SuomiArvostelut

  Arvostelut Waku Organics

  Arvostelut Waku Organics -verkkokaupasta
  Kiinnostaako sinua eteeriset öljyt? Tarvitsetko luonnonmukaista kosmetiikkaa tai muuta vastaavaa, kuten luomukasvovesiä tai vegaanisisia ihonhoitotuotteita? Etkö selviä ilman hyvää kasvonaamiota? Haluatko tilata jotain värikästä ystävällesi lahjaksi vai haluatko muuten vain kokeilla jotain uutta esimerkiksi kasvovesissä? Siinä tapauksessa Wake Organics -verkkokauppa voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Waku Organics -verkkokaupasta
  Waku Organics on Eha Vakkermannin perustama luonnonkosmetiikkaan keskittyvä yritys. Yritys sai alkunsa, kun yrittäjä koki tavallisen kosmetiikan aiheuttavan allergisia reaktioita, kun kosmetiikasta hän sai herkän silmänympärysihon punaiseksi ja kireäksi. Siitä lähtien alkoi kiinnostus löytämään luonnollisempia vaihtoehtoja kosmetiikalle. Yrityksen arvoina on Evan sanojen mukaan “eläinkokeettomuus, reilun kaupan puitteessa hankitut raaka-aineet ja kasvipohjaiset vegaaneille sopivat tuotteet, sillä eri arvioiden mukaan 60-75 % kosmetiikkavalmisteesta imeytyy ihoon. Valinnoilla on siis suora terveydellinen vaikutus” Yritys on suhteellisen nuori, koska Waku-Organics aloitti toimintansa jo vuonna 2012. Sen ensimmäinen myymä brändi oli yhdysvaltalaisen Aubrey-Organicsin luonnonmukaiset tuotteet. Vuonna 2018 toiminta laajeni Viroon, jolloin tuli virolainen, vastaava verkkokauppa. Yritys sijaitsee Sinimäentie 10B, 02630 Espoo ja sen yritystunnus on: 0960169-7. Verkkokaupan asiakaspalvelu toimii numerosta 050-3426216 ja sen sähköpostiosoite yhteydenottoja ja vastaavaa varten on info(at)waku-organics.fi.

  Waku Organics -verkkokaupan tuotteet ja palvelut

  Waku Organics tunnetaan ennenkaikkea sen verkkokaupastaan, vaikka yritys sanookin järjestävänsä koulutus- ja tiedotustilaisuuksia luonnonkosmetiikkaan liittyvästä. Verkkokauppa tarjoaa yli 70 euron tilauksille ilmaisen koulutuksen ja sesongin mukaan alennusmyyntejä esimerkiksi 30 % alennusmyynti kesäisin. Verkkokauppa siis myy luonnonkosmetiikkaa, mutta ennen kaikkea ihonhoitoon, kuten kasvojen hoitoon. Sitä varten löytyy kasvovesiä, kuten ympäristöystävälliset ja ekologiset kasvopuhdistustuotteet, jotka sopivat vegaaneillekin. Sen valikoiman tuotteita ovat esimerkiksi Kivvi ja Aubrey-Organics kasvopuhdistustuotteet. Löytyy myös kasvovoiteita, huulienhoitoa, suunhoitoa, ja eri kuorinta- kasvonaamioita. Lisäksi ihotyypin mukaan voi jaotella tuotteita, ja esimerkiksi miehille löytyy manteliöljyä ja turvenaamiota tai vastaavia parran ajamisen jälkeen käytettäväksi. Lisäksi löytyy ruusuvettä ja jokaiselle iho-ongelmaiselle rasvaisesta tai kuivaisesta ihosta kärsivälle jotakin. Vartalonhoitoa varten löytyy ympäristöystävällisiä deodorantteja, kuten alumiiniton deodorantti, joka sitältää luonnollista antioksidanttia E-vitamiinia, luomuaaloeta ja muita ihoa raikastavia ja pehmentäviä ainesosia.
  Löytyy myös eteerisiä öljyjä, kuten rosmariininen öljy, jota käytetään kivun lievittäjänä. Se kuulemma parantaa stressistä, parantaa keskittymistä ja kohottaa jopa mielentilaa. Rosmariiniöljyn sanotaan lisäävän verenkiertoa. Antiikin Kreikassa ja Roomassa rosmariinin ajateltiin vahvistavan ennen kaikkea muistia. Löytyy myös sitruunasta, kanelista, piparmintusta ja muista tehtyjä öljyjä, ja viisaiden sekä pyhien miesten mukaan jokaisessa kasvissa on omat hyveensä, niin olisi viisasta tutustua asiaan löytää ne hyveet. Yritys myös tarjoaa Tallinnassa ekokampaamoa, jossa saa luonnonmukaisen värjäyksen ja vastaavaa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Waku Organics -verkkokaupasta
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko luonnonkosmetiikkatarpeet tyydytettyä ja samalla sait kasvovedet ja luonnonmeikit ostettua ja eteeriset öljyt päivitettyä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  ROSULIKKA-VERKKOKAUPPA

  Waku Organics
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Waku Organics

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Waku Organics luotettava yritys?

  Waku Organics on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Waku Organics tarjoaa?

  Waku Organics on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Waku Organics-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.