Ohesta löydät nimittäin kokoelman arvosteluja, jotka ovat jo aiemmin Whatwearsin asiakkaina toimineiden ihmisten kirjoittamia. Yhdistämälle ne tästä yhteenvedosta saamaasi yleiskuvaan voit saada hyvän käsityksen siitä, onko Whatwears sellainen vaatekauppa netissä, jonka kanssa sinä itse haluat asioida.

Tietoa Whatwearsista
Whatwears on naisten muotiin erikoistunut nettivaatekauppa. Yritys on perustettu vuonna 2010, joskaan sen nettisivut eivät ole aivan yhtä vanhat. Whatwears aloitti toimintansa myymällä tuotteita suurempien kaupankäyntialustojen kautta. Firman alkuaikoina se toteutti yritystoimintaa eBayn kautta, mutta siirtyi kasvaessaan myös Amazon- ja Wish-alustoille tuotteitaan myymään. Nykyisin Whatwearsin asiakkaiden ei tarvitse enää kulkea toisen palveluntarjoajan kautta, sillä nyt yrityksellä on täysin omat verkkosivut, joilta ostaa naisten muotia.

Whatwearsin tuotteet ja palvelut
Usein naisten tai miesten muotiin keskittyvillä verkkokaupoilla on pääasiallisten tuotekategorioidensa ohella myös pienimuotoinen sivukategoria, josta löytyy rajoitettu määrä vastakkaisen sukupuolen tarpeisiin suunniteltuja vaatteita. Näin ei kuitenkaan ole Whatwearsin tapauksessa, vaan yritys on keskittänyt kaiken energiansa nimenomaan naistenvaatteiden myymiseen. Whatwearsin vaatteiden tyyli poikkeaa selkeästi monista muista saman alan verkkokaupoista, sillä yritys haluaa ratsastaa parhaansa mukaan trendien aallonharjalla. Käytännössä tämä näkyy siinä, että Whatwearsin vaatteet ovat tyyliltään uskaliaampia ja omalaatuisempia kuin tavanomaisessa kaupassa, joka myy naistenvaatteita netissä. Yrityksen vaatteissa leikitellään paljon väreillä sekä poikkeavilla leikkaustavoilla. Whatwears-verkkokaupasta on mahdollista ostaa niin ylä- kuin alaosiakin, alusvaatteita ja ulkoiluvaatteita. Mekoilla on oma kategoriansa, joka on jaoteltu kokojen ja tyylien mukaan. Lisäksi Whatwears myy jumpsuiteja ja muita haalarityyppisiä vaatteita. Uima-asut kuuluvat nekin Whatwearsin tuotevalikoimaan. Kuten verkkokaupoilla yleensäkin, on Whatwearsillakin erilliset osastot tarjouksille ja uutuuksille, joskin firma menee vielä askeleen pidemmälle pyörittämällä sivustonsa ohessa muotiaiheista blogia.

Tilaukset Whatwears-verkkokaupasta
Whatwears toimittaa tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Sikäli sivusto sopii myös suomalaisille, joskin se on saatavilla ainoastaan englannin kielellä. Whatwears tarjoaa kahdenlaisia toimitusratkaisuja, joista ensimmäinen on nopeampi expresstoimitus, joka on aina maksullinen, sekä tavanomainen, hieman hitaampi toimitus. Tavallisesta toimitusratkaisusta ei joudu maksamaan, jos tilauksen hinta on minimisummaa korkeampi. Toimituksen nopeus vaihtelee suurestikin etenkin firman laajasta maantieteellisestä toimialasta johtuen, mutta yrityksen omien sanojen mukaan expresstoimitus kestää yleensä kolmesta kuuteen päivää, kun taas tavallinen toimitus yleensä puolestatoista kahteen viikkoon. Tilauksien tekemisestä Whatwears-verkkokaupassa on syytä huomata myös se, että nykyisellään saatavilla olevia maksutapoja on vain yksi. Jos haluat ostaa Whatwearsin tuotteita, täytyy sinulla olla Paypal-tili.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Whatwearsin asiakkailta
Ei ole kokemustiedon voittanutta. Siksi suosittelemme lämpimästi, että tutustut ohesta löytyviin asiakasarvosteluihin. Siinä missä yhteenvetomme voi antaa sinulle vain faktoja, ovat asiakkaiden kokemukset usein täynnä elämänmakuista tietoa. Yhdistämällä useammanlaista tietoa voit muodostaa realistisemman kuvan siitä, onko Whatwears omiin tarpeisiisi sopiva vaatekauppa verkossa. Haluamme rohkaista sinua siihen, että jos sinulla on kokemusta Whatwearsista, jätät oheen oman arvostelusi yrityksestä. Näin muutkin lukijat pääsevät hyötymään kokemuksen kautta saamastasi tiedosta.